Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

vardiyalı calıstıgım için dengeli beslenemiyorum acıkcası..gece 1de kahvaltı yapıorum işyerinde..sabah 7de eve gelip uyuyorum..düzensiz bi hayatım var ve spora pek vakit ayıramıyorum..izin günlerinde de yorgunlugu atmaya calısıorum ve halsizlik çöküyor..umarım 15 kilo fazlamı verebilirim en kısa zamanda

kızlarrrr amma kaynatmışsınız heeee:hulya:
okuy oku bitiremedimm
Eeeeeeekonu kaynanalar olunca sayfalar nasıl geçmiş anlamadınız herhaldekaydirigubbakcemile3
içinizde kaynanasıyla iyi anlaşan hatice ve ben varım herhalde
Eylül Özge Nesibe
Allah kolaylık versin kızlar
ben öpeyimde başıma koyayım bari
kötü kaynana zor hakikaten

71 kilom
50lere düşmeyi istiorum
boyum 167
hoş geldin canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın burdaopuyorumnanaktan

tinkerbell2 özetlemiş neler yapıldığını ilk sayfalara bi göz at istersen 12 ay var demişsin 15 kiloyu 12 ayda her halükarda verirsin canım
ne demişler yediklerinin yarısı yaptıklarının 2 katıkaydirigubbakcemile5

dene cnm mutlaka elmayıda seviyormuşsun madem
Benim de fena değil galiba bazen bişeyler oluyor gibi aramızda o zaman soğuk rüzgarlar estiriyoruz :tomato: kendimizce. Yuvarlanıp böylee gidiyoruz işte :))

canım merhaba arkadaşlar özetlemiş veririm dedikten sonrası kolay ve tabi buranın bağımlılığıda var yediklerini yaz yanlışlarını söyleyelim sonrası kilolar gitsin
hiç diyet yapmadıysan bu çok daha kolay olacak senin adına bide sporla destekledinmi tamamdır işinvereliniortak
allah kavuştursun bu arada asker yolu bekliyormuşsun:hulya:

allaha şükür diyelim nazar değecek ilk gördüğümüzde bizdede sorun çıkacak
elma tatlısını benimde denemem lazım elmaya bayılırım çünküü
dene canım mutlaka benim bile canım istedi ama hem cezalıyım hemde elmam bitti:kedi:

arkadaslar bende bır aydır bı hap kulllanıorum adını vermem dogrumu bılmıorum ama bıber haplarından ve o kadar tok tutuyorkı çok az yıyorum ekmek hiç yemıyorum ve genelde meyve agırlıklı beslenıyorum yemek gunde bır öğün anca yıyebılıyorum onuda çok az... sadece arada dondurma yedıım oluo ama her gun deıl. ama asıl sorun hiç kılo verememiş olmam lütfen fikir verin sebep ne olabilir.....

Nazlı bebek arkadaşım tek öğün yediğin sürece kilo veremezsin üstüne kilo alırsın bende eskiden öyleydim tek öğün besleniyordum şimdi düşünüyorum da ne büyük hata yapmışım Az da yesen öğünlerini atlama bunun yanında da metabolizmanı hızlandırmak için ara öğün koy mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…