Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

günaydın hatice1 ve hatice22 günaydın haticeler dicektim aslında opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım hiçbirşey yememek gibi bir yanlış yapma bence kendine uygun bir yemek proğramı ve spor ile birlikte yavaş ve kalıcı bir şekilde verebilirsin kilolarını kaydirigubbakcemile5

birden zayıflamayı düşünme çünkü bu kilolar birden gelmedi zamanla geldi ve zamanla gidecek olumunekankayizsmile

bu arada boyun kaç canım ?

iyi eğlenceler canım kendine dikkat et opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşbuldum canım. Boyum 1,70 söylediğinde çok haklısın ama diyorum 1-23 gün aç kalsam vücut alışsa olmazmı ??

hoşbuldum canım. Boyum 1,70 söylediğinde çok haklısın ama diyorum 1-23 gün aç kalsam vücut alışsa olmazmı ??

Biz aç kalmıyoruz ki zayıflarken vücudumuz alışsın sengözlerimebaksanab ben sürekli tokum ve yavaş yavaş gidiyor kilolarım sende öyle yapmalısın bence kaydirigubbakcemile5 tabi bu benim fikrim cnm :hulya:

yediğin yemek porsiyonlarını yarıya düşür beyaz ekmek,şeker ve unu hayatından çıkart ( çok kasma kendini çok canın istediğinde ölçülü yersin spor ile dengelersin )

gün içinde en az 2 lt su iç - yeşil çay iç canım

ilk hafta yemek düzenine alışmaya çalışırsın sonraki hafta hafif spor ile başlarsın haftalar ilerledikçe spor saatini arttırırsın.. Ondan sonra hızla kilo vereceğine eminim opuyorumnanaktan

RABİA 1984 VE MELİS DENİZ
Diyet bölümünde her topiğin ayrı yöntemleri vardır. Kuralları ilk sayfada yazar ve katılımcılar ona göre beslenmelerini düzenlerler.
Buradan devam eden arkadaşlar ilk sayfada yazan 5 kuralı okuyup ona göre kendilerine dengeli beslenme sistemi geliştirmelidirler.
Ben farklı yapmak istiyorum derseniz karışıklık olur ve amacın dışına çıkılmış olur.
Gün içinde karbonhidrat, protein, vitamin ve kalsiyum almak zorundayız ölçülü olarak.şutarafagitti
Ayrıca yağların çabuk yakılması ve sıkılaşmak için spor da olmazsa olmazhihoyyyt. 3 ana 2-3 ara öğün şart. Ara öğünlerde meyva yeniyor. Gece yağsız süt içilebilir.
Beslenme düzeninizi ve yaptığınız sporları yazarsanız arkadaşlar yanlışlarda yardımcı olacaklardır.
Yavaş olsun sağlıklı olsun diyorsanız arkadaşlarla beraber devam etmeniz uygun olur bence.:hulya:

günaydın arkadaşlarrrr
hatice ve tınkırebell tebrik ederim sizi
haticem tablo için çok teşekkür ederim eline koluna sağlık
birde beni zambak ın elinden kurtardığın için kaydirigubbakcemile3

Slmm kızlarrrr
nasılsınızz bakalıımm

özge buhafta kurtuldun elimdennn
ama biliyorumki bugün yegeninin dogum gününde mamaları fazla kaçırıp haftaya kilo veremiycennnnn:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3

bugün yediklerimmm
sabah:
1dilim ekmek
1haşlama yumurta
peynir
1çay kaşıgı bal

arada boll kiraz

öglen
1kase kısır

spor olarak 50 mekik çekicem bugün yagışlı dışarda yürüyemem ve evdekide yürümek istemiyorum

Son düzenleme:

Doğum günü kutlu olsun, yeğenin. Dikkat et, tatlılara. yerimseniben

Öncellikle "Hoşgeldin!" :1hug:
Uyguladığın diyet veya beslenmen bana çok sağlıklı gelmedi. Bence atılacak ilk adım, beslenme konusunda bir değişiklik yapmak. Vücudundaki ödem veya su hariç hemen kilo vermen mümkün değil, doğal olarak.

Buraya keşfetmen büyük bir şans bana göre; çünkü tek başına yapılan diyetlerde başarılı motivasyon eksikliğinden uzun süre devam edilemiyor. Hepimiz, birbirimize yanlışlarını söylerek ve öğünlerimizi paylaşarak cuma günleri bir nevi yüzleşiyoruz hatalarımızla.

Beslenmen sağlıklı olması ve buna spor ekleyerek belli bir süre devam ettirmen sonucunda istediğin kiloya geleceğine eminim. Nitekim burada istediği kiloya ulaşıp; mezun olan örnek arkadaşlarımız var. opuyorumnanaktan

Yaptığın uygulamayı ben de yapmıştım. Yalnız vücut buna rağmen kilo vermemek için direnç gösterdi. O yüzden az ya da tek yönlü beslenmeyi tavsiye etmiyorum.

Spor olarak evde uygulanabilecek video şeklinde egzersizler var. Eğer uygulamak için istersen tavsiye edeceğimiz egzersizler olabilir. Aklında bulunsun.

Tekrar Hoşgeldin aramıza!.. olumunekankayizsmile

az önceee
akşam yemegimi yedimm
ıspanak yemegii büyük tabakla
yogurtt
cezalıyım ekmek yemedimmkaydirigubbakcemile3

kızlarrrr
topigimizinn başlıgı degişmişşşşşş
:hulya:

Evet canım moderatör arkadaştan rica ettim sağolsun değiştirdi.
Öbür türlü gelen arkadaşlar ilk sayfayı okumadıklarından neler yapıldığı tam anlaşılmıyordu. karışıklık olmaya başladı.
nasıl olmuş?hihoyyyt
Umarım arkadaşlar kaybolmadan topiğin yerini bulabilirlerkaydirigubbakcemile3

yokk haklısın canımm bence güzel olmuşş kaydirigubbakcemile5
ama ilk baktıklarında benim gibi bikaçsaniye bakakalırlarrrrkaydirigubbakcemile3

ben ilk bakınca bu neki dedimmkafamçokkarıştı

güzel olmuş canım
bende ilk başta bakakaldım acaba arka sayfaya mı gitti ki diye
malum haftasonu pek aktif olmaz ya
altında senin ismi görünce ohhh dedim buldum sonunda...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yokk haklısın canımm bence güzel olmuşş kaydirigubbakcemile5
ama ilk baktıklarında benim gibi bikaçsaniye bakakalırlarrrrkaydirigubbakcemile3

ben ilk bakınca bu neki dedimmkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kuraları okuudum bin bir çiçekkkkkk teşekürlerr

Son düzenleme:
kızlar iyyakşamlarr buğünküü yedilerim[]

sabah 1dilim kepek ekemk peynir çay
ögle.çorba salata
ara şeftali yogurt
akşam 3 adet dolma biber yogurt...çaAY
sporda dışarda 1 saat yürüdüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…