Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hatic22 inş. cumartesi konyayı gezmeye geleceğiz canım .çok gezilecek yeri var zannedersem ,sende gezilecek yerler için fikir verirsen sevinirim canım.

aaaay ne güzel konya da gezilecek yer çok tabiki...
sen nasıl geleceksin
ailecek mi tur la mı
kaç gün kalacak sınız ben ona göre liste yapayımŞeniz
tabiki mevlana başta
mevlananın karşısında şehştlik var orayıda gezmeden geçme
aleaddin tepesinde otur bi çay iç
yine orda aleaddin camii vartarihi bi yer(yalnız hafta sonu çok kalabalık olu.rkalacakan bi kaç gün hfta içi gezmeni tavsiye ederim sakin sakin)
meram tepesi
akyokuştan datüm konyayı izleyebilirsin..sositososito
silleyede gitmeni tavsiye ederim oradaki eski yapı ve restore edilmiş evler çok güzel yeşil bi yer
park olarak da gitmek istersen bi yerlere adalet parkı ve kozağaç parkı var
aklıma bunlar geldi şimdilik
iyi gezmeler canım

egecim seni de tebrik ederim canım vereliniortak
ne kadar tedirginliklerle aramıza katılmıştın ama bak kupayı kimselere bırakmıyorsun

özge ve hatice sanırım bu hafta da ceza sizin bakalım zambak ne verecekklava:klava:
haticem kilon durduysa arada protein diyeti yapmak kilo vermeyi sağlıyormuşşş
nette okumuştum

Selam herkese !.. Günaydın
Dün itibariyle aranıza tekrar katılmış oldum. :lepi: Yalnız sabah kahvaltısı ablamdan olduğu için birazcıcık ideal menünün dışına çıktı. cokacimcoook
Bazlama ekmek, 1 kk peynir, domates ve maydanoz karışımı salata, banban ohaoldumsmile ve şekersiz çay
Bugün, diğer öğünlerde daha dikkatli olmaya çalışıcam. bilmiyorumkismile
Bu sabah tartıldığımda da 64.4 eyvahedigeldismile Ama pazara kadar 63'e düşmeyi bekliyorum kaydirigubbakcemile3 Ya 59'u görsem dünyalar benim olcak. sositososito

egecim seni de tebrik ederim canım vereliniortak
ne kadar tedirginliklerle aramıza katılmıştın ama bak kupayı kimselere bırakmıyorsun

canım benim vermem gereken o kadar çok kilo varki boğazımı tutmaktan başka yol yok.hem biliyorsunki kilosu fazla olan insanların aynı sürede daha zayıf bir insandan daha fazla verdikleri söyleniyor.
hepiniz vermeye uğraşıyorsunuz ve ben aranızdaki en kilolu kişiyim.düşünki sen bu halinle kilo veriyim diye uğraşıyorsun ve benim senin şuanki haline gelebilmem için 20 kilo vermem lazım.:kedi:

maşallah egecim bu haftada kupa senin....
sen tatilde de nete girebilecek misin
bildirim için
sanada güle güle kilo almadan gel tamam mı..lmaz:

canım hiç bilmiyorum.temmuzun 12 sine kadar kayınvalideciğimin yazlığındayım ve internet bağlantısı yok.12 sinden sonra girme ihtimalim var ama.

haklısın canım kayınvalidenle aran iyi galiba

çok şükür canım çok iyiyiz.24 haziran bizim hem evlilik yıldönümümüz hemde çıkmaya başladığımız tarih.bu sene 24 haziranda evliliğimizin 4.yılı beraberliğimizin 11.yılı bitiyor.ve kayınvalideciğimlede 11 senedir çok iyiyiz.her zaman yanımda olmuştur.
sizde durumlar nasıl?

günaydın herkeze
Arkadaşlar 54.2 çıktım 800 gr vermiş gözüküyorum. Tartıda sonunda 54 leri gördüm hayal gibi geliyordu bana.

iyiyim canım bende özlettşn kendini

Öyle oldu. :kedi: Ben de özledim sizleri. :1hug: Temmuzda sınavım var ama artık dayanamadım. :kedi: Bu arada evlilik yıldönümünmüş. Kutlarım. opuyorumnanaktan Daha nice mutlu senelere. hihoyyyt Umarım çok güzel bir gün geçirmişsinizdir. Her gününüzün güzel geçmesi dileğimle. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…