Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım senkaydirigubbakcemile5 hem sınavın hem kiloların hepsini halledersin guclubacismile
ama abartma tabi çikolatayıda bak ben hergün 1 saat ceza aldım:mymeka: yürüyorum karışmam delikafaduldenzambakklava: merdanesiyle kovalarkötükedihüso

eyvahedigeldismile Başlayacağım ben de boshayallersmile hatta bugün kendime ceza veresim geldi. kaydirigubbakcemile3

esmer şekerim bu haftadan itibaren devam edecekmisin canım aramıza

Başlayacağım. Gelecek hafta itibariyle katılmış olayım. Yapacağım diyeti ayarlayıp; haftaya uygulamış olurum, inşallah.
Değişen bir şey yok değil mi? Kilo bildirimleri cuma günleri ve "hiçbir kaçamak cezasız kalmaz" ilkesi halen mevcut? kaydirigubbakcemile3

Ne tesadüf ya ama sen benden 1 sene önce evlenmişsin ben 2007 de evlendim okulların kapanmasını sabırsızlıkla beklemiştikkk.
ne çok düğün var bu aralarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hakikaten öyle valla.tatil dolayısıyla hiçbirine gidemicem ama 8 tane davetiyem var şuanda.evlenen evlenene ne deyim?allah herkese hayırlı geçim versin.

evet canım değişen bişey yok cezalar kalkmadı aynen devamkötükedihüsokötükedihüso

canım sen kendi kendine uğraşma stersen ben vereyim çek bakayımkötükedihüso 30 mekik :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şeytan smilesini koymuşsun ama verdiğin cezayla benim yanımda melek kalıyorsun. kaydirigubbakcemile3 Ben yarım saat adım aletinden yapıp; üstüne aerobik videolarından birini yapmayı düşünüyordum. kaydirigubbakcemile3 Dua et! Bir gün elime düşme. kaydirigubbakcemile3 3o mekikle kurtulamazsın. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen gel bakalım buraya klava:
yoksa kilo alıcannkötükedihüso

hoşgeldin canım aramıza..arkadaşlarımın dediklerine kesinlikle katılıyorum, çünkü kahvaltı günün en önemli öğünü ve gözlemlediğim kadarıyla sabah kahvaltı yapmayanlar, günün geri kalanında daha çok yiyerek, diyetle başladıkları güne herşeyi yiyerek bitiriyorlar..ve doktor arkadaşım sabah kahvaltısının metabolizma hızlandırmada çok etkisi olduğunu söylemişti..bence gerçekten diyete başlamak istiyorsan, kendine katı kurallar koymalısın yoksa bu iş olmaz..yanındakiler yerken hayır canım istemiyor diyip nefsini tutmalısın, çok canın istediğinde bir lokma alıp çekilmelisin..

bu arada dün yapamadığım cezanın yarım saatini bugün 45+45 1 buçuk saat koşu bandında yürüdüm-tatlicadiarzu-
aslında ceza işi hakikaten iyi cezalı olmasaydım yapmazdımdelikafadulden

beni sevmen için bisebep daha sanakaydirigubbakcemile3
Ve yine "bu arada" kaydirigubbakcemile3 2 kilo verdim. Yalnız çizelgenin nasıl değiştirileceğini unuttuğum için düzeltemiyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn datluuu şekerimm benimmmm
maşallahhh 2kiloo gayet iyi
ben bu gün oruç tuttum ve çok susadım yaa...

haticem bende oruçluyum
allah kabul etsinnn:Saruboceq:
yaa nekadar güzell bir adetttt
malesef buralardada yok butarz şeylerr
çok sağolun kızlar
iş yerime koca bir çiçek geldi çok heyecanlandım ilk defa iş yerime çiçek geldi
hemde çok güzeller herkes bayıldı
ayyy ne güzelllllllopuyorumnanaktan
kızlar bugün iş yerinden erken çıkıcam bi işim var hemde bugün evlilik yıldönümüm

canımm allah bir ömür boyu mutlu etsinnn
:Saruboceq:

kızlar dünki kahvaltımdan sonraa
araları bol meyve ile
ana ögünleride
cacık(dereotlu,y.soganlı) yedimm

bugün oruçluyumm bişey yemedimmmm
akşam
sebzeli tavuk sote
cacık
ve çorba yaparsam onu yemeyi düşünüyorummmcokacimcoook

haticem bende oruçluyum
allah kabul etsinnn:Saruboceq:

yaa nekadar güzell bir adetttt
malesef buralardada yok butarz şeylerr

sende mi oruçsun ne güzel
allah kabul etsin canım
burdaki adetler gerçekten çok güzel
dualarında bizleride unutma bu gece...
a.s.

menün güzelmiş canımm.
bende taze fasulye ve salata yiyeceğimmcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…