- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.741
hiç unutmuyorum binbirrenkin yazdıklarıyla karar almıştım eşime burada yazanları anlattım
ama çok uzun zaman alacak demiştim
eşimde şimdi başla 6 ay sonra kilo vermiş ol ama karar almazsan yine böyle bekler durursun aynı kiloda
6 ay sonra zayıf olmakmı yoksa uzun zaman alacak diye vazgeçmekmi demişti
iyiki başlamışım burayı görmüşüm diyorum şimdi
1,73 canım benim boyum. 67 kilo falanken bir ara yeşil çay içiyordum sürekli çok zayıf göründüğümü söylüyorlardı. ama ben hala kilolu olduğumu iddia ediyordum. ama keşke şu an o kilolarda olsam. bende iri görünmekten yakınıyorum zaten. Allahtan eşimde boylu poslu. yoksa yanında çam yarması gibi kalıcam.
hatice tebrikler alkisalkisalkis
sabah pilatesimi de yaptım, karnım yandı valla.. bakalım bu disiplinle ne kadar devam edicem.. en iyi motivasyon sonuç görmekmiş.. aman kızlar pes etmek yooooook olumunekankayizsmile
akşama arkadaşın evine davetliyim yemeğebu hafta kilo alırsam bu davetlerden olcak zaten
sonra naf kaç zambak tut oynucass zambaklaklava: klava: klava:
kaydirigubbakcemile3 zambak affetmez kaydirigubbakcemile3
zambak nerelerde iyice boşladı buraları kısss nerelerdesin işinmi varolumunekankayizsmile:1hug:
affetmez vallahi lokmalar boğazımdan geçerken aklıma geliyo zaten
zambakkkçımm canım benimm ayy nasılda özledikk opuyorumnanaktan ( çokmu belli ettim yalakalığı yaa aklinialirimsmile )
ister belli et ister etme şimdiye kadar haftasonları hariç kaçamaklar cezasız :jeyyar:kalmadı canımkötükedihüso
zambak gel artık bak senin yokluğunda jelibon yenilmiş akşama yemeğe gidilecekmiş
aynı patiska demi canımnaniknanik
akşama arkadaşın evine davetliyim yemeğebu hafta kilo alırsam bu davetlerden olcak zaten
sonra naf kaç zambak tut oynucass zambaklaklava: klava: klava:
ama cuma günü kilo durumuna göre değilmiydi o cezalar yaa benmi yanlış biliyorumm :gitme: :gitme: :gitme:
evet canım yanlış biliyosun
cumadan hariç de zambak kaçamakları cezasız bırakmaz
hiç unutmam bigün pikniğe gitmiştim çekirdek yedim diye ceza aldım
zambak nerelerde iyice boşladı buraları kısss nerelerdesin işinmi varolumunekankayizsmile:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?