- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.881
kızlar ben biraz çıkıyorum bikaç banka işi vardı onlara bakayımgörüşürüz öptüm sizi opuyorumnanaktan
:roflol::roflol: canım ya sabah sabah güldürdün beni :roflol: bende ilk üye olduğumda bir gün kabak tatlısı yemiştim, sonra zambağın korkusundan ağzıma tatlı koyamaz olmuştum
sen bunu yazınca aklıma o geldi kaydirigubbakcemile3
doğru diyon eylül bunlar her yere yetişir biz çok mecbur kalmadıkça görüşmüyoruz ama annemlerle altlı üstlü oturdukları için bende her gün iş çıkışı direk anneme gittiğim için gıcık oluyom oda zırt pırt anneme iniyo yaa çalışmasam çocuğa annem bakmasa valla şehir değiştircem yaaa
haticem sen şanslısın
seni kıskanması dışında kötülük yapıyor mu
evet hatice
canım gelini kıskanan kayınvalidelere sinir oluyorum benim kayınvalidem öyledeğildir
ne aldığıma ne yaptığıma karışır çok güzel olmuş der hep
ama tanıdığım birinin kayınvalidesi aynı seninki gibi arkadaşım ne alsa olmamış der oda almaya çalışır çok zor bilirim allah kolaylık versin
inşallah düzelir :Saruboceq:
eylül görümcen varmı
canım eşin en güzelini yapıyor sana söyleyipde hem senin sinirlerini bozmuyor hemde cephe aldırmıyor bence zaten çoğu iş eşlerde çünkü bunaldığımız zaman biz onlara patlıyoruz annesi ona söyleniyor ama o ikisinide idare etmeyi bilmeli bencecanım dedikodu yapıyor, akrabalardan duyuyorum..annemim evinden getirdiğim terlik, kocamın bana yaptığı sağlık sigortası, annemin evine gidip kalmam bunların hepsi konu oluyor..insanlardan duyuyorum..ama daha hiç yüz yüze tartışmamız olmadı....eşimi arayıp onu doldurmaya çalışıyor..oda annesinin ne olduğunu bildiği için bana birşey demiyor, cevabını veriyor..bende o yüzden sesimi çıkarmıyorum...benim yerime başkası olsa arayıp ne varsa söyler...sonuçta bende çalışıyorum, onun oğlunun parasını yemiyorum ki...eşimin tüm akrabalarıyla iyiyim, boşver kızım sen onu, aldırma diyorlar...herkes beni çok seviyor, bir tek kayınvalidem beni sevmiyor.
günaydın arkadaşlar
Bu sabah anormal tatlı isteğiyle uyandım bende normal kahvaltı yerine kuru meyveli nesfit yedim. Kuru inciri kayısı pek sevmesemde çok iyi geldi. Aslında bu kuru meyvelereden bulundurmak lazım evde böyle zamanlarda yanlış yöne sapmamak için yenlebilir bayağı da kesti şeker ihtiyacımı.
Merhaba Arkadaşlar fazla okuyamadım yazıları 781 sayfa mümkün de değil zaten daha önce yazan yoksa size bir müjdem var ama bana da dua etmeyi unutmayın ben Adnan İbrahim Saraçoğlu hocanın sitesinde okudum önce troide iyi geldiği için yaptım ama birde baktım 1 ayda tam 10 kilo verdim yalan değil herşeyi yiyerek ama mutlaka yapın ayın 1 de başlayın ve mucizeyi görün Kür şu yemeklerden 15 dakika önce 1 yemek kaşığı dolusu DEREOTU iyi yıkayın ve çiğneyerek yutun ardından yarım çay bardağı su hepsi bu kadar deneyin ve görün ben canlı örneğim yanlız 3 aydan fazla yapmayın ara verin 1 ay, ondan sonra haftada 5 gün sonra da bırakın ben 80 kilodan 70 e sonrada 68 e düştüm allahtan boyda iyi yani de kilo az kaldı sıfır bedende olmak istemem tabi,
hem sağlık için hem troid olanlara iyi hemde kilo verin hepsi bu herkeze SAĞLIKLI uzun ömürler dilerima.s.a.s.
canım eşini kıskansa zamanla atlatır ama seni kıskanması zor geçer sanırımteşekkür ederim canım..düzelmesini ümit ediyorum ama çok zor..insanın içine kıskançlık, kötülük girince artık zor düzeleceğini söylüyorlar....
ya diyelim ki düzeldi ama yine de insan geçmişi unutamıyor yapılanları dedikoduları kötülükleri
allaha şükür
ufak tefek şeyler oluyor tabi insan yeri geliyor kendi annesiyle ters düşüyor ama şükür uzatmayız
allah aranızdaki muhabbeti bozmasın canım..inşallah hep böyle gider..sonuçta insanız hepimizin hataları, kusurları olur..önemli olan, yapılan hatayı anlayıp uzatmamaktır..bide bence insanın niyeti önemli..eğer niyet iyiyse kötü olan birşey bile insan kızmayabiliyor..o böyle yaptı ama bilerek yapmamıştır, sonucun bu olacağını düşünmemiştir diyebiliyorsun..ben öyle yaparım genelde..ama onun kötü niyetini biliyorsan belki de iyi yapılan şeylerin altında bile, insan kötü birşey arayabililiyor..
kızlar ben çıkıyorum çok çene çaldım, parmaklarım yoruldu yazmaktandaha çok işim var, kocacım gelecek hazırlık yapayım..arada gelirim yine...kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?