Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hı hı yaptım canım, dün kuaföre gittim süslendim geldim :kedi: az sonra da kalkıp evimi temizliycem, yemek yaparım ama belki de kayınvalidemlere gideriz bilemiyorum şimdi eyvahedigeldismile

eylül eşin askermi ?

hadi yaa ben hep daha kg gösterir diye düşünüyorum nedense

yok yok zayıf gösteriyor denedim şahsen 38 beden bile oluyor düşün kaydirigubbakcemile3

yok canım daha erken olduğunu düşünüyorum evliliğe işe yeni alıştım Allah aratmasın tabiki istiyorum bende ama biraz daha zamanı var kaydirigubbakcemile3 bi oğluşum olsun maviş maviş :kedi:

Duaların kabul olur inşallah canım olumunekankayizsmile

kendime bir tane etek mi alsam kaydirigubbakcemile3

bence almalısın kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Merhaba Arkadaşlar fazla okuyamadım yazıları 781 sayfa mümkün de değil zaten daha önce yazan yoksa size bir müjdem var ama bana da dua etmeyi unutmayın ben Adnan İbrahim Saraçoğlu hocanın sitesinde okudum önce troide iyi geldiği için yaptım ama birde baktım 1 ayda tam 10 kilo verdim yalan değil herşeyi yiyerek ama mutlaka yapın ayın 1 de başlayın ve mucizeyi görün Kür şu yemeklerden 15 dakika önce 1 yemek kaşığı dolusu DEREOTU iyi yıkayın ve çiğneyerek yutun ardından yarım çay bardağı su hepsi bu kadar deneyin ve görün ben canlı örneğim yanlız 3 aydan fazla yapmayın ara verin 1 ay, ondan sonra haftada 5 gün sonra da bırakın ben 80 kilodan 70 e sonrada 68 e düştüm allahtan boyda iyi yani de kilo az kaldı sıfır bedende olmak istemem tabi,

hem sağlık için hem troid olanlara iyi hemde kilo verin hepsi bu herkeze SAĞLIKLI uzun ömürler dilerima.s.a.s.

ne kayınvalidesi be ilk günden alla alla

canım dün eşimle konuşurken belki yarın yemeği annemlerde yeriz dedi, muhtemelen eşimi arayıp söylemiştir, emri vaki yapacak ya bana hiç gelin kızım falan demez..bende eşim zaten askerde sinirini bozmayayım diye, sesimi çıkarmadım..sanırım gideriz senağlama

canım ben 02.08.2008 de evlendim, yani ağustosta 2 yıl dolacak canım zemuszemus

24.08.2008 benim

kızlar facebook unuz yok mu sizin
var olmaz mı delikafadulden benimki teknolojiye karşı bi insan o yüzden yalakalık olsun diye ikimizin adına aldım ben oda bişi demedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama evde hala bilgisayarım yok almıyo yaaa :gitme:

naf eylül ikinizde ağustosta evlenmişsiniz

evett ne güzel kaydirigubbakcemile3

gıcık bir durum kötükedihüso

kendime bir tane etek mi alsam kaydirigubbakcemile3

hemen şöyle keten, açık renk, dizde bir etek alıyorsun ve giymeye başlıyorsun kaydirigubbakcemile5 ama üzerine koyu renk bluz yada badi al çok güzel olur, nafın dediği gb altına da ince topuklu ayakkabı, harika ...kocan kıskanır ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…