Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

çocuk babasına sorar baba biz nasıl olduk.Babası derki maymunlar dan türedik oğlum çocuk pek ikna olmaz annesinin yanına gider ve annesine sorar annesi de havva ile adem den türeyerek olduk oğlum der.
Çocuk ikna olmuş bir şekilde ama anne babam maymunlardan türediğimizi söyledi.Annesi cevap verir o babanın sülalesi oğlum bizi ilgilendirmez :roflol:

ne güldümmmmmmmm yaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Selam kızlar!.. Bugün cumaymış birden aklıma geldi. kaydirigubbakcemile3 Kafam derslerden dolayı biraz karışık :bbo: Bugün tartıldığımda 64.5 çıktım. akannehir Malesef bilmiyorumkismile
Umarım bu hafta iyi sonuçlar vardır. sengözlerimebaksanab

en az kilo alan mı ? veren mi anlamadım ben akannehir

selam canım

100 gr almışsın tablona göre doğru mu ? bilmiyorumkismile

selam canım

100 gr almışsın tablona göre doğru mu ? bilmiyorumkismile

Evit ohaoldumsmile eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile :kedi: Aslında dün gece regl oldum ama tatlı da yemiştim bu hafta. :kedi: Tekrar alışamıyorum mafoldumben Akşama kadar her şey, güzel. Akşam tatlı yemek istiyorum. :sinifsinif:

Sonunda buldum. Ben yokum burda Bak Hatice'min içine doğmuş. Bana torpil geçmiş bu hafta. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

1.5 kilo ile kupa Hatice'nin sanıyorum :dance: Vee Tebrik Ediyorum!.. :1hug: Çok iyi ya. Her hafta 1.5 / 2 kilo versek; süper olurdu. sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…