- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.501
Merhaba bu siteye bayağı uzun zamandır üyeyim ama başka konularda muzdariptim.Şimdide kilo problemim çıktı.Bu sabah baskül çıktım ve 78,30 Kg geldim.Ben ne zaman nasıl bu hale geldim diye sabahtan beri üzülüyorum.Ama şimdi bu siteyi okuyorum ve bende bu sabahtan beri diyete başlıyorum arkadaşlar bana da yardım ederseniz sevinirim kilo vermeye çok ihtiyacım var.sabahtan beri sadece kiraz , erik ve bir salatalık yedim.3 gün boyunca hiçbir şey yememeyi düşünüyorum.Doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama hızlı başlamam lazım.Hedefim 65 kilo.Kısa zamanda olmaz biliyorum ama zamanla vereceğim.Hiçbir kıyafetim olmuyor.Yeterki kararlı olmaya devam edeyim.Şuan bilgisayarım başına hedef kilomu yazdım eve gidincede mutfağa yazacağım.Lütfen paylaşımlarınızı bekliyorummm
kızlar ben kaçıyorum yeğenimin doğum günü var saçlarıma fön çektirdikten sonra karşıya geçeceğim bu akşam giremem anca yarın akşama doğru girerim kendinize iyi bakın çok yazışmayın ben yokken opuyorumnanaktan
günaydın hatice1 ve hatice22günaydın haticeler dicektim aslında opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım hiçbirşey yememek gibi bir yanlış yapma bence kendine uygun bir yemek proğramı ve spor ile birlikte yavaş ve kalıcı bir şekilde verebilirsin kilolarını kaydirigubbakcemile5
birden zayıflamayı düşünme çünkü bu kilolar birden gelmedi zamanla geldi ve zamanla gidecek olumunekankayizsmile
bu arada boyun kaç canım ?
hoşbuldum canım. Boyum 1,70 söylediğinde çok haklısın ama diyorum 1-23 gün aç kalsam vücut alışsa olmazmı ??
günaydın arkadaşlarrrr
hatice ve tınkırebell tebrik ederim sizi
haticem tablo için çok teşekkür ederim eline koluna sağlık
birde beni zambak ın elinden kurtardığın için kaydirigubbakcemile3
ama ben çağırdım gelmediniz :kedi:
akşam çok kaçırmadım şükür fazladan sadece tatlı yedim oda 1 dilim onu da erittimişimdir sabah zaten yürüyüşle kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kızlar ben kaçıyorum yeğenimin doğum günü var saçlarıma fön çektirdikten sonra karşıya geçeceğim bu akşam giremem anca yarın akşama doğru girerim kendinize iyi bakın çok yazışmayın ben yokken opuyorumnanaktan
Merhaba bu siteye bayağı uzun zamandır üyeyim ama başka konularda muzdariptim.Şimdide kilo problemim çıktı.Bu sabah baskül çıktım ve 78,30 Kg geldim.Ben ne zaman nasıl bu hale geldim diye sabahtan beri üzülüyorum.Ama şimdi bu siteyi okuyorum ve bende bu sabahtan beri diyete başlıyorum arkadaşlar bana da yardım ederseniz sevinirim kilo vermeye çok ihtiyacım var.sabahtan beri sadece kiraz , erik ve bir salatalık yedim.3 gün boyunca hiçbir şey yememeyi düşünüyorum.Doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama hızlı başlamam lazım.Hedefim 65 kilo.Kısa zamanda olmaz biliyorum ama zamanla vereceğim.Hiçbir kıyafetim olmuyor.Yeterki kararlı olmaya devam edeyim.Şuan bilgisayarım başına hedef kilomu yazdım eve gidincede mutfağa yazacağım.Lütfen paylaşımlarınızı bekliyorummm
bugün yediklerimmm
sabah:
1dilim ekmek
1haşlama yumurta
peynir
1çay kaşıgı bal
arada boll kiraz
öglen
1kase kısır
spor olarak 50 mekik çekicem bugün yagışlı dışarda yürüyemem ve evdekide yürümek istemiyorum
kızlarrrr
topigimizinn başlıgı degişmişşşşşş
:hulya:
Evet canım moderatör arkadaştan rica ettim sağolsun değiştirdi.
Öbür türlü gelen arkadaşlar ilk sayfayı okumadıklarından neler yapıldığı tam anlaşılmıyordu. karışıklık olmaya başladı.
nasıl olmuş?hihoyyyt
Umarım arkadaşlar kaybolmadan topiğin yerini bulabilirlerkaydirigubbakcemile3
Evet canım moderatör arkadaştan rica ettim sağolsun değiştirdi.
Öbür türlü gelen arkadaşlar ilk sayfayı okumadıklarından neler yapıldığı tam anlaşılmıyordu. karışıklık olmaya başladı.
nasıl olmuş?hihoyyyt
Umarım arkadaşlar kaybolmadan topiğin yerini bulabilirlerkaydirigubbakcemile3
yokk haklısın canımm bence güzel olmuşş kaydirigubbakcemile5
ama ilk baktıklarında benim gibi bikaçsaniye bakakalırlarrrrkaydirigubbakcemile3
ben ilk bakınca bu neki dedimmkafamçokkarıştı
güzel olmuş canım
bende ilk başta bakakaldım acaba arka sayfaya mı gitti ki diye
malum haftasonu pek aktif olmaz ya
altında senin ismi görünce ohhh dedim buldum sonunda...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kuraları okuudum bin bir çiçekkkkkk teşekürlerrRABıA 1984 VE MELıS DENıZ
Diyet bölümünde her topiğin ayrı yöntemleri vardır. Kuralları ilk sayfada yazar ve katılımcılar ona göre beslenmelerini düzenlerler.
Buradan devam eden arkadaşlar ilk sayfada yazan 5 kuralı okuyup ona göre kendilerine dengeli beslenme sistemi geliştirmelidirler.
Ben farklı yapmak istiyorum derseniz karışıklık olur ve amacın dışına çıkılmış olur.
Gün içinde karbonhidrat, protein, vitamin ve kalsiyum almak zorundayız ölçülü olarak.şutarafagitti
Ayrıca yağların çabuk yakılması ve sıkılaşmak için spor da olmazsa olmazhihoyyyt. 3 ana 2-3 ara öğün şart. Ara öğünlerde meyva yeniyor. Gece yağsız süt içilebilir.
Beslenme düzeninizi ve yaptığınız sporları yazarsanız arkadaşlar yanlışlarda yardımcı olacaklardır.
Yavaş olsun sağlıklı olsun diyorsanız arkadaşlarla beraber devam etmeniz uygun olur bence.:hulya:
kuraları okuudum bin bir çiçekkkkkk teşekürlerr
kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?