- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.541
kızım bu gün pazar belki kaçamak felan yapacaklar pikniğe gidecekler..vs vs
kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr
topigimizinn başlıgı degişmişşşşşş
:hulya:
Evet canım moderatör arkadaştan rica ettim sağolsun değiştirdi.
Öbür türlü gelen arkadaşlar ilk sayfayı okumadıklarından neler yapıldığı tam anlaşılmıyordu. karışıklık olmaya başladı.
nasıl olmuş?hihoyyyt
Umarım arkadaşlar kaybolmadan topiğin yerini bulabilirlerkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: yaa bulamıyoduk delikafaduldenSLM KIZLARRR
ayy daha kimse gelmemiş hatice özge naff kaydirigubbakcemile3yokkk bulamadılarmıı ne topigiii
bende başlamak istiyorum 5 kilo fazlam var bana da yardımcı olurmusunuz :)
Bugünkü menümü de yazmadan çıkmayayım.
Sabah: Omlet, 1 dilim ekmek, şekersiz çay
Öğlen: Tavuk, salata ve yoğurt
Akşam: Kuru fasulye
Aralarda meyve ve 1 adet kayısı yedim. Akşam da meyve suyu ya da süt içerim.
Bu arada tavukla yoğurdu aynı öğünde yemek doğru mu? Bir yerden duyduğum ve hatırladığım kadarıyla yoğurt, tavuğun vitaminini mi kaybettiriyor ya da buna benzer bir etkileşimi varmış. Emin değilim. Bu konuda bir bilgisi olan vardır umarım; çünkü ben kırmızı et veya tavuk ile birlikte mutlaka yoğurt yiyorum. -tatlicadiarzu-
Çok isabet olmuş. olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 Allah'tan link, sık kullanılanlara ekli şekildeydi. Yoksa zor bulurdum. delikafadulden
kızlaar (Zambak,Hatice,Hatice ve Oyelken taşındık mı yahuu :) bak hiç haber de vrmiyorlar
kızım bu gün pazar belki kaçamak felan yapacaklar pikniğe gidecekler..vs vs
kaydirigubbakcemile3
Çok isabet olmuş. olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 Allah'tan link, sık kullanılanlara ekli şekildeydi. Yoksa zor bulurdum. delikafadulden
evet canım çooooook şaşırdımohaoldumsmile
hangi sayfada kaldığımı bulmak için en son yazdığım mesaja gittim ve başka tanımadığım bir konuya mesaj atılmış düşünsene
ben yokken kim girer nasıl olur anlamaya çalışırken baktım oda ne topiğimizin adı değişmiş
güzel olmuş canımkaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol: yaa bulamıyoduk delikafadulden
kaydirigubbakcemile3
Bende aranıyorum acaba dedim kimse yazmadı da arkalaramı kaydı topiğimiz diye sonra başlık dikkatimi çekti. Ee bizim yaptığımızda bu dedim. İsmimiz değişmiz çok da güzel ve anlaşılır olmuş. zemuszemus
Bugünkü menümü de yazmadan çıkmayayım.
Sabah: Omlet, 1 dilim ekmek, şekersiz çay
Öğlen: Tavuk, salata ve yoğurt
Akşam: Kuru fasulye
Aralarda meyve ve 1 adet kayısı yedim. Akşam da meyve suyu ya da süt içerim.
Bu arada tavukla yoğurdu aynı öğünde yemek doğru mu? Bir yerden duyduğum ve hatırladığım kadarıyla yoğurt, tavuğun vitaminini mi kaybettiriyor ya da buna benzer bir etkileşimi varmış. Emin değilim. Bu konuda bir bilgisi olan vardır umarım; çünkü ben kırmızı et veya tavuk ile birlikte mutlaka yoğurt yiyorum. -tatlicadiarzu-
kızlar slmm nasılsınız benim sporumda bitiiii
yürüyüş yaptım yürüme bandında çünkü hawa yagmurluyduu..akşam yemegimde patates yemegi salataa...herkeze güzel haftalrrr:hulya:
Waaaoow !.. tinkerbell2 Süper!.. :teytey: :teytey: Tebrikler canım. alkisalkisalkis alkisalkisalkis Darısı başımıza
Ben de varım diyip kaybolanlara bir çözüm bulmak lazım benceboshayallersmile
Bazıları mesaj sayısını doldurmak için de yazıyor. Bazıları yardım diyor bir daha yoklmaz:
Arkadaşın biri bütün topiklere varım demişburadan da bir sürü buyur almışkaydirigubbakcemile3
Biri gelip böyle yazdığında o sırada kim rastlarsa' katilmak istiyorsan günlük menülerini ve sporunu yaz' desin herkes cevap vermesin benceaklinialirimsmile İsterse devam eder zaten.
Cevap vereceğiz diye katılımcılar menülerini yazmaya zaman bulamıyor.
Siz ne dersiniz?fisfisfis
Ben de varım diyip kaybolanlara bir çözüm bulmak lazım benceboshayallersmile
Bazıları mesaj sayısını doldurmak için de yazıyor. Bazıları yardım diyor bir daha yoklmaz:
Arkadaşın biri bütün topiklere varım demişburadan da bir sürü buyur almışkaydirigubbakcemile3
Biri gelip böyle yazdığında o sırada kim rastlarsa' katilmak istiyorsan günlük menülerini ve sporunu yaz' desin herkes cevap vermesin benceaklinialirimsmile İsterse devam eder zaten.
Cevap vereceğiz diye katılımcılar menülerini yazmaya zaman bulamıyor.
Siz ne dersiniz?fisfisfis
kız evet nerden bildin ben gittim pikniğesırnaşık şeynaniknanik
hoşgeldin canım...Şeniz
bir ömür boyu sağlıklı beslenerek fit kalmak amacımız.
tabiki sporlada destekleyerek
kendi listemizi kendimiz ayarlıyoruz belli bi listemiz yok
herşeyden az yiyoruz
tabi fazlaları vermeden tatlı hamurişi börek çörek yok...lmaz:günlük ne yediğimizi yazıyoruz ve yanlışlar doğrular birlikte görülüyor cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz çok verene kupa az verene ceza veriliyor
haftaya daha da motive olmak için
ara öğünlere dikkat ediyoruz az da olsa yiyoruz metabolizmamızı çalıştırmak için
ve yeşil çay hemen herkes içiyor burda günde 2 bardak:içelim:
5 kilo çok bi fazla değil 2 aya yakın bi zamanda verebilirsin kaydirigubbakcemile5boyun kaç bu arda
tekrar hoşgeldina.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?