Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ya hatic22 benimde sen söyledikten sonra aklıma geldi
bende cam silmiştim ayyy yağmurda ne oldu acabaaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dur ben söyleyim ne olduğunu yağmur tüm tozu cama yapıştırmıştır leke leke olmuştur
ben sinir oldum hergün yağmur yağıyor silmicem artıkk:hulya::hulya:

Zambak razartesi girerim demiştii
ama kvalidesinde temizlik yapmaktan yorgundüştü herhalde
daha gelmedi nete
evet ya temizlik uzun sürdü hala evine gelmedi yada dinleniyor öğleden sonra gelirolumunekankayizsmile

evet canım aynen öyle oluyor çok acayip patıyor bende silecektim dün gene yağmur yağdı artık bu hafta yağmazsa siliniryerimseniben

zambak ı kaynanası iyi çalıştırıyor galiba o bize oklavayı eline alıyor ya kaynanasıda oklavayı eline alıyor galiba :roflol: oda hırsını bizden çıkarıyor :sm_cool:

merhaba kııızllarr nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan bakıyorum keyifler yerinde sizi böyle görünce çok mutlu oldum opuyorumnanaktan kilo bildirimi yapsam tüm kupalar benim olur ama yapmıycam lülülülülülü

selam kızlar.kimse yok galiba.çarşamba yola çıkıyoruz.kayınvalidemde internet yok ama ben fırsat bulduğum yerlerde (cafe falan yani) hemen nete girerim artık.bugünde biryandan ütü yapıyorum bir yandan valiz hazırlıyorum.yarın arabayı bakıma götürcem,ne kadar sürer bilmiyorum ama çarşıya filan gitcem.belki yarın giremem diye işe ara verip sizlere hoşçakalın deyim dedim.umarım hepimizin tatili çok güzel geçer ve inşallah hepimiz yaz döneminde güzel güzel kilo veririz.sağlıklı mutlu ve zayıf günler hepinize.hepinizi öpüyorum arkadaşlar.hoşçakalın...

:sinifsinif::sinifsinif::gitme::gitme:iyi tatiller canım
iyi bak kendine...a.s.

iyi tatiller canım :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…