Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kızlar elma tatlısının tadı çok hoş ben elmam yeşil diye 1 kaşığın ucuyla normal şeker kullandım altında bir turta aramadım desem yalan olur ama ben çok beğendim. Deneyin mutlaka tatlı krizine girerseniz eğer.

kızlar merhaba..geçmişi okuyamadım pek..ama belli bi diyet programınız var mı yoksa herkes kendi diyet listesini mi uyguluyor..nişanlım askerde ve 12.5 ayım kaldı bu sure içinde 15 kiloya yakın vermek istiyorum..kalori hesaplayarak beslensem yararı olur mu acaba deneyenler var mı yardımcı olursanız sevinirim

71 kilom
50lere düşmeyi istiorum
boyum 167

Canım ilk sayfada neler yaptığımız yazıyor Kalori hesabı yapmadan dozunu aşmadan herşeyi yiyoruz diyebilirim Sadece her diyette olduğu gibi şekerden kızartmadan hamur işinden uzak beslenmeye çalışıyoruz. Bence sende o hesaplamalara girme Ben kendi adıma söyliyim yaşam şekli olarak benimsiyemeyeceğim diyetlerden uzak durmaya çalışıyorum. Bunu sporlada desteklersen vermemen için hiç bir sebep yok.

Ara: elma tatlısı, yeşilçay
Akşam da mercimek yemeği salata diye düşünüp bugünü tamamlarım
Vee yine akşam leslie yaptım mı günü kurtarırım inşallah tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…