- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.521
Sağol cnm :1hug: ne sevindim 54 leri görünce ben hep böyle kalırım herhalde diyordum artık eskiye dönemem diye bir çok kıyafetimi yiğenime vermiştim geri istesem olurmu acaba kaydirigubbakcemile3 İnşallah cnm görüceksin tabi sınavların bitti galiba rahat rahat devam edersin şimdi inan ben verdiysem herkez verebilirmiş.Düşün ben onca hormon aldım hepsini bırak tiroid bezim yok benim.
Doğrudur canım. boshayallersmile Zor işi, başarmışsın sen. Tebrikler kaydirigubbakcemile5 Temmuzda yine gireceğim sınav var ama başlamam gerek; çünkü niyeti bozmaya başlamıştım. kaydirigubbakcemile3 Bu iş tek başına olabilcek bir iş değil, en azından bana göre.
Nelere daha çok dikkat ettin? Sporu ne kadar yaptın? Yemek saatlerini nasıl ayarladın? Herkesin bünyesi ayrıdır tabi ama bazen 1 saat spor yapsam da az yapmışım gibi geliyor. Zayıfladığı halde kendisini şişman gören insanların psikolojisi bende spora yansıdı. Ne kadar spor yapsam az yapıyormuşum gibi geliyor. kaydirigubbakcemile3
Başarılar cnm önce sınavların için
her gün 1 saat yürüyüş yapıyordum sonraları leslie yi yapmaya çalıştım 3 mil olanı ama son 2 haftadır sıcaklardanmıdır bıkkınlıkmıdır bilmiyorum çok azalttım sporu 3 günde 1 yürüyüş. ekmeğim t. buğday sabahları bazen de yemeğine göre öğlende 1 dilim t. buğday yedim.Hamur işini çıkardım şeker sıfır meyveden aldığım kadarı bu dönemde Geri kalan herşeyden az yemeye çalıştım bazen oldu kaçamaklarım o hafta az veriyordum hemen belli ediyor kendini anlıyacağın Bu güne kadar yapmadığım ara öğünler girdi hayatıma, Kahvaltımı atlamadım ki bunun için ne kadar direndim sizlerle başlarda hatırlarsın belki.
evet canım ne yazıkki gene cezalıyızözge ve hatice sanırım bu hafta da ceza sizin bakalım zambak ne verecekklava: klava:
haticem kilon durduysa arada protein diyeti yapmak kilo vermeyi sağlıyormuşşş
nette okumuştum
günaydın herkeze
Arkadaşlar 54.2 çıktım 800 gr vermiş gözüküyorum. Tartıda sonunda 54 leri gördüm hayal gibi geliyordu bana.
ben ben ben
çok çok yeniyim hihoyyythihoyyyt
maaşallah canım tebrikler
bende pazatesileri tartılırım normalde ama burda herkes cuma tartılıyormuş ona ayak uydurmak için başlangıç kilomu pazartesi ölçtüm cumaya kadar 400 gr vermişim
yok be canım nerdeyse 1 aydır veremiyorum
haticem haftaya kupaları birlikte alalım
Teşekkürler hatice1 sizlerin sayesinde tek olsam çokdan cayardım.
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................74................................74..........................68... ........verememiş
zambak3......................86.3.........................77.2.............................76.7.........................70............500 gr vermiş
oyelken........................79.9.........................72.7.............................72.7.........................65............verememiş
tinkerbell2......................61.2.........................55..............................54.2.........................54............800 gr vermiş
nesibe26........................75............................72.5............................72............................68............500 gr vermiş
ege1979.........................97.2........................92.7............................92...............................85..........700 gr vermiş
naf..................................73..........................71.4...........................71.6...........................60...........200 gr almış
brownsugar.....................68.9.........................64..............................64.............................54............
ben hariç herkes harika
Ben bu sabah 64.4'tüm. bilmiyorumkismile tinkerbell2 Kutluyorum. sositososito Hem bu haftanın başarısı için hem de en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşacağın için. Şeniz
Her hafta 2 kilo verebilmek mümkün mü? bilmiyorumkismile (İstisna durumlar dışında)
Kilonun durması, kilo verememekten kötü.
Kilonun durması, kilo almaktan iyi.
Kilonun durduğuna mı daha çok üzülür insan yoksa kilo aldığına mı? CADIARZU
Bence kilonun durması iyiye işaret; çünkü sıra kilo vermeye geldi. Az kilo kaybından bahsetmiyorum. Verdiğimiz ve vereceğimiz 3-5 kilo değil. Elbet duraksama olacak ve ardından kilo kaybı olacaktır. Sen gönlünü ferah tut. olumunekankayizsmile
canım pazara kadar inerim dedin diye değiştirmeyeyim dedim
ama istersen değiştireyim
canım ilk başlarda kolay veriliyor ama sonradan zor 2 kilo vermek 1 haftada
ama ben 3 haftadır veremedim onun için verebilirim herhalde
canım haklısın ama kilo alıyosan bişeyleri bozmuşsun demektir ve dikkat edersin ve devam edersin kilo vermeye
ben beslenmemi değiştirmediğim halde veremedim 3 haftadır ve sporumuda yapıyorum
bunda bi değişiklik yapmam gerek ama ne yapacağımı bilmiyorumbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?