- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.421
ya dün oğlumu burgerkınge götürdüm dedim ya yolda giderken elimi bıraktı koşuyordu bir düştü ağzını yere vurdu ağzı çok kanadı dudağı şişti çok kötü oldum kızlar yaa hala canım sıkkın eve gidip onu görmek istiyorum bir an önce içim çok kötü oldu nasıl ağladı anne çok acıyo dedi bide((((((((
haticem de çizelgemi yapmadan gitmiş zaten :hulya:
cezayı kim belirleyecek önemli olan o
1.5 kilo ile kupa Hatice'nin sanıyorum :dance: Vee Tebrik Ediyorum!.. :1hug: Çok iyi ya. Her hafta 1.5 / 2 kilo versek; süper olurdu. sositososito
ya dün oğlumu burgerkınge götürdüm dedim ya yolda giderken elimi bıraktı koşuyordu bir düştü ağzını yere vurdu ağzı çok kanadı dudağı şişti çok kötü oldum kızlar yaa hala canım sıkkın eve gidip onu görmek istiyorum bir an önce içim çok kötü oldu nasıl ağladı anne çok acıyo dedi bide((((((((
Sonunda buldum. Ben yokum burdaBak Hatice'min içine doğmuş. Bana torpil geçmiş bu hafta. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çocuk babasına sorar baba biz nasıl olduk.Babası derki maymunlar dan türedik oğlum çocuk pek ikna olmaz annesinin yanına gider ve annesine sorar annesi de havva ile adem den türeyerek olduk oğlum der.
Çocuk ikna olmuş bir şekilde ama anne babam maymunlardan türediğimizi söyledi.Annesi cevap verir o babanın sülalesi oğlum bizi ilgilendirmez :roflol:
benimki doğum günümde yemeğe götürdü beni bulunduğumuz yere çiçekçi geldi ben nasıl oldum anlatamam adam aranıyo kağıda bakıyo masalara bakıyo sonra garsona sordu garson bize doğru getiriyo adamı benim elim ayağım titredi anaaa bi baktım yanımızdan geçti gittiler
Ben bu akşam kız arkadaşlarımı topluyorum eve
yok beee ne yanlış anlayım aşkolsunnn
yanlış anlama canım gülüyorum ama sinirden
yok tatlım doğru söze ne denir erkek milleti iştealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilehatice yanlış anlama hee seninki için konuşmuyorum ben genel olarak
yaa aslında kadınları mutlu etmek çok kolay ama işlerine gelirse
ayyy erkekleri çekiştirmek ne güzel oluyor kız kıza kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dur bide ben anlatayım yeri gelmişken belki biliyosunuzdur çok klasik çünkü...
çocuk babasına sorar baba ben nasıl oldum diye babasıda der ki yatağa biraz şeker serptik ertesi gün sen oldun
çocuk akşam yatağına şeker serper çocuğum olsun diye sabah bi sürü karınca dolar yatağa
elini bi kaldırır kovalamak için eli havada kalır
Baba Yüreği İşte Dayanamadım
derrr.....
garibim nasılda heveslenmişsin oysa...
biz geçengün dışarı çıkmıştık ortada çiçekçi göremedim ama ben lavaboya gittiğimde elinde çiçekle bekliyordu nasıl mutlu olmuştum ama...:asigim::asigim::asigim:
ohhh ohhh ne güzel kurtlarınızı dökersiniz artıkolumunekankayizsmile:dance::dance::dance:
yok beee ne yanlış anlayım aşkolsunnn
yaa biz erkekleri çekiştirirken eylüll kocasınla hasret gideriyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?