Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

opuyorumnanaktan Hep aklımdaydınız zaten ama derslerim çok zorladı, takip edemedim. akannehir Sınavlarım iyiydi ama beklediğim sonucu alamadığım oldu :sinifsinif: kurtarmak için temmuzda sınavım var. Yani çalışmaya devam.

bencede canım çok sevinirim protein ağırlıklı diyet düşünüyorum bendekaydirigubbakcemile5

Merhaba
Akşam yemeğim biraz geçe kaldı şimdi topladım daha. 1 zeytinyağlı enginar, salata ve yoğurt yedim öğlende küçük bir parça et ve bol salata yemiştim. Saat 4 gibi bir tane kandil simidi yedim onu da mecbur ara saydım akşam getirmişti eşim yememiştim bu gün dayanamadım yedim. Sonra 1 saatte tempolu yürüyüş

vereliniortak

Başarılar diliyorum canımolumunekankayizsmile. Umarım hepsini verir güzel bir yaz tatili geçirirsin.

Günaydınlar !.. zemuszemus
Bugün, kahvaltıda: cokacimcoook
6 siyah zeytin, 1 kk beyaz beynir, 1 dilimden de az bir ekmek ve şekersiz çay.

yeni gelen arkadaşlarımız var hoşgeldiniz diyeyim a.s. a.s.

Herkes hafta sonunu değerlendiriyor anlaşılan.

Öğlen:
1,5 simit, salata, kaşar, şekersiz çay, ayran ( çay ve ayran :kedi: )

Akşam:
Şehriye çorbası

Bu saatten sonra da yulaflı bisküvi ya da yoğurtlu grisini yerim herhalde. cokacimcoook
İdeal, sağlıklı yemek düzenine bir türlü geçemedim. :çok üzgünüm:

Sporumu da daha yapmadım. Yapmak ümidiyle kaydirigubbakcemile2 yerimseniben

selam kızlar planladığım gibi yapıyorum 3 gündür.sabah kalkıp denizden önce 1 elma kayısı veya salatalık sonra deniz gelince 11- 12 gibi kahvaltı sonra aralarım var meyve yiyorum akşam 6-7 gibi de akşam yemeği bugün köfte var mesela.iyi gidiyorum galiba.

iyi gidiyorsun canım
günlük yediklerini de yazarsan daha az yemeni sağlar ve kaçamak yapmazsın
denizin tadını çıkarr...delikafaduldendelikafadulden

kızlar bu gün alışverişe çıktım
kendimi bildim bileli 42 giyerim
düğünümde bile 42 bedendim
bu gün bi etek giydim38 bedennnsositosositosositososito
artık zayıfladığıma ciddi ciddi inanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…