- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.701
iyiyim canım sen nasılsın
sıkılmazmıyım daral geldi artık
geçen sefer kansızlık yaptığını duymuştum ama bimden almıştım bir tek kep.ekmeği vardı kalmamıştı
ama bu sefer değiştireceğim inşallah
slm kızlar :) 6 gün oldu rejime başlayalı.. hayatımda ilk kez ciddi ciddi rejim yapmaya karar verdim.. kilom çok aşırı değil fakat sadece belirli bir bölgede, göbeğimde toplandığından hem sıkıntı veriyordu hem de hiç hoş gözükmüyordu.. 6 gün önce akşam dışarı çıkacakken hiç bir kıyafetime giremedim.. Kesin karar böyle geldi.. bu arada kıyafetlerim dar kesim de değil.. neyse.. kan şekerim düştüğünden aldığım kalori miktarını çok kısmamaya karar verdim.. 1950 kalori.. bir de her gün bir ya da iki saat tempolu yürüyüş yapmaya.. yorucu ve bazen sıkıcı oluyor ama rutine binince akıp gidiyor... hafta içi sabahları karnımı toparlamak için de ebruli programıyla pilatese başladım.. ufak bi mutfak terazim var.. kalori hesabına uyabilmek için yediğim her şeyi burda ölçüp kalorisini hesaplıyorum.. pişirdiğim her yemeğin kalorisi belli oluyor.. kan şekerim hızlı düşmesin diye yemekteki yağ miktarını kısmadım.. zaten aşırı yağlı yapmam.. yine aynı nedenden ve kas da kaybetmemek için protein alımıma da dikkat etmeye çalışıyorum.. aldığım kalorilerin yaklaşık üçte biri et, süt, peynir vb protein içerikli ürünlerden almaya çalışıyorum.. tokluk hissi için de mutlaka sebze de pişiriyorum ve yemekleri etli yapıyorum.. günde 5 öğün yiyorum 2si ara ve meyvadan oluşuyor.. neyse uzun lafın kısası sanırım BAŞARICAM :)))) her sabah aynı saatlerde tartılıyorum gelişmeleri izlemek için ama tabi ortalama gidişe bakmak daha sağlıklı oluyor çünkü sabah tartısı oynayabiliyor... bu sabah da tartıldım ve ilerleme gördüm.. en az bir ay hatta iki ay böyle devam edicem.. kalori hesaplamak yemekleri tartmak falan biraz külfetli bir olay ama değiyor.. bu arada bir kg yaklaşık 7000 kalori.. yani örneğin bir ayda bir kilo vermek için bile 250 kalori günlük eksik almak gerekiyor.. bir kadının ortalama kalori ihtiyacı 2000-2200 kalori civarı.. siz de benim gibi açlığa tahammül edemiyorsanız ve böyle bir yöntem seçebilirsiniz.. sanırım 6 günde 300 gr verdim.. bir den şok rejim yapmak yerine böyle başlayıp daha sonra vücudunuzun sesini dinleyerek kalori miktarını daha da kısabilirsiniz.. hepinize sevgiler :)))) umarım başarılı oluruz, emeklerimize değer ve pes etmeyizz :)))))
canım nasıl anladın kansız olduğunu
canım nasıl anladın kansız olduğunu
Günaydıın arkadaşlar. dün akşamki menüüüm;
Bir dilim kepekli ekmek
Bir tabaktan biraz az patlıcan musakka
Bir kase kadar yoğurt..
akşam yemeğimi saat 6 civarı yedim. saat 9 gibide karpuz yedim. gece çok acıkınca biraz beyaz leblebi (nohut) attım ağzıma. günü böyle kapattım.
bu sabah tartıldım 85,900 gr geldim. sabah kahvaltısında yine yarım simit peynir ve bir domates yedim. birazdan da yeşil çayımı içiceem. birde unutmadan dün akşam üzeri bir bardak daha yeşil çay içmiştim. yanlış yaptığım birşey varsa bilgilendirirsiniz arkadaşlar.
naf çım allah korumuş seni çünkü şohben zehirlenmelerinin çoğu kötü sonuçlanıyor maalesef :sinifsinif:
kendime tayt alırım belki :roflol:
iş yerinde rakı ne arıyo kısss kaydirigubbakcemile3
ne dönemi anlamadım ama :hulya:
hım anladım canım bende adetliyim ya
cuma ya kadar iner mi acaba şişimiz
üff içimde bi sıkıntı var sabahtan beri senağlama
yok canımmm bi bardak gazozun lafımı olur bende bulsam hiç affetmem bayılırım:içelim:
canım geçen merak ettim 30 lu sayfalarda katılmıştım benhaticem ben unutmuşum ilk geldiğinde ben mi vardım:hulya:
bende sanki en son ben katıldım sizler vardınız gibi hatırlıyorum(sen ,zambak, patis ,:kedi:
bonibon)
bende başlığı dikkatimi çekip üye olmuştum burası için:enbuyukkk:
iyikide üye olmuşum:1hug:burayı çok seviyorum çünkü
canım allah kabul etsinben geldm gündüz giremedm ama şmdi burdaym bugün oruç tuttum ben ve akşam su içtim bol bol birde bir tabak pirinç pilavı yedm sadece .:S
iki bardakta çay..
:roflol::roflol:klay gelsin canım bende istiyorum ama aynı senin anlattığın gibi olacağım için şimdilik cesaret edemedimkaydirigubbakcemile3kızlar ben ehliyet almak istiyorum bu aralar
bu gün eşimle biraz direksiyon çalıştık gülmekten ölürsünüz
tam bi paniğim yaaakaydirigubbakcemile3
en çokda direksiyonda oturuşum kamikti
ben önceden acemi şöförü oturuşundan bilir gülerdim
nasıl acemi gibi oturuyor diye
bu günde ben öyleydim...sırnaşık şey
eee gülme komşuna gelir başına:roflol::roflol::roflol:
canım normali 19 ila 25 olması gerekiyorbmı kaç olursa normal oluyoruz ?
bende merak ettim ama :kedi:
üff içimde bi sıkıntı var sabahtan beri senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?