Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bende iyiyim tşk ederim canım evet tanışamadık olsun geç olsun güç olmasın olumunekankayizsmile

evet insan alıştımı eksiklik hissediyor gelemediğinde opuyorumnanaktan ben bu sıra hem internetin azizliği hemde işler derken gelemedim pek ama şimdi tam gaz devam bu hafta kupa almak istiyorum aldığım kiloyuda vericem inşallah kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

aaa naf nasıl unutmuşum senin bisiklet maceralarını kaydirigubbakcemile3

özge bacaklarımdaki morluklar geçti bugün yine başladım bisiklet sürmeye hayırlısı inşallah sağ salim bir yere bindirmeden evime gidip gelicem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eylüll sayende eylül ismini çok beğenmeye başladım kızım olursa adını eylül koymayı düşünüyorum

ŞenizŞenizŞeniz ayy canım benimm, çok teşekkür ederim...koy canım çok güzel bir isim ama bazı zorlukları da yok değil, ay ismi olduğu için.inşallah senin gb tatlı, güzel bir kızın olur ismi de eylül olur olumunekankayizsmile ayy ne güzel Şeniz

evet canım dediğin gb geç olsun güç olmasın olumunekankayizsmile çok güzel canım böyle kararlı iradeli olursan herşey çok daha kolay oluyor...bu hafta herkes kupa alır, herkes en az 1 kilo verir inşallah opuyorumnanaktan

tabii şimdi değil bir kaç sene sonra
hep yağmur istiyordum kaç senedir ama eylül hoşuma gidiyor şimdi kaydirigubbakcemile2
inş.seninde canım senin gibi candan sevimli bir bebeğin olur :1hug:

Amin inşallah canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

tabii şimdi değil bir kaç sene sonra
hep yağmur istiyordum kaç senedir ama eylül hoşuma gidiyor şimdi kaydirigubbakcemile2
inş.seninde canım senin gibi candan sevimli bir bebeğin olur :1hug:

olsun canım allah gönlüne göre versin :Saruboceq: inşallah benimde hayatım düzene girdikten sonra, kocacım tamamen gelince benim de oğlum olur :Saruboceq:

sayemde dua topiğine döndü bugün burası kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…