Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bilinçli olmak ve sağlıklı beslenmen çok güzel tebrik ederim canım
bence kan şekerini düşürmemek için gıdaların glisemik indeksinede dikkat et derim
bence kalorin biraz fazla ama yaşamın hızlı olduğundan kaynaklanıyordur
fazla aktif olmayan bir insanın (yaşla alakalı olarak )alması gereken kalori 1500 civarı diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim
başarılar dilerim a.s.

Son düzenleme:

canım güzel tabi patlıcanlarını kızartmamışsan opuyorumnanaktan
başlangıç kilonu hatırlamıyorum kaçtı acaba
bu arada kilo bildiriminde bulunacakasan cuma günü hafta içi kilonu yazma bence
çok güzel canım devamkaydirigubbakcemile5

YAPIYORUM canım ama çok yorucu en fazla kendimi çok ama çok zorlayarak 10 dk yı zor yapıyorum sonra bir de twister var onda dönüyorum

canım azar azar başla sonra arttırabilirsin vücudun alıştıkça bendede o twister aletinden var
ama çok faydasını görmedim gerçi uzun süre yapmadım sen yap bakalım faydasını görürsen bende yapmaya başlarımkaydirigubbakcemile5

cuma günü bildircem canım kilomuda. bu bildirdiğim başlangıç kilomdu zatii. dün tartılamadım diye bugün sabah tartılıp yazdım. bakalım cumaya ne kadar değişiklik olucak.. bu arada senin hedefine ne kadar az kalmış. ne kadar zamanda verdin bu kiloyu. bende 68 olsam bana yeter diyorum ama bakalım. boyun kaç canım bu arada?

boyum 1.66 canım ben şubattan beri buradayım bundan önce 3 kilo verir sıkılırdım :teytey:
buradaki motivasyon ve destekle devam ediyorumkaydirigubbakcemile5

hiç unutmuyorum binbirrenkin yazdıklarıyla karar almıştım eşime burada yazanları anlattım
ama çok uzun zaman alacak demiştim
eşimde şimdi başla 6 ay sonra kilo vermiş ol ama karar almazsan yine böyle bekler durursun aynı kiloda
6 ay sonra zayıf olmakmı yoksa uzun zaman alacak diye vazgeçmekmi demişti

iyiki başlamışım burayı görmüşüm diyorum şimdi

bende yeni katıldım canım. başlangıç kilomuz yakın ya o yüzden sordum boyun kaç diye. şişman olmak ne zormuuuş yaa. bende 68 kiloyken kendime şişman derdim. şimdi oldum 85. boyum olduğu için kurtarıyorum demek isterdim ama bu seferde iri görünüyorum. ooof bir an önce kurtulmak istiyorum şu kilolardan. kızım emzirmesem daha sıkı diyet yapardım ama amacım hem kızımı emzirmek hem sağlıklı beslenip spor yapmaya çalışmak.

canım aynen 68 kiloda uzun zaman durdum şişman olduğumu düşünürdüm:dilcikar:
sonra kilo alınca hedefim eski durduğum kilo oldu
kemiklerim iri şişmandan çok irilikten sıkıldım bende benneyaptımki
ben hamileliklerimde bile bu çıktığım kiloya çıkmamıştım
ama şükürler:Saruboceq: olsun veriliyorsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…