Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

özge ve hatice sanırım bu hafta da ceza sizin bakalım zambak ne verecekklava:klava:
haticem kilon durduysa arada protein diyeti yapmak kilo vermeyi sağlıyormuşşş
nette okumuştum
evet canım ne yazıkki gene cezalıyız
bu hafta bu işe bi çözüm bulmam şart araştıracağım canım sağol öneri için

günaydın herkeze
Arkadaşlar 54.2 çıktım 800 gr vermiş gözüküyorum. Tartıda sonunda 54 leri gördüm hayal gibi geliyordu bana.

canım tebrik ederim 3. mezunumuz belli oldu özge ben buranın demirbaşı kalacaz galiba:sinifsinif:

maşallah canım troitlerin tam çalışmasada sen kilo vermeye başladın çok güzel devamını bekliyoruzalkisalkisalkis

yok be canım nerdeyse 1 aydır veremiyorum

bu hafta sende bende kendimize çeki düzen verelim
bu böyle olmazalsanaalsanasmile

Son düzenleme:
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................74................................74..........................68... ........verememiş

zambak3......................86.3.........................77.2.............................76.7.........................70............500 gr vermiş

oyelken........................79.9.........................72.7.............................72.7.........................65............verememiş

tinkerbell2......................61.2.........................55..............................54.2.........................54............800 gr vermiş

nesibe26........................75............................72.5............................72............................68............500 gr vermiş

ege1979.........................97.2........................92.7............................92...............................85..........700 gr vermiş

naf..................................73..........................71.4...........................71.6...........................60...........200 gr almış

brownsugar.....................68.9.........................64..............................64.4..........................54............400 gr almış

Son düzenleme:

Ben bu sabah 64.4'tüm. bilmiyorumkismile tinkerbell2 Kutluyorum. sositososito Hem bu haftanın başarısı için hem de en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşacağın için. Şeniz

ben hariç herkes harika

Kilonun durması, kilo verememekten kötü.
Kilonun durması, kilo almaktan iyi.
Kilonun durduğuna mı daha çok üzülür insan yoksa kilo aldığına mı? CADIARZU
Bence kilonun durması iyiye işaret; çünkü sıra kilo vermeye geldi. Az kilo kaybından bahsetmiyorum. Verdiğimiz ve vereceğimiz 3-5 kilo değil. Elbet duraksama olacak ve ardından kilo kaybı olacaktır. Sen gönlünü ferah tut. olumunekankayizsmile

Ben bu sabah 64.4'tüm. bilmiyorumkismile tinkerbell2 Kutluyorum. sositososito Hem bu haftanın başarısı için hem de en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşacağın için. Şeniz

canım pazara kadar inerim dedin diye değiştirmeyeyim dedim
ama istersen değiştireyim

Her hafta 2 kilo verebilmek mümkün mü? bilmiyorumkismile (İstisna durumlar dışında)

canım ilk başlarda kolay veriliyor ama sonradan zor 2 kilo vermek 1 haftada
ama ben 3 haftadır veremedim onun için verebilirim herhalde

canım haklısın ama kilo alıyosan bişeyleri bozmuşsun demektir ve dikkat edersin ve devam edersin kilo vermeye
ben beslenmemi değiştirmediğim halde veremedim 3 haftadır ve sporumuda yapıyorum
bunda bi değişiklik yapmam gerek ama ne yapacağımı bilmiyorumbilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Benimkisi bir hayal. Gönül tabi ister 63 olmak ama düne oranla kilo almışım. bilmiyorumkismile Sen bilirsin istersen yaz; çünkü benim durum garanti değil. bilmiyorumkismile

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................74................................74..........................68... ........verememiş

zambak3......................86.3.........................77.2.............................76.7.........................70............500 gr vermiş

oyelken........................79.9.........................72.7.............................72.7.........................65............verememiş

tinkerbell2......................61.2.........................55..............................54.2.........................54............800 gr vermiş

nesibe26........................75............................72.5............................72............................68............500 gr vermiş

ege1979.........................97.2........................92.7............................92.............................85..........700 gr vermiş

naf..................................73..........................71.4...........................71.6...........................60...........200 gr almış

brownsugar.....................68.9.........................64..............................64.4..........................54............400 gr almış

gzdecskn.......................76...........................75.1.............................74.7..........................63...........400 gr vermiş

Son düzenleme:

Doğru bilinen yanlışlardan birini ben burada öğrendim. 1 hafta boyunca öğünlerde 1 tabaklık yemek yedim ve miktarı oldukça azdı. Burada sıkıntımı paylaştım. Meğer vücut kıtlık moduna giriyormuş böyle durumlarda. Ardından 1 hafta boyunca her gün 1'er saatlik spor yaptım ve tartıda kilo kaybı beklentim oldukça yüksekti ancak gram kilo verememiştim ama annem bacaklarımın sıkılaştığını ve vücudun sıkılaştığını söyledi. Yani biz ne kadar fazla fedakarlık yapıp; emek verdiğimizde bir o kadar karşılık bekliyoruz. Vücut bunun karşılığını elbet veriyor ancak uzun vadede sabretmek gerekiyor. Bunu destekle birbirimize sağlıyoruz zaten.
Sana özel olarak tavsiyem, eğer aynı spor egzersizini yapıyorsan; aynı spor hareketlerini yapma. Ben 3 farklı fitness videosunu haftanın farklı günlerinde yapıyordum ve yine o şekilde devam edicem. Sonuçta aynı hareketler, aynı kasları çalıştırır ama farklı hareketler farklı kasları da çalıştırır. Aslında diyet psikolojisini atlatmak adına miktarı abartmamak kaydıyla tatlı yenilmesini mantıklı buluyorum. Hani belki vücudun diyete karşı direnç gösteriyorsa; tatlı yiyerek onu kandırabilirsin. Bunlar naçizane fikirlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…