- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.821
ben hiç etek giymiyorum daha kilolu gösterir diye
hı hı yaptım canım, dün kuaföre gittim süslendim geldim :kedi: az sonra da kalkıp evimi temizliycem, yemek yaparım ama belki de kayınvalidemlere gideriz bilemiyorum şimdi eyvahedigeldismile
naf ve eylül sizler kaç yıllık evlisiniz
hadi yaa ben hep daha kg gösterir diye düşünüyorum nedense
yok canım daha erken olduğunu düşünüyorum evliliğe işe yeni alıştım Allah aratmasın tabiki istiyorum bende ama biraz daha zamanı var kaydirigubbakcemile3 bi oğluşum olsun maviş maviş :kedi:bebik yok muu ?
olsun canım allah gönlüne göre versin :Saruboceq: inşallah benimde hayatım düzene girdikten sonra, kocacım tamamen gelince benim de oğlum olur :Saruboceq:
sayemde dua topiğine döndü bugün burası kaydirigubbakcemile3
kendime bir tane etek mi alsam kaydirigubbakcemile3
ne kayınvalidesi be ilk günden alla alla
canım ben 02.08.2008 de evlendim, yani ağustosta 2 yıl dolacak canım zemuszemus
var olmaz mı delikafadulden benimki teknolojiye karşı bi insan o yüzden yalakalık olsun diye ikimizin adına aldım ben oda bişi demedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kızlar facebook unuz yok mu sizin
naf eylül ikinizde ağustosta evlenmişsiniz
canım dün eşimle konuşurken belki yarın yemeği annemlerde yeriz dedi, muhtemelen eşimi arayıp söylemiştir, emri vaki yapacak ya bana hiç gelin kızım falan demez..bende eşim zaten askerde sinirini bozmayayım diye, sesimi çıkarmadım..sanırım gideriz senağlama
kendime bir tane etek mi alsam kaydirigubbakcemile3
eylül eşin askermi ?
face de ekleyelim ozaman birbirimizi ama bende bir tek evde face ye girebiliyorum iş yerinde açılmıyor
eylülüm ne kadar kalcak kocan kaç gün iptalsin bizden bilelim
evet canım, güney doğuda yedek subay olarak yapıyor..ama allaha şükürler olsun artık çok az kaldı bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?