Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

yaa biz erkekleri çekiştirirken eylüll kocasınla hasret gideriyor kaydirigubbakcemile3

Eeeee genç çiftleri yalnız bıtakalım asker eşi ne de olsa
kızzz istermisin kaynanasıda olsunnn evinde...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oooo akşama mangal partisi de varmışşş:dance::dance:

kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar bu akşam giremem.yarında yeğenimin doğum günü var oraya gideceğiz yarında giremeyebilirim çok yazışmayın okuyamam sonra kaydirigubbakcemile3

big steak alıcam kasaptan, köfte , mevsim salatası , patlıcan salatası, bide böğürtlen şarabı :kedi:

kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar bu akşam giremem.yarında yeğenimin doğum günü var oraya gideceğiz yarında giremeyebilirim çok yazışmayın okuyamam sonra kaydirigubbakcemile3

güle güle canım dikkat et yarın verdiğin 200 gr mı da alma tamam mıkaydirigubbakcemile3

hatice canım kocan umarım bugün bi süpriz yapar yoksa yandı galibaolumunekankayizsmile
şaka bi yana sen normalde romantik bi kocan olduğuna sevinmelisin canım benimki pek içinden gelerek yapmaz

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................74..................................72.5..........................68... ........1.5 kilo verdi

zambak3......................86.3.........................76.7................................76.7..........................70............verememiş

oyelken........................79.9.........................72.7.................................72.5..........................60............200 gr vermiş

tinkerbell2......................61.2.........................54.2................................53.9.........................54............mezun oldu

nesibe26........................75............................72.................................71.8..........................68...........200 gr vermiş

brownsugar....................68.9.........................64.4................................64.5.........................54............100 gr almış

ege1979.........................97.2.........................92..................................................................85............tatilde

naf..................................73...........................71.6................................71............................60.............600 gr vermiş

melisdeniz........................65............................65................................................................60.............yeni

Son düzenleme:
zambakçım canım olsun sen azimlisindir haftaya acısını çıkarırsın

ama yinede bu seni cezadan:jeyyar: kurtaramadı canımkötükedihüso

canımm ya verinde cezamı biliyimm dimi ama
bikarar veremedinizzzzguclubacismile
ayy yavrumm yaa yazıkk
geçmiş olsun
ya bence bu hafta bir tek zambak ceza alsın kaydirigubbakcemile3
ohh ne alaaaa enaz kiloyu verrrr
bana laf et birdeee:mymeka:
canım ceza vermeyiz sana merak etme reglmişsin zaten
yaaa bide zambak kendi ceza alcak ya hemen beni de sürüklüyooo
kızım ben bi kere regl olcam hıhhh
ona bakarsan bende olcam haftayakaydirigubbakcemile3
en az kilo alan mı ? veren mi anlamadım ben akannehir

canım kilo alan
kilosu sabit kalıp veremeyen
ve enaz kilo verenlere ceza varr

evet haftanın 1.si
hatice olumunekankayizsmile
canım çok ama çookkk tebriklerrrr
buhafta kupa seninnn:hooray::hooray::hooray:

tinkerbelll mezun olduuuu
bir kupadaa onaaaa:hooray::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…