- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.841
canım bir hafta yanımda :kedi:
Merhaba Arkadaşlar fazla okuyamadım yazıları 781 sayfa mümkün de değil zaten daha önce yazan yoksa size bir müjdem var ama bana da dua etmeyi unutmayın ben Adnan İbrahim Saraçoğlu hocanın sitesinde okudum önce troide iyi geldiği için yaptım ama birde baktım 1 ayda tam 10 kilo verdim yalan değil herşeyi yiyerek ama mutlaka yapın ayın 1 de başlayın ve mucizeyi görün Kür şu yemeklerden 15 dakika önce 1 yemek kaşığı dolusu DEREOTU iyi yıkayın ve çiğneyerek yutun ardından yarım çay bardağı su hepsi bu kadar deneyin ve görün ben canlı örneğim yanlız 3 aydan fazla yapmayın ara verin 1 ay, ondan sonra haftada 5 gün sonra da bırakın ben 80 kilodan 70 e sonrada 68 e düştüm allahtan boyda iyi yani de kilo az kaldı sıfır bedende olmak istemem tabi,
hem sağlık için hem troid olanlara iyi hemde kilo verin hepsi bu herkeze SAĞLIKLI uzun ömürler dilerima.s.a.s.
tamam eylülüm kıskansın tabii biraz kaydirigubbakcemile3
Merhaba Arkadaşlar fazla okuyamadım yazıları 781 sayfa mümkün de değil zaten daha önce yazan yoksa size bir müjdem var ama bana da dua etmeyi unutmayın ben Adnan İbrahim Saraçoğlu hocanın sitesinde okudum önce troide iyi geldiği için yaptım ama birde baktım 1 ayda tam 10 kilo verdim yalan değil herşeyi yiyerek ama mutlaka yapın ayın 1 de başlayın ve mucizeyi görün Kür şu yemeklerden 15 dakika önce 1 yemek kaşığı dolusu DEREOTU iyi yıkayın ve çiğneyerek yutun ardından yarım çay bardağı su hepsi bu kadar deneyin ve görün ben canlı örneğim yanlız 3 aydan fazla yapmayın ara verin 1 ay, ondan sonra haftada 5 gün sonra da bırakın ben 80 kilodan 70 e sonrada 68 e düştüm allahtan boyda iyi yani de kilo az kaldı sıfır bedende olmak istemem tabi,
hem sağlık için hem troid olanlara iyi hemde kilo verin hepsi bu herkeze SAĞLIKLI uzun ömürler dilerima.s.a.s.
o duygudan biraz da benimkine lazım alsanaalsanasmile
kızlar facebook unuz yok mu sizin
dereotu tokluk hissi veriyor diye duymuştum o yüzden mi acaba -tatlicadiarzu-
ayyyy her yere yetişiyorlar yaaa askerlikte kar etmiyor
teşekkür ederiz ela paylaşımda bulunduğun için..
evet aynen öyle canım olumunekankayizsmile
gıcık bir durum kötükedihüso
teşekkürler canım ben maydonoz, dereotu filan sevmem ama denemekten birşey çıkmaz sanırım kaydirigubbakcemile3
hayırlısı inşallahh sağ salim gelsin canım kaydirigubbakcemile5
tamam eylülüm kıskansın tabii biraz kaydirigubbakcemile3
hihihi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?