Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sağol canım 3-4 gündür tartılmıyordum sık tartıldığım için oluyor belki demiştim ama yok yine aynı:çok üzgünüm:
biraz üzüldüm ama vazgeçmek yok olumunekankayizsmile

günaydın arkadaşlar

dün internetimde problem vardı bir türlü bağlanamadım o yüzden bugün yazayım

oyelkencim evlilik yıldönümün kutlu olsun opuyorumnanaktan nice sevgi dolu senelere inşallah olumunekankayizsmile

herkesin kandili mübarek olsun Allah tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın, rızkımız bol olsun , dualarımız kabul olsun inşallah :Saruboceq:

kilo bildirimine geçersem eğer tatil dönüşü 500 gr almıştım sabah tartıldım sadece 300 gr verebilmişim yani her türlü 200 gr almış görünüyorum üzgünüm veremedim kilom 71,6 :gitme:

günaydın kızlar bende kilomu bildireyim 72 olmuşum yani 500 gr vermişim

tebrikler canımmmmmkaydirigubbakcemile5
sağol canım 3-4 gündür tartılmıyordum sık tartıldığım için oluyor belki demiştim ama yok yine aynı:çok üzgünüm:
biraz üzüldüm ama vazgeçmek yok olumunekankayizsmile

hiç olurmu vazgeçmek tabikii yokkkkolumunekankayizsmile
tam gazz devammmmmolumunekankayizsmile

cezadan kaçamıycannnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................74..................................74..........................68... ........verememiş

zambak3......................86.3.........................77.2..............................76.7.........................70............500 gr vermiş

oyelken........................79.9.........................72.7..............................72.7.........................65............verememiş

tinkerbell2......................61.2.........................55...............................................................54............

nesibe26........................75............................72.5............................72............................68............500 gr vermiş

ege1979.........................97.2........................92.7.............................................................85............

naf..................................73..........................71.4........................71.6...............................60............200 gr almış

brownsugar.....................68.9.........................64...........................64.................................54............

Son düzenleme:
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................74................................74..........................68... ........verememiş

zambak3......................86.3.........................77.2.............................76.7.........................70............500 gr vermiş

oyelken........................79.9.........................72.7.............................72.7.........................65............verememiş

tinkerbell2......................61.2.........................55..............................54.2.........................54............800 gr vermiş

nesibe26........................75............................72.5............................72............................68............500 gr vermiş

ege1979.........................97.2........................92.7............................92...............................85..........700 gr vermiş

naf..................................73..........................71.4...........................71.6...........................60...........200 gr almış

brownsugar.....................68.9.........................64..............................64.............................54............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…