- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.401
Ve yine "bu arada" kaydirigubbakcemile3 2 kilo verdim. Yalnız çizelgenin nasıl değiştirileceğini unuttuğum için düzeltemiyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
özgecim evlilik yıl dönümün kutlu olsun canım
benimkide haftaya24 ü
bakalım sana gelen çiçekten banada gelicek mi:))
bende unutmak değilde değiştirmeyi becerememiştim şimdi her seferinde tekrar yapıyorum.daha kolay oluyor.hatice sağolsun ondan akıl almıştım.
canımya çok şaşırdım.bizim evlilik yıldönümümüzde 24 haziran.sene kaç sizin?bizim 24.06.2006
brovnsugar hoşgeldin canım
nasılsın bittimi sınavlar
kilo verip dönmen çok güzel alkışalkışalkışşşşş
Hoşbulduk. Şeniz Aslında temmuzda da sınavım var ama ben daha fazla duramadım. :kedi:
Kilo verebilmeme şaşırdım. Birazcık çikolata yemiştim de :kedi:
çikolatanda kaçamağın olsun canım sınav stresi yaramış anlaşolan
bu gün regaip kandili kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
burası çok renkli bu gün
dün gece fener alayı vardı tüm çocukların elerinde fenerler dolaşıyorlardı havai fişekler ateşler patlamalar çık güzeldi
bu günde tüm çocuklar şivlilik topluyor kapı kapı dolaşıp şeker çikolata(ev sahibi ne aldıysa onu dağıtır)
topluyorlar burdaki adet çok güzel
sizde nasıl yapılıyor merak ettim de
mersinde böyle şeyler yapılmaz meselaa
ben bu gün oruç tuttum ve çok susadım yaa...
Selaaam !.. Kızlaaar !.. zemuszemus Neler yaptınız? Baya bir süre giremedim. :kedi: Çok özledim sizleri. a.s. Umarım herkesin keyfi yerindedir. boshayallersmile Bu arada bugün kandilmiş. Bir arkadaştan mesaj gelince öğrendim. kaydirigubbakcemile3 Herkesin kandili mübarek olsun.
Ve yine "bu arada" kaydirigubbakcemile3 2 kilo verdim. Yalnız çizelgenin nasıl değiştirileceğini unuttuğum için düzeltemiyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende unutmak değilde değiştirmeyi becerememiştim şimdi her seferinde tekrar yapıyorum.daha kolay oluyor.hatice sağolsun ondan akıl almıştım.
kaydirigubbakcemile3 Hatice! kaydirigubbakcemile3 Kendisi, Çizelge Yardım Kuruluşu Başkanı kaydirigubbakcemile3 Sağolsun kim sıkıntı çektiyse; yardım etmiştir. Şahsen ben de ondan öğrenmiştim. 1 ay kadar giremediğim için hatırlamaya çalışıyorum. Sanırım birkaç denemeden sonra halletmeyi umuyorum. Edemezsem de Hatice'nin ellerinden öper. kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım özlettin kendini Şeniz
a.s.
çok güzel sınav stresinde 2 kilo vermişsin stres daha çok yedirir kilo aldırır derler sen yalanladın desenealkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?