Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Ve yine "bu arada" kaydirigubbakcemile3 2 kilo verdim. Yalnız çizelgenin nasıl değiştirileceğini unuttuğum için düzeltemiyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende unutmak değilde değiştirmeyi becerememiştim şimdi her seferinde tekrar yapıyorum.daha kolay oluyor.hatice sağolsun ondan akıl almıştım.

bende unutmak değilde değiştirmeyi becerememiştim şimdi her seferinde tekrar yapıyorum.daha kolay oluyor.hatice sağolsun ondan akıl almıştım.

kaydirigubbakcemile3 Hatice! kaydirigubbakcemile3 Kendisi, Çizelge Yardım Kuruluşu Başkanı kaydirigubbakcemile3 Sağolsun kim sıkıntı çektiyse; yardım etmiştir. Şahsen ben de ondan öğrenmiştim. 1 ay kadar giremediğim için hatırlamaya çalışıyorum. Sanırım birkaç denemeden sonra halletmeyi umuyorum. Edemezsem de Hatice'nin ellerinden öper. kaydirigubbakcemile3

canımya çok şaşırdım.bizim evlilik yıldönümümüzde 24 haziran.sene kaç sizin?bizim 24.06.2006

Ne tesadüf ya ama sen benden 1 sene önce evlenmişsin ben 2007 de evlendim okulların kapanmasını sabırsızlıkla beklemiştikkk.
ne çok düğün var bu aralarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

brovnsugar hoşgeldin canım
nasılsın bittimi sınavlar
kilo verip dönmen çok güzel alkışalkışalkışşşşş

Ethos hoşgeldin canım aramıza
bende arkadaşlara katılıyorum canım bencede kahvaltını sabah yapmalısın
deniz yorar adamı gelince kendini kontrol edemeyip daha çok yiyebilirsin
sabah yaparsan denizde yakarsın yediklerini
gelince meyve öğlen ve akşamıda dengeli bi şekilde yersen kilo vermemek için bi engel kalmaz
yüzmek en çok kalori yakan sporlardan biridir ayrıca

çok güzel bir adetmiş bizim buralarda öyle birşey yok canım ilk defada senden duydumopuyorumnanaktan

ben bu gün oruç tuttum ve çok susadım yaa...

canım allah kabul etsin iyi cesaret etmişsin günler baya uzun dayan bak az kaldı akşamaguclubacismile

hoşgeldin canım özlettin kendini Şeniz

Ve yine "bu arada" kaydirigubbakcemile3 2 kilo verdim. Yalnız çizelgenin nasıl değiştirileceğini unuttuğum için düzeltemiyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok güzel sınav stresinde 2 kilo vermişsin stres daha çok yedirir kilo aldırır derler sen yalanladın desenealkisalkisalkis

ŞenizŞenizŞeniz

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ethos hoşgedin aramıza a.s.
herkesin dediği gibi bence erken saatte yapmalısın kahvaltını
hızlı yapabileceğin türde şeyler hazırla mesela
kahvaltılık gevrekler tost falan
bu arada ceza sistemimizi beğenmişsin evet canım 1 kaç hafta ceza alınca yine söyleyebilecekmisin bakalım:jeyyar:

hoşgeldin canım özlettin kendini Şeniz

a.s.

çok güzel sınav stresinde 2 kilo vermişsin stres daha çok yedirir kilo aldırır derler sen yalanladın desenealkisalkisalkis

Evet ama yakında formuma kavuşurum. kaydirigubbakcemile3 Son 2-3 gün stres patlaması oldu herhalde sürekli çikolata yedim. :sinifsinif: Niyeti bozdum yani. :kedi: İpin ucu kaçmadan dur diyeceğim de temmuzda sınav var ama ben başlayacağım spora ve çikolatasız menülere. boshayallersmile
Tam bakamadım sizlerin durumlarına ama yarın takip edicem kilo bildiriminde. Bakalım nasıl sizin durumlar yerimseniben

bu arada dün yapamadığım cezanın yarım saatini bugün 45+45 1 buçuk saat koşu bandında yürüdüm-tatlicadiarzu-
aslında ceza işi hakikaten iyi cezalı olmasaydım yapmazdımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…