- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.501
günaydın herkeze
Arkadaşlar 54.2 çıktım 800 gr vermiş gözüküyorum. Tartıda sonunda 54 leri gördüm hayal gibi geliyordu bana.
çok şükür canım çok iyiyiz.24 haziran bizim hem evlilik yıldönümümüz hemde çıkmaya başladığımız tarih.bu sene 24 haziranda evliliğimizin 4.yılı beraberliğimizin 11.yılı bitiyor.ve kayınvalideciğimlede 11 senedir çok iyiyiz.her zaman yanımda olmuştur.
sizde durumlar nasıl?
Öyle oldu. :kedi: Ben de özledim sizleri. :1hug: Temmuzda sınavım var ama artık dayanamadım. :kedi: Bu arada evlilik yıldönümünmüş. Kutlarım. opuyorumnanaktan Daha nice mutlu senelere. hihoyyyt Umarım çok güzel bir gün geçirmişsinizdir. Her gününüzün güzel geçmesi dileğimle. opuyorumnanaktan
sağol canım inş.sende bu günleri görürsün en güzel şekilde tabi ki
ben ben benBu arada yeni gelen arkadaşlarımız olmuş. Hoşgeldiniz. a.s Ne güzel. boshayallersmile
günaydın herkeze
Arkadaşlar 54.2 çıktım 800 gr vermiş gözüküyorum. Tartıda sonunda 54 leri gördüm hayal gibi geliyordu bana.
bizde 2006 da evlendik canım 2002 te çıkmaya başladık.Ama eşimin ailesiyle biz mesafeliyiz sadece özel günlerde görüşüyoruz ama keşke böyle olabilse dicem
çünkü annemle altlu üstlü oturdukları için zırt pırt anneme iniyo ama bizim aramız iyi dğeil çok dedikodular duydum zamanında kötü sözler ama kaynanamı gör yüzüme karşı çok çok iyi yani arkamdan laf ediyor tabii bazen yüzüme de ediyor.40 yıl görmesem umurumda olmazlar hiç sevmiyorum
Sağol cnm :1hug: ne sevindim 54 leri görünce ben hep böyle kalırım herhalde diyordum artık eskiye dönemem diye bir çok kıyafetimi yiğenime vermiştim geri istesem olurmu acaba kaydirigubbakcemile3 İnşallah cnm görüceksin tabi sınavların bitti galiba rahat rahat devam edersin şimdi inan ben verdiysem herkez verebilirmiş.Düşün ben onca hormon aldım hepsini bırak tiroid bezim yok benim.MaşallaahhTebrikler!.. :lepi: İnsanın istediği kiloya ulaşması, ne büyük haz veriyordur şimdi. boshayallersmile İnşallah o günleri ben de görürüm. zemuszemus
alkisalkisalkistebrikleeeeralkisalkisalkis
200 gr sonra hedef kilona ulaşmış oluyorsun ne mutlu sana.en geç salı günü 54 olursun bence.yaza fıstık gibi giriş yaptın valla.opuyorumnanaktan
canım tavsiyelerin için teşekkür ederim .sadece cumartesi ordayım gezebildiğim kadarını gezerim artıkaaaay ne güzel konya da gezilecek yer çok tabiki...
sen nasıl geleceksin
ailecek mi tur la mı
kaç gün kalacak sınız ben ona göre liste yapayımŞeniz
tabiki mevlana başta
mevlananın karşısında şehştlik var orayıda gezmeden geçme
aleaddin tepesinde otur bi çay iç
yine orda aleaddin camii vartarihi bi yer(yalnız hafta sonu çok kalabalık olu.rkalacakan bi kaç gün hfta içi gezmeni tavsiye ederim sakin sakin)
meram tepesi
akyokuştan datüm konyayı izleyebilirsin..sositososito
silleyede gitmeni tavsiye ederim oradaki eski yapı ve restore edilmiş evler çok güzel yeşil bi yer
park olarak da gitmek istersen bi yerlere adalet parkı ve kozağaç parkı var
aklıma bunlar geldi şimdilik
iyi gezmeler canım
Hoşgeldin gzdecskn !.. :1hug:
Sağol cnm :1hug: ne sevindim 54 leri görünce ben hep böyle kalırım herhalde diyordum artık eskiye dönemem diye bir çok kıyafetimi yiğenime vermiştim geri istesem olurmu acaba kaydirigubbakcemile3 ınşallah cnm görüceksin tabi sınavların bitti galiba rahat rahat devam edersin şimdi inan ben verdiysem herkez verebilirmiş.Düşün ben onca hormon aldım hepsini bırak tiroid bezim yok benim.
Doğrudur canım. boshayallersmile Zor işi, başarmışsın sen. Tebrikler kaydirigubbakcemile5 Temmuzda yine gireceğim sınav var ama başlamam gerek; çünkü niyeti bozmaya başlamıştım. kaydirigubbakcemile3 Bu iş tek başına olabilcek bir iş değil, en azından bana göre.
Nelere daha çok dikkat ettin? Sporu ne kadar yaptın? Yemek saatlerini nasıl ayarladın? Herkesin bünyesi ayrıdır tabi ama bazen 1 saat spor yapsam da az yapmışım gibi geliyor. Zayıfladığı halde kendisini şişman gören insanların psikolojisi bende spora yansıdı. Ne kadar spor yapsam az yapıyormuşum gibi geliyor. kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler tatlım Evet cumaları tartılıyoruz çok iyi vermişsin cnm hedef kilona sağlıkla kavuşmanı dilerim.ben ben ben
çok çok yeniyim hihoyyythihoyyyt
maaşallah canım tebrikler
bende pazatesileri tartılırım normalde ama burda herkes cuma tartılıyormuş ona ayak uydurmak için başlangıç kilomu pazartesi ölçtüm cumaya kadar 400 gr vermişim
tınkerbell harikasın canım tebrik ederim
tınkerbell darısı başıma :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?