- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.001
hoş geldin canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın burdaopuyorumnanaktan71 kilom
50lere düşmeyi istiorum
boyum 167
Canım ilk sayfada neler yaptığımız yazıyor Kalori hesabı yapmadan dozunu aşmadan herşeyi yiyoruz diyebilirim Sadece her diyette olduğu gibi şekerden kızartmadan hamur işinden uzak beslenmeye çalışıyoruz. Bence sende o hesaplamalara girme Ben kendi adıma söyliyim yaşam şekli olarak benimsiyemeyeceğim diyetlerden uzak durmaya çalışıyorum. Bunu sporlada desteklersen vermemen için hiç bir sebep yok.
kızlar merhaba..geçmişi okuyamadım pek..ama belli bi diyet programınız var mı yoksa herkes kendi diyet listesini mi uyguluyor..nişanlım askerde ve 12.5 ayım kaldı bu sure içinde 15 kiloya yakın vermek istiyorum..kalori hesaplayarak beslensem yararı olur mu acaba deneyenler var mı yardımcı olursanız sevinirim
dene cnm mutlaka elmayıda seviyormuşsun madem
Benim de fena değil galiba bazen bişeyler oluyor gibi aramızda o zaman soğuk rüzgarlar estiriyoruz :tomato: kendimizce. Yuvarlanıp böylee gidiyoruz işte :))
kızlarrrr amma kaynatmışsınız heeee:hulya:
okuy oku bitiremedimm
Eeeeeeekonu kaynanalar olunca sayfalar nasıl geçmiş anlamadınız herhaldekaydirigubbakcemile3
içinizde kaynanasıyla iyi anlaşan hatice ve ben varım herhalde
Eylül Özge Nesibe
Allah kolaylık versin kızlar
ben öpeyimde başıma koyayım bari
kötü kaynana zor hakikaten
dene canım mutlaka benim bile canım istedi ama hem cezalıyım hemde elmam bitti:kedi:elma tatlısını benimde denemem lazım elmaya bayılırım çünküü
bisiklete bindim şimdi ölüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?