- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.461
büyük bir aradan sonra bomba gibi oldu canım buolumunekankayizsmile
canım arkadaşlarada danışayım dediydim ama kimse yok
benim düşüncem yarım saat tempolu yürüyüş ve akşam yemeklerinde yediğin ekmeği yememeni düşündüm
tabi başka düşüncesi olan yoksa
neyse canım kimse bana ceza vermeye meraklı degil demekkiikaydirigubbakcemile3
tamam canım benimmm olumunekankayizsmile
cumaya kadar
hergün yarım saat yürüyüşşş(yürüyüş yapamadıgım günlerde mekik çeksem olurmu sayıyı sen belirle)
ve akşam yemeklerinde ekmek yok
zambak canım geçmişi okudun mu bilmiyorum ama ben özgeye ceza verilmemesini düşündüm sen ne dersinbilmiyorumkismile
canım ben 50 diyim sen arttırmak istersen arttır
yürüyüş yapmadığın günler tatlıda yasak o zamandelikafadulden
canım geçmişi okudum ama farketmedim neden vermiycez????
50miii
tamammakannehir
tamam canım çayıma bile şeker atmıycam sen gelicen aklımaaaaolumunekankayizsmile
Haticecim uzun bir aradan sonra kupanın sahibi olmuşsunkaydirigubbakcemile5 tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hedefine de çok az kalmış sanırım. Bir an önce ulaşman dileği ilevereliniortak
Bütün kilo veren arkadaşları tebrik ediyoruma.s.
Zambakcım sen de inşallah haftaya çok güzel kilo vereceksin inanıyorumolumunekankayizsmile
yalnız ceza müdiresi olarak sana cezalardan ceza beğen derler mi? Umarım senin kadar insaflı olurlar
canım önce 800 gr almış onu vermiş üstüne 200 gr daha vermiş yani 1 kilo vermiş bu hafta
bence almasına gerek yok fisfisfis
tamam canım ben aklına geleyim şekeri görünce zaten şeker gibi hatunum
Haticecim uzun bir aradan sonra kupanın sahibi olmuşsunkaydirigubbakcemile5 tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hedefine de çok az kalmış sanırım. Bir an önce ulaşman dileği ilevereliniortak
Bütün kilo veren arkadaşları tebrik ediyoruma.s.
Zambakcım sen de inşallah haftaya çok güzel kilo vereceksin inanıyorumolumunekankayizsmile
yalnız ceza müdiresi olarak sana cezalardan ceza beğen derler mi? Umarım senin kadar insaflı olurlar
nasıl dersen öyle olsunnn
zaten ceza versekte yapmıyor kaydirigubbakcemile3
ayyy yesinlerrr seniolumunekankayizsmile
söz canım hemde yaptıkça yazıcam sana vereliniortak
benimki doğum günümde yemeğe götürdü beni bulunduğumuz yere çiçekçi geldi ben nasıl oldum anlatamam adam aranıyo kağıda bakıyo masalara bakıyo sonra garsona sordu garson bize doğru getiriyo adamı benim elim ayağım titredi anaaa bi baktım yanımızdan geçti gittiler
canım zambak demiş regl olduğun için sana ceza yokBence Hatice belirlesin. kaydirigubbakcemile3 Cezada da görmez beni aklinialirimsmile
haticecim ben denedim ama yine beceremedim tablo yapmayı kaydirigubbakcemile3
ya dün oğlumu burgerkınge götürdüm dedim ya yolda giderken elimi bıraktı koşuyordu bir düştü ağzını yere vurdu ağzı çok kanadı dudağı şişti çok kötü oldum kızlar yaa hala canım sıkkın eve gidip onu görmek istiyorum bir an önce içim çok kötü oldu nasıl ağladı anne çok acıyo dedi bide((((((((
canım unutmuşum hemen ekleyeyim
bu hafta birini unuttuğumu farkettim ama sen hafta içi yazmayınca hatırlayamadım herhalde afedersin:kedi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dur bide ben anlatayım yeri gelmişken belki biliyosunuzdur çok klasik çünkü...
çocuk babasına sorar baba ben nasıl oldum diye babasıda der ki yatağa biraz şeker serptik ertesi gün sen oldun
çocuk akşam yatağına şeker serper çocuğum olsun diye sabah bi sürü karınca dolar yatağa
elini bi kaldırır kovalamak için eli havada kalır
Baba Yüreği İşte Dayanamadım
derrr.....
big steak alıcam kasaptan, köfte , mevsim salatası , patlıcan salatası, bide böğürtlen şarabı :kedi:
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................74..................................72.5..........................68... ........1.5 kilo verdi
zambak3......................86.3.........................76.7................................76.7..........................70............verememiş
oyelken........................79.9.........................72.7.................................72.5..........................60............200 gr vermiş
tinkerbell2......................61.2.........................54.2................................53.9.........................54............mezun oldu
nesibe26........................75............................72.................................71.8..........................68...........200 gr vermiş
brownsugar....................68.9.........................64.4................................64.5.........................54............100 gr almış
ege1979.........................97.2.........................92..................................................................85............tatilde
naf..................................73...........................71.6................................71............................60.............600 gr vermiş
melisdeniz........................65............................65................................................................60.............yeni
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................74..................................72.5..........................68... ........1.5 kilo verdi
zambak3......................86.3.........................76.7................................76.7..........................70............verememiş
oyelken........................79.9.........................72.7.................................72.5..........................60............200 gr vermiş
tinkerbell2......................61.2.........................54.2................................53.9.........................54............mezun oldu
nesibe26........................75............................72.................................71.8..........................68...........200 gr vermiş
brownsugar....................68.9.........................64.4................................64.5.........................54............100 gr almış
ege1979.........................97.2.........................92..................................................................85............tatilde
naf..................................73...........................71.6................................71............................60.............600 gr vermiş
melisdeniz........................65............................65................................................................60.............yeni
Evet, tahmin ettim. Bu hafta pek aktif olamadım. Bugünün cuma olduğunu bile sonradan fark ettim. Günlerim karıştı biraz. kaydirigubbakcemile3 Önümüzdeki hafta da aktif olamayacağım ama bildirime katılırım yüzsüz yüzsüz kilo almış olarak. kaydirigubbakcemile3
Waaaoow !.. tinkerbell2 Süper!.. :teytey: :teytey: Tebrikler canım. alkisalkisalkis alkisalkisalkis Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?