Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ya dün oğlumu burgerkınge götürdüm dedim ya yolda giderken elimi bıraktı koşuyordu bir düştü ağzını yere vurdu ağzı çok kanadı dudağı şişti çok kötü oldum kızlar yaa hala canım sıkkın eve gidip onu görmek istiyorum bir an önce içim çok kötü oldu nasıl ağladı anne çok acıyo dedi bide ((((((((

ayyyy kıyamammmm yaaa çok geçmiş olsun canımm :gitme: Allah nazarlardan saklasın

haticem de çizelgemi yapmadan gitmiş zaten :hulya:

cezayı kim belirleyecek önemli olan o

1.5 kilo ile kupa Hatice'nin sanıyorum :dance: Vee Tebrik Ediyorum!.. :1hug: Çok iyi ya. Her hafta 1.5 / 2 kilo versek; süper olurdu. sositososito

yaparız çizelgeni şimdiolumunekankayizsmile

zambak için ceza fikiri olan varmı kızlar birlikte belirleyelimkötükedihüso

esmer şekerim sağolasın canım benim

canım çoook geçmiş olsun çok üzüldüm

geçmiş olsun canım anne yüreği dayanamadımn dimi
benim çocuğum yok ama hiç kıyamam doğrusu
ablamlar bize gelmişti daha yeğenim 7 8 aylık bende çok seviyorum
için için ne kadar tatlı deyip duruyom
neyse ayağımda sallamaya başladım
bizim kızda duramaz yerinde bi döndü yere çarptı dişi dudağını kesmiş
ay ne kötü oldum
benim nazarım değdi ben çok inanırım nazara anneninki de çok değermiş gözü maşallah demeyi unutma...:hulya:

sağol hatic22 evet canım ya sizinkide kötü olmuş birde ağız çok kanarmış bunu bir arkadaşım söylemişti oyüzden çok panik olmadım ama yine de kötü oldum tabii

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dur bide ben anlatayım yeri gelmişken belki biliyosunuzdur çok klasik çünkü...
çocuk babasına sorar baba ben nasıl oldum diye babasıda der ki yatağa biraz şeker serptik ertesi gün sen oldun
çocuk akşam yatağına şeker serper çocuğum olsun diye sabah bi sürü karınca dolar yatağa
elini bi kaldırır kovalamak için eli havada kalır
Baba Yüreği İşte Dayanamadım
derrr.....

garibim nasılda heveslenmişsin oysa...
biz geçengün dışarı çıkmıştık ortada çiçekçi göremedim ama ben lavaboya gittiğimde elinde çiçekle bekliyordu nasıl mutlu olmuştum ama...:asigim::asigim::asigim:

Ben bu akşam kız arkadaşlarımı topluyorum eve

ohhh ohhh ne güzel kurtlarınızı dökersiniz artıkolumunekankayizsmile:dance::dance::dance:

yanlış anlama canım gülüyorum ama sinirden
yok beee ne yanlış anlayım aşkolsunnn

hatice yanlış anlama hee seninki için konuşmuyorum ben genel olarak
yok tatlım doğru söze ne denir erkek milleti iştealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
:mymeka:

yaa aslında kadınları mutlu etmek çok kolay ama işlerine gelirse

evet canım heleki ben en ufak bişeyde hemen yelkenleri suya indiririm çok mutlu olurum
işlerine gelmiyor ama...bide kadın milleti de hep daha fazlasını istiyor azla yetinmiyor ki...:kedi::kedi::kedi::kedi:

ya normalde alır böyle günlerde ne hikmetse atlıyo alsanaalsanasmile

ohhh ohhh ne güzel kurtlarınızı dökersiniz artıkolumunekankayizsmile:dance::dance::dance:

yok beee ne yanlış anlayım aşkolsunnn

mangal bile yapmayı düşünüyorum yada yeni döküm tavamı kullanıcam akşam parti var buyrun kızlarrrrr :sm_cool: :sm_cool:

yaa biz erkekleri çekiştirirken eylüll kocasınla hasret gideriyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…