Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

artık ben düzeldim naf başladı kaydirigubbakcemile3
bencede canım patisin yerini sen almıştın şimdi senin yerini naf almaya niyetlilülülülülülü
ama cuma günü kilo durumuna göre değilmiydi o cezalar yaa benmi yanlış biliyorumm :gitme: :gitme: :gitme:

ama ama :sinifsinif: :sinifsinif:
kaçamaklara ayrı ceza var caaanımmmkötükedihüso

:roflol::roflol:
evet canım yanlış biliyosun
cumadan hariç de zambak kaçamakları cezasız bırakmaz
hiç unutmam bigün pikniğe gitmiştim çekirdek yedim diye ceza aldım

çekirdek için he ben unutmuşum bak:1ninca:
genelde tatlı ve kola için olanları hatırlıyorum ama bunu unutmuşum

oh canım maşallah davetiniz hiç bitmiyorcokacimcoook
kıskanıyom heee ufaktan
aklinialirimsmile siz şimdi kız kıza ne kaynatıyonuzdur dimi...delikafadulden

geçen cuma bendeydik bugün arkadaştayız benim eşimin iş durumuna göre diğer arkadaşa ne zaman gideriz belli değil keşke buluşabilsek hepimiz kaçamak yapsak sonra zambaktan toplu ceza alsak boshayallersmile boshayallersmile

ben bunu cidden bilmiyodum ama yaa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

evt ya nerde acaba dünde gelmedi sanırımbilmiyorumkismile

belki eşi evdedir CADIARZU yada interneti yoktur CADIARZU

hazır patron yokken ben şu kapıyı kilitleyeyim de leslie ablayla 1 mile yürüyeyim kendi cezamı vereyim zambak gelmeden eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

süper olurdu canımcokacimcoook hamurlar pastalar arkamızdaklava: zambak merdanesi hhaaaaaaaa

eşi geçen ara gündüzcüydü ama şimdi ne işleri var bilmiyorumgamyoncuiremsu

20 dk sonra burdayım leslie ile yürüyeyim geliyorum kızlar

evet yaaa çekirdek için ceza almıştım bonibonla bir oldular merdaneyle kovaladılar...klava:klava:klava:
ama iyikide yapmışlar yoksa başka bi piknikte de tatlı yerdim...:kedi:
bu cezalar bende işe yaradı ve mezun olabildim sonundakaydirigubbakcemile2

haticem bende merak edip ilk sayfalara baktım
bendisayı gördüm onunda hedefine 2 kilo kala boşladı burayı umarım önemli bişey yoktur

bendisay ve inci çoktandır girmiyor bendisay 1 ay önce falan girdi düğün falan vardı oyüzden giremiyordum dedi ama yine yok oldu

bende nihayet vakit bulup yazabildim. öğle yemeğinde lorlu yumurta salatalık domates ve bir dilim ekmek yedim. birazdan yine yeşil çayımı içeriim. akşam yemeğinede kayınvalidem ekşili köfte çorba varya ondan yapıyor yanınada erişte pilavı yapıcakmış. ben yine en geç 6 da bir tabak ekşili köfteden yerim bir kaç kaşıkta erişte pilavı alırım yanında da yoğurt o kadar. çok olmaz dimi kızlar..

hoşgeldin canım erişteyi abartmazsan çok olacağını sanmıyorum ben opuyorumnanaktan tabi arkadaşlar ne der bilemem olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…