Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

günaydın herkeze
Arkadaşlar 54.2 çıktım 800 gr vermiş gözüküyorum. Tartıda sonunda 54 leri gördüm hayal gibi geliyordu bana.

Maşallaahh Tebrikler!.. :lepi: İnsanın istediği kiloya ulaşması, ne büyük haz veriyordur şimdi. boshayallersmile İnşallah o günleri ben de görürüm. zemuszemus

alkisalkisalkistebrikleeeeralkisalkisalkis
200 gr sonra hedef kilona ulaşmış oluyorsun ne mutlu sana.en geç salı günü 54 olursun bence.yaza fıstık gibi giriş yaptın valla.opuyorumnanaktan

bizde 2006 da evlendik canım 2002 te çıkmaya başladık.Ama eşimin ailesiyle biz mesafeliyiz sadece özel günlerde görüşüyoruz ama keşke böyle olabilse dicem
çünkü annemle altlu üstlü oturdukları için zırt pırt anneme iniyo ama bizim aramız iyi dğeil çok dedikodular duydum zamanında kötü sözler ama kaynanamı gör yüzüme karşı çok çok iyi yani arkamdan laf ediyor tabii bazen yüzüme de ediyor.40 yıl görmesem umurumda olmazlar hiç sevmiyorum

sağol canım inş.sende bu günleri görürsün en güzel şekilde tabi ki

Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız olmuş. Hoşgeldiniz. a.s Ne güzel. boshayallersmile
ben ben ben
çok çok yeniyim hihoyyythihoyyyt
günaydın herkeze
Arkadaşlar 54.2 çıktım 800 gr vermiş gözüküyorum. Tartıda sonunda 54 leri gördüm hayal gibi geliyordu bana.

maaşallah canım tebrikler

bende pazatesileri tartılırım normalde ama burda herkes cuma tartılıyormuş ona ayak uydurmak için başlangıç kilomu pazartesi ölçtüm cumaya kadar 400 gr vermişim

amaaaaan boşver ya.öyle olacaklarına hiç olmasınlar daha iyi.sende ayda yılda bir görürsün hiçolmazsa her dakika canın sıkılmaz.kendi kaybeder.ben zaten bu insanları anlamıyorum.insanın oğlunada torununada hasret kalmaması için geliniyle arasının iyi olması gerektiğini anlamak bu kadarmı zor bişey?salla boşver özgecim.

Maşallaahh Tebrikler!.. :lepi: İnsanın istediği kiloya ulaşması, ne büyük haz veriyordur şimdi. boshayallersmile İnşallah o günleri ben de görürüm. zemuszemus
Sağol cnm :1hug: ne sevindim 54 leri görünce ben hep böyle kalırım herhalde diyordum artık eskiye dönemem diye bir çok kıyafetimi yiğenime vermiştim geri istesem olurmu acaba kaydirigubbakcemile3 İnşallah cnm görüceksin tabi sınavların bitti galiba rahat rahat devam edersin şimdi inan ben verdiysem herkez verebilirmiş.Düşün ben onca hormon aldım hepsini bırak tiroid bezim yok benim.
alkisalkisalkistebrikleeeeralkisalkisalkis
200 gr sonra hedef kilona ulaşmış oluyorsun ne mutlu sana.en geç salı günü 54 olursun bence.yaza fıstık gibi giriş yaptın valla.opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim. :sinifsinif: Evet cnm 200 gr verdim mi sevincim tam olacak inş.

canım tavsiyelerin için teşekkür ederim .sadece cumartesi ordayım gezebildiğim kadarını gezerim artık

Teşekkürler tatlım Evet cumaları tartılıyoruz çok iyi vermişsin cnm hedef kilona sağlıkla kavuşmanı dilerim.
tınkerbell harikasın canım tebrik ederim

Sağol cnm :1hug: buranın sizlerin gücü sayesinde. Tam 54.0 görürsem daha rahatlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…