- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.441
yaa biz erkekleri çekiştirirken eylüll kocasınla hasret gideriyor kaydirigubbakcemile3
ya normalde alır böyle günlerde ne hikmetse atlıyo alsanaalsanasmile
aslında özel günlerde bunu hakediyolar...:mymeka::mymeka::mymeka:
mangal bile yapmayı düşünüyorum yada yeni döküm tavamı kullanıcam akşam parti var buyrun kızlarrrrr :sm_cool: :sm_cool:
kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar bu akşam giremem.yarında yeğenimin doğum günü var oraya gideceğiz yarında giremeyebilirim çok yazışmayın okuyamam sonra kaydirigubbakcemile3
ben yazana kadar çıkmışsın bende çıkıyorum cnm kaydirigubbakcemile2
hatice öptüm cnm grş. yarın ohaoldumsmile
zambakçım canım olsun sen azimlisindir haftaya acısını çıkarırsın
ama yinede bu seni cezadan:jeyyar: kurtaramadı canımkötükedihüso
ayy yavrumm yaa yazıkkya dün oğlumu burgerkınge götürdüm dedim ya yolda giderken elimi bıraktı koşuyordu bir düştü ağzını yere vurdu ağzı çok kanadı dudağı şişti çok kötü oldum kızlar yaa hala canım sıkkın eve gidip onu görmek istiyorum bir an önce içim çok kötü oldu nasıl ağladı anne çok acıyo dedi bide((((((((
ohh ne alaaaa enaz kiloyu verrrrya bence bu hafta bir tek zambak ceza alsın kaydirigubbakcemile3
canım ceza vermeyiz sana merak etme reglmişsin zatenEvit ohaoldumsmile eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile :kedi: Aslında dün gece regl oldum ama tatlı da yemiştim bu hafta. :kedi: Tekrar alışamıyorum mafoldumben Akşama kadar her şey, güzel. Akşam tatlı yemek istiyorum. :sinifsinif:
ona bakarsan bende olcam haftayakaydirigubbakcemile3yaaa bide zambak kendi ceza alcak ya hemen beni de sürüklüyooo
kızım ben bi kere regl olcam hıhhh
en az kilo alan mı ? veren mi anlamadım ben akannehir
evet haftanın 1.si
hatice olumunekankayizsmile
canım çok ama çookkk tebriklerrrr
buhafta kupa seninnn:hooray::hooray::hooray:
tinkerbelll mezun olduuuu
bir kupadaa onaaaa:hooray::hooray:
Şenizteşekkür ederim canım buyrunnnnnnnnn büyük bir aradan sonra:hooray:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?