- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.421
şekerim bu gün özgenin evlilik yıl dönümü(oyelken)
erken gitti anlaşılankaydirigubbakcemile3
Evet ama yakında formuma kavuşurum. kaydirigubbakcemile3 Son 2-3 gün stres patlaması oldu herhalde sürekli çikolata yedim. :sinifsinif: Niyeti bozdum yani. :kedi: İpin ucu kaçmadan dur diyeceğim de temmuzda sınav var ama ben başlayacağım spora ve çikolatasız menülere. boshayallersmile
Tam bakamadım sizlerin durumlarına ama yarın takip edicem kilo bildiriminde. Bakalım nasıl sizin durumlar yerimseniben
canım senkaydirigubbakcemile5 hem sınavın hem kiloların hepsini halledersin guclubacismile
ama abartma tabi çikolatayıda bak ben hergün 1 saat ceza aldım:mymeka: yürüyorum karışmam delikafaduldenzambakklava: merdanesiyle kovalarkötükedihüso
esmer şekerim bu haftadan itibaren devam edecekmisin canım aramıza
Ne tesadüf ya ama sen benden 1 sene önce evlenmişsin ben 2007 de evlendim okulların kapanmasını sabırsızlıkla beklemiştikkk.
ne çok düğün var bu aralarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eyvahedigeldismile Başlayacağım ben de boshayallersmile hatta bugün kendime ceza veresim geldi. kaydirigubbakcemile3
Başlayacağım. Gelecek hafta itibariyle katılmış olayım. Yapacağım diyeti ayarlayıp; haftaya uygulamış olurum, inşallah.
Değişen bir şey yok değil mi? Kilo bildirimleri cuma günleri ve "hiçbir kaçamak cezasız kalmaz" ilkesi halen mevcut? kaydirigubbakcemile3
çok güzel bir adetmiş bizim buralarda öyle birşey yok canım ilk defada senden duydumopuyorumnanaktan
canım allah kabul etsin iyi cesaret etmişsin günler baya uzun dayan bak az kaldı akşamaguclubacismile
canım sen kendi kendine uğraşma stersen ben vereyim çek bakayımkötükedihüso 30 mekik :jeyyar:
Evet ama yakında formuma kavuşurum. kaydirigubbakcemile3 Son 2-3 gün stres patlaması oldu herhalde sürekli çikolata yedim. :sinifsinif: Niyeti bozdum yani. :kedi: İpin ucu kaçmadan dur diyeceğim de temmuzda sınav var ama ben başlayacağım spora ve çikolatasız menülere. boshayallersmile
Tam bakamadım sizlerin durumlarına ama yarın takip edicem kilo bildiriminde. Bakalım nasıl sizin durumlar yerimseniben
sen gel bakalım burayaklava:
yoksa kilo alıcannkötükedihüso
merhaba arkadaşlar bende hem grubunuzu takip ediyorum aylardır hem de dikkatli besleniyorum baya da kilo verdim marttan bu yana.ama şimdi yazlıktayım ve bebiş de var benim dengem değişti.bende size katılmak istiyorum kabul eder misiniz?
ayrıca şu cezalandırma işiniz de hoşuma gidiyor.
bu arada düzenim değişti dedim ya kilo vermem de durdu.ve şimdi daha da değişecek.kafama göre bir plan yaptım sizde bir bakıp fikir verirseniz sevinirim.
sabah bebekte olduğu için ve sabah denize girdiğimiz için 7- 7 buçukta kalkıyorum.ve 8-8 buçuk gibi deniz faslı başlıyor.bu arada 1 yeşil elme 1 kayısı ve 1 salatalık yesem diyorum.saat 10- 10 buçuk gibi dönüş kahvaltıya oturma 11-12 olur ve hem öğle yemeği hem kahvaltı yapsam diyorum.2 saat sonra meyve 2 saat sonra ceviz meyve gibi şeyler.saat 6-7 gibi de yemek yesem.sizce nasıl olur?sabah ki durum bozuyor planlarımı en mantıklısı bu geldi bana.fikir verirseniz ve beni de kabul ederseniz sevinirim
bu arada dün yapamadığım cezanın yarım saatini bugün 45+45 1 buçuk saat koşu bandında yürüdüm-tatlicadiarzu-
aslında ceza işi hakikaten iyi cezalı olmasaydım yapmazdımdelikafadulden
hoşgeldinn datluuu şekerimm benimmmmVe yine "bu arada" kaydirigubbakcemile3 2 kilo verdim. Yalnız çizelgenin nasıl değiştirileceğini unuttuğum için düzeltemiyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben bu gün oruç tuttum ve çok susadım yaa...
yaa nekadar güzell bir adettttbu gün regaip kandili kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
burası çok renkli bu gün
dün gece fener alayı vardı tüm çocukların elerinde fenerler dolaşıyorlardı havai fişekler ateşler patlamalar çık güzeldi
bu günde tüm çocuklar şivlilik topluyor kapı kapı dolaşıp şeker çikolata(ev sahibi ne aldıysa onu dağıtır)
topluyorlar burdaki adet çok güzel
sizde nasıl yapılıyor merak ettim de
mersinde böyle şeyler yapılmaz meselaa
ayyy ne güzelllllllopuyorumnanaktançok sağolun kızlar
iş yerime koca bir çiçek geldi çok heyecanlandım ilk defa iş yerime çiçek geldi
hemde çok güzeller herkes bayıldı
kızlar bugün iş yerinden erken çıkıcam bi işim var hemde bugün evlilik yıldönümüm
kızlar dünki kahvaltımdan sonraa
araları bol meyve ile
ana ögünleride
cacık(dereotlu,y.soganlı) yedimm
bugün oruçluyumm bişey yemedimmmm
akşam
sebzeli tavuk sote
cacık
ve çorba yaparsam onu yemeyi düşünüyorummmcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?