Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sabah kep.ekmek arası peynir ve şekersiz çay bugün itibariyle kepek ekmeğim bitti tam buğday mı alıyım dersiniz :uhm:
bence tam buğday al canım daha iyi olduğu söyleniyor ben tam buğday ekmeği yiyorum
:roflol:

özgeeee bugün eşim geliyor :dance:
canım çok sevindim 1 hafta 1 haftadır sonrada 1 ay kalıyor zaten
zambak la hatice gelmiş ama anca bize yetişirler kaydirigubbakcemile3
kızım maşallah gene çenen düşmüş oku oku bitiremedim

canım sen iyi davranıyon o davranmıyosa tek taraflı yürümez sende tavrını koyarsın:umursamaz:
ama yinede allah kolaylık versin zor büyükler anlayışlı olmayınca:dilcikar:

eylül seninkinin askerliği bitsin
ben fizan a taşınmayı düşünüyorum sende gelirsin :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: canım varya süper olur ama benim ki orda da yetişir sağolsun hiç rahat bırakmaz beni -tatlicadiarzu- özge varya ben 3 yıl nişanlı kaldım, görsen kadın melek, dünyada benim kayınvalidemden iyi kimse yoktur ne kadar şanslıyım diyordum..biz ne zaman evlendik abartmıyorum 180derece değişti kadın..bir insan kendini 3 yıl nasıl saklayabilir...insanlar evlenince kocam değişir mi diye düşünüp üzülür, benim kaynanam değişti
kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin canım ama sakın kaçamak yapayım deme bizi getir aklınakötükedihüso
rüyalarıma girdin benim
rüyamda çikolata yiyodum ben bunu zambaka nasıl söyleyeceğim diye aklıma geldin arkamdan oklava ile koşacak yakındaklava:klava:klava:klava:

kızlar ben biraz çıkıyorum bikaç banka işi vardı onlara bakayım görüşürüz öptüm sizi opuyorumnanaktan

doğru diyon eylül bunlar her yere yetişir biz çok mecbur kalmadıkça görüşmüyoruz ama annemlerle altlı üstlü oturdukları için bende her gün iş çıkışı direk anneme gittiğim için gıcık oluyom oda zırt pırt anneme iniyo yaa çalışmasam çocuğa annem bakmasa valla şehir değiştircem yaaa

günaydın canım, hoşgeldin..iyiyiz tşkler, sen nasılsın opuyorumnanaktan

kendini tut canım, birer lokma al, çekil yeme sakın alsanaalsanasmile

evet canım az kaldı artık opuyorumnanaktan

koyuyorum canım ama açıkçası kayınvalidesiyle iyi olanlara da imrenmiyor değilim hala belki değişir eskisi gb olur diye sesimi çıkarmıyorum, bakalım nereye kadar bu şekilde gidecekCADIARZU

:roflol::roflol: canım ya sabah sabah güldürdün beni :roflol: bende ilk üye olduğumda bir gün kabak tatlısı yemiştim, sonra zambağın korkusundan ağzıma tatlı koyamaz olmuştum
sen bunu yazınca aklıma o geldi kaydirigubbakcemile3

canım gelini kıskanan kayınvalidelere sinir oluyorum benim kayınvalidem öyledeğildir
ne aldığıma ne yaptığıma karışır çok güzel olmuş der hep
ama tanıdığım birinin kayınvalidesi aynı seninki gibi arkadaşım ne alsa olmamış der oda almaya çalışır çok zor bilirim allah kolaylık versin
inşallah düzelir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…