- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.581
Herkese merhabaopuyorumnanaktan
Tinkerbell kutluyorum canım kupanıkaydirigubbakcemile5. Haftaya inşallah mezuniyetini kutlarız.alkisalkisalkis
Naf tatilden dönmüşsün hoş geldin canımvereliniortak. Umarım iyi geçmiştir.
Brown sugar dün aklımdaydın. Sınavları bitmiştir mutlaka döner dedim. Oldukça keyifli gördüm seni. Sonuçlar belli oldu mu girdiğin derslerde. Şimdilik geçmiş olsun diyorum. Üstelik kilo da vermişsin. harikakaydirigubbakcemile5
Ayrıca kilo veren bütün arkadaşları kutluyorum.alkisalkisalkis
selam ben geldim.haticecim bence vücudun senle inatlaşıyor ve bence yapman gereken şey onu şaşırtmak.vücudun gelen giden hesabını eşitlemiş.onun için olduğun yerden ayrılmıyorsun.yani bence ya uzun süredir yemediğin bişey ye veyahutta içinde karbonhidrat olmayan protein ağırlıklı bir diyet yap 2 gün.diyetisyene gittiğimde kilo vermem durduğunda bana 2 günlük diyetler veriyordu.istersen onlardan birini özelden yazabilirim.
canım yağ ölçümü falan yaptırmadım hiç
yok canım şok diyet falan yapmadım sadece 2 sefer ayranlı detoks 1 seferde meyva detoksu gibi bişey yaptım ondan başka bişey yapmadım hatırladığımsositososito
bende bi araştıracağım artık bu hafta bende umutluydum güzel kilo vereceğimden
yaptığım sporu değiştirmedim canım daha doğrusu leslie yi bıraktım 1 saat yürüyüş yaptım protein diyeti falan düşündüm bende ona bakayım :bbo:
yardımcı olduğun için teşekkür ederim canımŞeniz
opuyorumnanaktan Hep aklımdaydınız zaten ama derslerim çok zorladı, takip edemedim. akannehir Sınavlarım iyiydi ama beklediğim sonucu alamadığım oldu :sinifsinif: kurtarmak için temmuzda sınavım var. Yani çalışmaya devam.
binbirrenkcim iyi geceler.nasılsın?öbür mesele ne oldu tamamen bitti değilmi?
Başarılar diliyorum canımolumunekankayizsmile. Umarım hepsini verir güzel bir yaz tatili geçirirsin.
arkadaşlar 1 hafta misafirim var.kayınvalidemler geldi ara ara uğrarım siteye artık
ben geldim ama bugün kimse uğramamış
selam kızlar planladığım gibi yapıyorum 3 gündür.sabah kalkıp denizden önce 1 elma kayısı veya salatalık sonra deniz gelince 11- 12 gibi kahvaltı sonra aralarım var meyve yiyorum akşam 6-7 gibi de akşam yemeği bugün köfte var mesela.iyi gidiyorum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?