Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

akannehir
aaa 5 kg nun lafı mı olur kaydirigubbakcemile3

Hoş geldin
Vermen gereken kilo çok değil biraz yediklerine dikkat edersen rahat verirsin kaç kilosun bu arada

5kiloda kalça kocaman olduu:):kedi:
65kiloyum yaff 5kilo versem eski kıyafetlerimde olcak şimdi giyince dar geliyo yada çok sıkıyorr..ben tatlı abur cuburu çok yedim galibaa(ondan şimdide rahata alıştım veremdim...ne yapsam kzıalrr nasıl besleniyonuzz spor yapyonuzmu.evde yürüme bandı var bende onuda çkımıyoorum..boyumda 1.71akannehir

Bilmem ilk başlardaki gibi veremiyorum ama
Biraz daha vermek niyetim gerçi yakın dönemde 2. denemeyi yapıcaz gibi aslında 52 lere insem daha iyi benim için

Boyuna göre pek yok gibi ama bölgeselse evet benim öyle mesela eşit dağılmıyor kilom. Belli bir listemiz yok daha çok sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz her şeyden ama dozunda. İlk sayfaya bakarsan kurallar daha net yazıyor aslında.Spor ben haftanın 3 günü 1 saat yapabiliyorum bu bazen yürüyüş bazende leslie oluyor

aslında 38 bedendim şimdi 40 sanki daha rahat(dememeki varr..en iyisii biraz yedikelrime dkake tediyim ben ekemgi kesiyim...çok iyii ahfatda 3gün yürüyüş..1 sat dıaşrdamı evdemii bende başlıyım ggelişmeri verdiğim kiloarı yazarım..bakalım artık bismilalhh :uhm:

Aynen öyle yapıyoruz genelde ben sadece sabahları 1 dilim t. buğday yiyorum sonra ekmek devre dışı gün boyu.Hamur işini tatlıyıda kestin mi bence rahat verirsin heleki yerleşmediyse kilon Dışarda yürüyorum genelde ama senin yürüme bandın varmış onda da yürüyebilirsin. Yaz tabi cnm biz cumaları kilo bildirimi yapıyoruz gün içinde de neler yediğimizi. kaydirigubbakcemile5

az yemekten metabolizman yavaşlamıştır arkadaşların dediği gibi ara öğün yapmalısın

bisiklete bindim şimdi ölüyorummm
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
vayyy alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Bende gece yapıcam dizi falanda yokbenim bu gün leslie yapıcam 3 mili
haydi bakalım kolay gelsin sanadaŞeniz
10 dk yaptım şimdi bir on dakika daha yapacağım

maşallah kuzum nazar değmesinalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar bende varımmm kilo vermek içinnn....benimde 5kilom varr ya..
hoşgeldin canım yeni aldıysan bu kiloyu daha çabuk verirsin
bölgeselse spor egzersiz şart tabiiiopuyorumnanaktan
Bilmem ilk başlardaki gibi veremiyorum ama
Biraz daha vermek niyetim gerçi yakın dönemde 2. denemeyi yapıcaz gibi aslında 52 lere insem daha iyi benim için

hedefe yaklaştıkca zorlaşır canım kilo vermen
bide sen 2 yıllık evli değilmiydin ne tüp bebeği erkendenn:hulya::hulya::hulya:doktorlar yapmaz diye biliyorum sen bide 2. deneme diyorsun

yok canım 7 yıl oldu biz evleneli. sekize giriyoruz hatta önümüzdeki ay yapıcaz herhalde deneme. Bunun ilk 2 yılı istemedik belki onla karıştırmış olabilirsin paylaştım diye hatırlıyorum

71 kilom
50lere düşmeyi istiorum
boyum 167

Hoşgeldin cnm inşallah istediğin kiloya ulaşırsın a.s.

tek öğün yemek ve bu tür ilaç takviyeleri bence geçici çözümler kalıcı birşey varsa oda az ve sık yiyerek hayatımıza sporu sokarak zayıflamak canım kaydirigubbakcemile5

kızlar bende varımmm kilo vermek içinnn....benimde 5kilom varr ya..

Hoşgeldin inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım a.s.

günaydın arkadaşlarrrr

günaydın cnm nbr ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…