Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hatice tebrikler alkisalkisalkis

sabah pilatesimi de yaptım, karnım yandı valla.. bakalım bu disiplinle ne kadar devam edicem.. en iyi motivasyon sonuç görmekmiş.. aman kızlar pes etmek yooooook olumunekankayizsmile

1,73 canım benim boyum. 67 kilo falanken bir ara yeşil çay içiyordum sürekli çok zayıf göründüğümü söylüyorlardı. ama ben hala kilolu olduğumu iddia ediyordum. ama keşke şu an o kilolarda olsam. bende iri görünmekten yakınıyorum zaten. Allahtan eşimde boylu poslu. yoksa yanında çam yarması gibi kalıcam.

aynı canım senin kadar uzun olmasamda iri olmak zor
benim eşimde uzun boylu iri olunca idare ediyoruz

hatice tebrikler alkisalkisalkis

sabah pilatesimi de yaptım, karnım yandı valla.. bakalım bu disiplinle ne kadar devam edicem.. en iyi motivasyon sonuç görmekmiş.. aman kızlar pes etmek yooooook olumunekankayizsmile

teşekkür ederim
bırakmak yok yola devam:lepi:

öğle menüm

3 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek

bikaç tane jelibon yedim çok canım istemişti :kedi:

akşama arkadaşın evine davetliyim yemeğe bu hafta kilo alırsam bu davetlerden olcak zaten

sonra naf kaç zambak tut oynucass zambakla klava: klava: klava:

kaydirigubbakcemile3 zambak affetmez kaydirigubbakcemile3

affetmez vallahi lokmalar boğazımdan geçerken aklıma geliyo zaten

zambak nerelerde iyice boşladı buraları kısss nerelerdesin işinmi varolumunekankayizsmile:1hug:

zambakkkçımm canım benimm ayy nasılda özledikk opuyorumnanaktan ( çokmu belli ettim yalakalığı yaa aklinialirimsmile )

affetmez vallahi lokmalar boğazımdan geçerken aklıma geliyo zaten

zambakkkçımm canım benimm ayy nasılda özledikk opuyorumnanaktan ( çokmu belli ettim yalakalığı yaa aklinialirimsmile )

ister belli et ister etme şimdiye kadar haftasonları hariç kaçamaklar cezasız :jeyyar:kalmadı canımkötükedihüso

ister belli et ister etme şimdiye kadar haftasonları hariç kaçamaklar cezasız :jeyyar:kalmadı canımkötükedihüso

ama cuma günü kilo durumuna göre değilmiydi o cezalar yaa benmi yanlış biliyorumm :gitme: :gitme: :gitme:

zambak gel artık bak senin yokluğunda jelibon yenilmiş akşama yemeğe gidilecekmiş
aynı patiska demi canımnaniknanik

ama ama :sinifsinif: :sinifsinif:

akşama arkadaşın evine davetliyim yemeğe bu hafta kilo alırsam bu davetlerden olcak zaten

sonra naf kaç zambak tut oynucass zambakla klava: klava: klava:

oh canım maşallah davetiniz hiç bitmiyorcokacimcoook
kıskanıyom heee ufaktan
aklinialirimsmile siz şimdi kız kıza ne kaynatıyonuzdur dimi...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…