- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.401
çocuk babasına sorar baba biz nasıl olduk.Babası derki maymunlar dan türedik oğlum çocuk pek ikna olmaz annesinin yanına gider ve annesine sorar annesi de havva ile adem den türeyerek olduk oğlum der.
Çocuk ikna olmuş bir şekilde ama anne babam maymunlardan türediğimizi söyledi.Annesi cevap verir o babanın sülalesi oğlum bizi ilgilendirmez :roflol:
KIZLAR NETE ZOR GİRDİMM BEN
sizdede öylemiii
binbirrenk ceza hakkında kimse bişey yazmamışşşşşkaydirigubbakcemile3
özgee canımmm kilo veremeyen ve en azkilo alana ceza veriliyorrr
farketmedinmi halaaakaydirigubbakcemile3
Selam kızlar!..Bugün cumaymış birden aklıma geldi. kaydirigubbakcemile3 Kafam derslerden dolayı biraz karışık :bbo: Bugün tartıldığımda 64.5 çıktım. akannehir Malesef bilmiyorumkismile
Umarım bu hafta iyi sonuçlar vardır. sengözlerimebaksanab
ya ramazanda ne yapacağız bu diyet işini kafamçokkarıştı
selam canım
100 gr almışsın tablona göre doğru mu ? bilmiyorumkismile
oleyyyy brownsugar alcak cezayı ben değil kaydirigubbakcemile3
yaaa bide zambak kendi ceza alcak ya hemen beni de sürüklüyooo
kızım ben bi kere regl olcam hıhhh
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................74..................................72.5..........................68... ........1.5 kilo verdi
zambak3......................86.3.........................76.7.................................................................70...............
oyelken........................79.9.........................72.7.................................72.5..........................60............200 gr vermiş
tinkerbell2......................61.2.........................54.2................................53.9.........................54............mezun oldu
nesibe26........................75............................72.................................................................68..............
ege1979.........................97.2.........................92..................................................................85............tatilde
naf..................................73...........................71.6................................71............................60.............600 gr vermiş
melisdeniz........................65............................65................................................................60.............yeni
cezayı kim belirleyecek önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?