Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım arkadaşlarada danışayım dediydim ama kimse yok
benim düşüncem yarım saat tempolu yürüyüş ve akşam yemeklerinde yediğin ekmeği yememeni düşündüm
tabi başka düşüncesi olan yoksa

neyse canım kimse bana ceza vermeye meraklı degil demekkiikaydirigubbakcemile3

tamam canım benimmm olumunekankayizsmile
cumaya kadar
hergün yarım saat yürüyüşşş(yürüyüş yapamadıgım günlerde mekik çeksem olurmu sayıyı sen belirle)
ve akşam yemeklerinde ekmek yok

canım ben 50 diyim sen arttırmak istersen arttır
yürüyüş yapmadığın günler tatlıda yasak o zamandelikafadulden

zambak canım geçmişi okudun mu bilmiyorum ama ben özgeye ceza verilmemesini düşündüm sen ne dersinbilmiyorumkismile

canım geçmişi okudum ama farketmedim neden vermiycez????
canım ben 50 diyim sen arttırmak istersen arttır
yürüyüş yapmadığın günler tatlıda yasak o zamandelikafadulden

50miii
tamammakannehir
tamam canım çayıma bile şeker atmıycam sen gelicen aklımaaaaolumunekankayizsmile

canım geçmişi okudum ama farketmedim neden vermiycez????

50miii
tamammakannehir
tamam canım çayıma bile şeker atmıycam sen gelicen aklımaaaaolumunekankayizsmile

canım önce 800 gr almış onu vermiş üstüne 200 gr daha vermiş yani 1 kilo vermiş bu hafta
bence almasına gerek yok fisfisfis

tamam canım ben aklına geleyim şekeri görünce zaten şeker gibi hatunum

inşallah haftaya veririmm canımmmmm
ayyy kızlar pek insaflııı
haticem sagolsun cezamı verdi bende begendimm

canım önce 800 gr almış onu vermiş üstüne 200 gr daha vermiş yani 1 kilo vermiş bu hafta
bence almasına gerek yok fisfisfis

tamam canım ben aklına geleyim şekeri görünce zaten şeker gibi hatunum

nasıl dersen öyle olsunnn
zaten ceza versekte yapmıyor kaydirigubbakcemile3

ayyy yesinlerrr seniolumunekankayizsmile
söz canım hemde yaptıkça yazıcam sana vereliniortak

sağol binbirrenkçim inş. vereliniortak

çoook komiksin yaa :roflol::roflol:

fıkralarda süperdidelikafadulden

:teselli: Geçmiş olsun ya.
Benim de çocukluk anılarım, düşmelerle dolu. Yaraların bir kısmı, iz şeklinde kaldı. Oysa yaramaz bir çocuk da değildim ama ... Topuklu ayakkabı giyince hala da düşüyorum.

canım unutmuşum hemen ekleyeyim
bu hafta birini unuttuğumu farkettim ama sen hafta içi yazmayınca hatırlayamadım herhalde afedersin:kedi:

Evet, tahmin ettim. Bu hafta pek aktif olamadım. Bugünün cuma olduğunu bile sonradan fark ettim. Günlerim karıştı biraz. kaydirigubbakcemile3 Önümüzdeki hafta da aktif olamayacağım ama bildirime katılırım yüzsüz yüzsüz kilo almış olarak. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bu fıkrayı bilmiyordum. kaydirigubbakcemile3

Waaaoow !.. tinkerbell2 Süper!.. :teytey: :teytey: Tebrikler canım. alkisalkisalkis alkisalkisalkis Darısı başımıza

Tebrik ederim kızlar tablo güzel bu hafta
haticem uzun bi aradan sonra bi kupa da benden sana...:hooray::hooray::hooray:

yok canım geçen hafta yeniydin bu hafta mazeretin var ama haftaya kilo alayım deme
zambak arkandan oklava ile kovalar bakklava:
gerçekten haftaya verirsin benceolumunekankayizsmile
Waaaoow !.. tinkerbell2 Süper!.. :teytey: :teytey: Tebrikler canım. alkisalkisalkis alkisalkisalkis Darısı başımıza

inşallah herkes bir an önce mezuniyet kupasını alsın :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…