Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım arada kıskandır, biraz seni fiziğini gösteren kıyafetler giy ama abartmadan, o zamanda isterse kıskanmasın aklinialirimsmile

naf bu işide biz mi öğreticez canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi söylüyosunuz da kendisi alıyo zaten öyle kıyafetler , ayakkabılar filan kaydirigubbakcemile3 geçen gün sordum sen beni kıskanmıyomusun dedim neden kıskanayım ben sana güveniyorum dedi sempatiksalakcinni

ben kıskanınca güvenmiyo mu oluyorum acebaa eyvahedigeldismile

neyse kızlar ben kaçtım işlerime bakayım azcıkta

opuyorumnanaktan

Baktım cnm şimdi sağol Çok güzel paylaşımlar yapmış Binbirrenk alkisalkisalkis haberim yoktu Hurmalı da güzele benziyor. Ben bu gün elmalı olanı deniycem cokacimcoook

elmayı ara öğün yerine yesek şeker yerine de türk kahvesi yanına çikolata yesek eşitler mi acebaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

özge ekledim seni faceden opuyorumnanaktan oğluşun ne tatlı öyleee yaa hihoyyyt

güzelliğinden de etkilenmedim değil yani boshayallersmile olumunekankayizsmile

elmayı ara öğün yerine yesek şeker yerine de türk kahvesi yanına çikolata yesek eşitler mi acebaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Seninkide iyiymiş nafcım kaydirigubbakcemile3
Kafamı karıştırma klava: kayabilirim her an senin fikrine müsaitim çünkü

Bak türk kahvesini soktun aklıma bile. Şaka maka çok severim Allahdan şekersiz içebiliyorum şimdi yapmaya gidiyorum İyi ki çikolata yok evde kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım :hulya:

bende öğle yemeğimi yedim şimdi 1 dilim tam buğday ekmeği ve bi tabak menemen

acayip bi tuzlu isteğim var ne yesem acaba sempatiksalakcinni

Merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktan
Dediğiniz gibi burası bağımlılık yapıyor. Ben de girmesem merak ediyorum nasıllar, neler yapıyorlar diyeolumunekankayizsmile
Yine yeşil çayımı aldım geldim. Seviyorsanız yeşil çaya karanfil de katabilirsiniz. Ben öyle içiyorum genelde.

Ne söylersek iyi niyetle ve birbirimizin iyiliği için her şey.kaydirigubbakcemile5
Kızsak da, söylensek de, alkışlasak da bu böyle.
Benim de bazı sert uyarılarım oluyor.lmaz: Önceki gruptan da bu gruptan da sağolsunlar kimse kırılmadı. Belki içlerinden kızdılar bilmiyorumsempatiksalakcinni ama hep teşekkür ettiler.
Zambak a da ilerde teşekkür edeceksiniz cezalarından dolayı.kaydirigubbakcemile2

Paylaşım için teşekkürler canım. Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.a.s.
Geçen yıl dereotunu ben de denemiştim. İki günde bıktım bıraktım. Aynı şeyleri sürekli yiyip içemiyorum çoğunlukla. Bir yeşil elma ve yeşil çaydan bıkmadım nedense.delikafadulden

binbirrenk sana sormadan paylaştım burda canım ama ben beğendim herkeste faydalansın diye umarım sorun olmaz

Ne demek canım.opuyorumnanaktan Tabii ki bildiklerimizi paylaşmak için buradayız.

Teşekkürler hatice. Güzel bir paylaşım Binbirrenk e teşekkür ederiz hafif bir tatlı gerçekden. Kriz anlarında yardımcı olur bize.

Evet canım. özellikle meyvanın yetersiz olduğu özel günler için hafif ve kolay bir tatlı.
Bende genelde yeşil elma olduğundan birazcık şeker katıyorum. Elman tatlı ise gerek yok bence.cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…