- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.921
canım arada kıskandır, biraz seni fiziğini gösteren kıyafetler giy ama abartmadan, o zamanda isterse kıskanmasın aklinialirimsmile
naf bu işide biz mi öğreticez canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse kızlar ben kaçtım işlerime bakayım azcıkta
Baktım cnm şimdi sağol Çok güzel paylaşımlar yapmış Binbirrenk alkisalkisalkis haberim yoktu Hurmalı da güzele benziyor. Ben bu gün elmalı olanı deniycem cokacimcoook
elmayı ara öğün yerine yesek şeker yerine de türk kahvesi yanına çikolata yesek eşitler mi acebaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sağol cnm allah sana da nasip eder inşallah
kızlar ben yemeğe iniyorum ama hemen gelcem çok işim var çünküü
Seninkide iyiymiş nafcım kaydirigubbakcemile3
Kafamı karıştırmaklava: kayabilirim her an senin fikrine müsaitim çünkü
Amin canım :hulya:
afiyet olsunn :hulya:
temem sustumm
Bak türk kahvesini soktun aklıma bile. Şaka maka çok severim Allahdan şekersiz içebiliyorum şimdi yapmaya gidiyorum İyi ki çikolata yok evdekaydirigubbakcemile3
ben türk kahvesini şekersiz içemiyorum o yüzden de içmiyorum kaydirigubbakcemile3
kısss ne lokumu
heee yemedin miii bende yedin sandım
Merhaba Arkadaşlar fazla okuyamadım yazıları 781 sayfa mümkün de değil zaten daha önce yazan yoksa size bir müjdem var ama bana da dua etmeyi unutmayın ben Adnan İbrahim Saraçoğlu hocanın sitesinde okudum önce troide iyi geldiği için yaptım ama birde baktım 1 ayda tam 10 kilo verdim yalan değil herşeyi yiyerek ama mutlaka yapın ayın 1 de başlayın ve mucizeyi görün Kür şu yemeklerden 15 dakika önce 1 yemek kaşığı dolusu DEREOTU iyi yıkayın ve çiğneyerek yutun ardından yarım çay bardağı su hepsi bu kadar deneyin ve görün ben canlı örneğim yanlız 3 aydan fazla yapmayın ara verin 1 ay, ondan sonra haftada 5 gün sonra da bırakın ben 80 kilodan 70 e sonrada 68 e düştüm allahtan boyda iyi yani de kilo az kaldı sıfır bedende olmak istemem tabi,
hem sağlık için hem troid olanlara iyi hemde kilo verin hepsi bu herkeze SAĞLIKLI uzun ömürler dilerima.s.a.s.
binbirrenk sana sormadan paylaştım burda canım ama ben beğendim herkeste faydalansın diye umarım sorun olmaz
Teşekkürler hatice. Güzel bir paylaşım Binbirrenk e teşekkür ederiz hafif bir tatlı gerçekden. Kriz anlarında yardımcı olur bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?