Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

iyiyim zambak'ım benim Şeniz bakıyorum sende çok iyisin; diyet, spor süper gidiyor :lepi: topikte herkes çok azimli tebrikler kızlar hihoyyyt

arkadaşlar 1 saat yürüyüşümü yaptım (hatta koşu şeklinde tempolu)
arkasından 25+25 toplamda 50 yarım mekik çektim benim üst karın bölgem sorunlu olduğu için bende yarım yaptım
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın kızlar
sabah 2 dilim uno denge peynir domates açık çay
birazdan da yeşil çayımı yaparım
arada meyve ve biraz yoğurt yerim
öğlen de yeşil fasulye ve domates çorbam var
akşama da düşünmedim daha ama salata falan yerim sanırım

SELAM KIZLARR
bende yediklerimi sayıyımm
sabah
yarım haşlama yumurta
2çay kaşıgı reçel
1buçuk dilim ekmek
peynirrr domatesss

arada kirazzz

kızlar ya hasta oluyorum galiba boğazlarımda aşırı kaşınma var nasıl geçer sizce ???

selam.geçmiş olsun canım.ben böyle durumlarda 1 fincan kaynar suyun içine 1 parça taze zencefil kesip koyuyorum.biraz üstü kapalı demlendirip şekersiz içiyorum.zencefil pek hoşlandığım bişey değil ama böyle durumlara birebir.arzu edersen içine limon da sıkabilirsin.gün boyu bikaç kere iç.su yerinede geçiyor üstelik.

kızlarrrrrrr nasılsınızzz kaydirigubbakcemile2

dün bir selam verdim bidaha görünemedim kusura bakmayın insan tatilden dönünce ne yapacağını şaşırıyor açıkçacı

iki gündür menülerimide yazamıyorum alsanaalsanasmile

doğum günüm dolayısıyla tüm sevdiklerim sürprizler hazırlamışlar kimseyi kıramıyorum onun ucundan bunun kıyısından derken durduramıyorum kendimi ohaoldumsmile

bu hafta oyelkencim rahat ol cezaların hepsini silip süpürücem ben delikafadulden

bide senede bi kere oluyo ama dimi ya ( 3 gün 3 gececikk )

merhabalar kimseler yok gibi yine tatil edildi anlaşılan
ben öğlen bişey yemedim canım istemedi arada kiraz sonra elma falan yedim akşam yemeğini şimdi hazırlayacağım sositososito
çorba taze fasulye ve salata yiyeceğimcokacimcoook

rica ederim özgecim.faydalı olabilirsem ne mutlu bana.
NaF mutlu yıllar canım.dilerim ömür boyu tüm sevdiklerin yanında olur.herkes sağlıklı ve mutlu olur.inşallah hayatını hep dolu dolu yaşarsın ve ilerde hatırladığında sana tebessüm ettirecek birçok güzel anın olur.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…