- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.801
hadi cnm tamamen bitiyor mu askerliği
iyiyim canım tşkr ederim, sen nasılsın opuyorumnanaktan nafcım biz seninle tanışmadık sanırım dimi, bir ara ben girmememiştim sen o dönemde geldin sanırım canım...burda ki dostluk çok güzel dimi herkes birbirine yardımcı oluyor olumunekankayizsmile
burayı bırakamıyorum..topiğin müdavimi oldum kaydirigubbakcemile3
aaa naf nasıl unutmuşum senin bisiklet maceralarını kaydirigubbakcemile3
eylüll sayende eylül ismini çok beğenmeye başladım kızım olursa adını eylül koymayı düşünüyorum
hehehe yeni morluklar olmasında kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim tşk ederim canım evet tanışamadık olsun geç olsun güç olmasın olumunekankayizsmile
evet insan alıştımı eksiklik hissediyor gelemediğinde opuyorumnanaktan ben bu sıra hem internetin azizliği hemde işler derken gelemedim pek ama şimdi tam gaz devam bu hafta kupa almak istiyorum aldığım kiloyuda vericem inşallah kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
özge bacaklarımdaki morluklar geçtibugün yine başladım bisiklet sürmeye hayırlısı inşallah sağ salim bir yere bindirmeden evime gidip gelicem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizŞeniz ayy canım benimm, çok teşekkür ederim...koy canım çok güzel bir isim ama bazı zorlukları da yok değil, ay ismi olduğu için.inşallah senin gb tatlı, güzel bir kızın olur ismi de eylül olur olumunekankayizsmile ayy ne güzel Şeniz
hadi gözün aydın canım hazırlıklar yaptın mı süslendin mi
evet canım dediğin gb geç olsun güç olmasın olumunekankayizsmile çok güzel canım böyle kararlı iradeli olursan herşey çok daha kolay oluyor...bu hafta herkes kupa alır, herkes en az 1 kilo verir inşallah opuyorumnanaktan
ben hiç etek giymiyorum daha kilolu gösterir diye
naf ve eylül sizler kaç yıllık evlisiniz
ağustosta 2 sene olacak benim :kedi:
tabii şimdi değil bir kaç sene sonra
hep yağmur istiyordum kaç senedir ama eylül hoşuma gidiyor şimdi kaydirigubbakcemile2
inş.seninde canım senin gibi candan sevimli bir bebeğin olur :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?