Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bilmiyorum canım, artık kendi bilir, onu kuruntularıyla baş başa bıraktım...şimdi 43 yaşında taş gb ama bunun yaşlılığıda var onu hiç düşünmüyor ..

Hatice akşamdan beri aklımda dondurmalar uçuşuyor eşim reklamda gördü biz neden dondurma almıyoruz dedi açalım mevsimi artık dedi. anlıycağın benim bu kuru meyvelerden bulundurmam lazım silahlarımı kuşanayım yani akşama dondurma gelebilir. Ne güzel çaktırmadan onu da katmıştım rejimime biraz söz dinlemeye başlamıştı.
Yazarsan sevinirim cnm elmayla tarçın ikilisini çok severim malum günlerimde çok artıyor tatlı isteğim şu anda olduğu gibi yapar yerim :1hug:

binbirrenk sana sormadan paylaştım burda canım ama ben beğendim herkeste faydalansın diye umarım sorun olmaz

canım ben yaptım çoook beğendim ama bende esmer şeker yoktu 1 tatlı kaşığı normal şekerle yaptım
ama binbirrenk yeşil elma ile yapıyor olabilir ben normal sarı elma ile yaptım eşimde yedi hatta hiç şekere ihtiyacı yok dedi
bir daha ki yapışımda şekersiz yapmayı düşünüyorum

Teşekkürler hatice. Güzel bir paylaşım Binbirrenk e teşekkür ederiz hafif bir tatlı gerçekden. Kriz anlarında yardımcı olur bize.

Tadı güzel olur gibi bende yeşil elmayla yaparım diye düşündüm mayhoş olduğu için şeker konulabilir ama normal elmayla şekere bencede gerek yok. Hatta bu gün yapıyım elmam var evde. kaydirigubbakcemile5

kahvaltıda yine tost yedim
tek başıma canım hiç istemiyor
geçen hafta sporuda serdim valla
sıcakta gidilmiyor hiç

kahvaltıda yine tost yedim
tek başıma canım hiç istemiyor
geçen hafta sporuda serdim valla
sıcakta gidilmiyor hiç

Bende öyleyim eşim etmez kahvaltı tek başıma kahvaltı hazırlamaya bile üşeniyorum canımda istemiyor Başlamadan önce bende eşim gibiydim sadece kahve içerdim ama şimdi zorla bişeyler yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…