Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

iyiyim bende teşekkürler kaydirigubbakcemile2

ben 3 ay ilaç tedavisi gördüm berbat bişey o yüzden dikkat ediyorum tam tahıllı yiyorum tavsiye ederim olumunekankayizsmile

tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim kaydirigubbakcemile5

canım nasıl anladın kansız olduğunu

şofbenden zehirlenmiştim hastahaneye gittiğimizde bikaç gün devam tetkikleri filan vardı doktor bana baktı sen neden bu kadar beyazsın dedi bilmem dedim hemen kan testi dedi test yaptırdık kadın zaten sonuçlara bakınca sen nasıl ayakta duruyosun demişti alsanaalsanasmile

sonra gelsin pekmezler gitsin kuru üzümler,erikler + kan ve demir hapı ( aynı şeymiş sanırım ) ama nasıl iğrenç bir üç ay geçirdim anlatamam ağzında sürekli bir demir kokusu ile dolaşıyosun :gitme: :gitme:

o yüzden 4 senedir çok dikkat ediyorum kansızlık çıkmasın diye

Günaydıın arkadaşlar. dün akşamki menüüüm;
Bir dilim kepekli ekmek
Bir tabaktan biraz az patlıcan musakka
Bir kase kadar yoğurt..
akşam yemeğimi saat 6 civarı yedim. saat 9 gibide karpuz yedim. gece çok acıkınca biraz beyaz leblebi (nohut) attım ağzıma. günü böyle kapattım.
bu sabah tartıldım 85,900 gr geldim. sabah kahvaltısında yine yarım simit peynir ve bir domates yedim. birazdan da yeşil çayımı içiceem. birde unutmadan dün akşam üzeri bir bardak daha yeşil çay içmiştim. yanlış yaptığım birşey varsa bilgilendirirsiniz arkadaşlar.

canım nasıl anladın kansız olduğunu

NAF ve oyelken teşekkür ederim size de başarılar..

kansızlık yorgunluk yapar, soğuğa toleranssız olur insan, rengi beyaz olur vb..
tavsiyem kesinlikle kırmızı et, hiç bişi kırmızı etin yerini tutmaz.. abartmaya gerek yok ama kırmızı et mutlaka olmalı listemizde.. yeşil sebze de falan da var demir ama emilmiyor.. dolayısıyla demir eksikliği varsa kırmızı et tüketimini arttırın derim.. zaten kadınlar her ay belirli bir miktar kan kaybediyor.. bu da etkiliyor haliyle.. et fiyatları da malum zaten sürekli kötüleniyor kırmızı et.. ama yerini de hiçbişi tutamaz..

pilates yaparken zaten bol karın hareketi yapıyorum.. ama tek başına tabi işe yaramıyorlar..

bir de kızlar tavsiyem rejim yaparken ufak ufak direnç çalışın yani bi nevi ağırlık çalışın.. bunun için illa ki dambıl almaya gerek yok.. bir pilates bandı alın yeter.. kesinlikle çok faydalı oluyor.. bi yandan sıkılaşıyor bi yandan da metabolizma hızınızı arttırıyorsunuz.. hem ucuz bişi hem de çok ufak ve hafif.. her yere götürebilir kol, bacak kalça, bel her yeri çalıştırabilir, esneme hareketlerinde de kullanabilirsiniz.. neyse kaçıyorum ben çok iş var yapacak.. gelişmeleri bekliyorum :dance:

bence gayet güzel canım kaydirigubbakcemile5

naf çım allah korumuş seni çünkü şohben zehirlenmelerinin çoğu kötü sonuçlanıyor maalesef :sinifsinif:

evet canım ben düşerken kafamı kapıya çarpmışım annem salondan duymuş küt diye bi ses ondan sonra ortaya çıkmış benim bayılmam vs vs eğer duymasalardı çok geç olabilirdi gerçekten akannehir Allahtan ucuz yırttım

doktorun acilde yaptığı espiriyi unutamıyorum

hemşire hanım iyi bakın en temiz hastamız bu banyodan çıkmışta gelmiş

ayy içim karardı neşeli bişiler konuşalım

özge ideal kilona yada istediğin kiloya ulaştığında ilk yapacağın şeyi düşündün mü ? sempatiksalakcinni

demin ne yaptım tahmin edemezsin :roflol: :roflol:

dişim ağrıyo ya maşallah 8 gündür dönemimdeyim diye ilaç kullanmıyorum zaten patron geldi baktı bana dedim sizde rakı varmı aklinialirimsmile

adam rakı mı dedi evet dişim ağrıyo da dedim

gitmiş çay bardağına koymuş getirdi :roflol: :roflol: :roflol:

arkadaşlara diyorum ki ee bunu ağrıyan dişin üstüne koyucaz ama boş gitmez diğer dişe de kavun peynir koyalım :roflol: :roflol: :roflol:

iş yerinde rakı ne arıyo kısss kaydirigubbakcemile3
ne dönemi anlamadım ama :hulya:

bizim patron yunanistana gitmişti ordan getirmişti

adet dönemim ilaç kullanınca kesiliyo benim sonra düzeni bozuluyo o yüzden ağrı kesici bile içmem bu dönemde

3 gündür spor yapamıyorum sadece 30 dk bisiklet o kadar akannehir

yok canımmm bi bardak gazozun lafımı olur bende bulsam hiç affetmem bayılırım:içelim:
:roflol:
canım geçen merak ettim 30 lu sayfalarda katılmıştım ben
ilk yazıma baktım sen benden 2 yazı önce mi ne yazmıştın
yani sen en kıdemli oluyosun canım olumunekankayizsmile

ben geldm gündüz giremedm ama şmdi burdaym bugün oruç tuttum ben ve akşam su içtim bol bol birde bir tabak pirinç pilavı yedm sadece .:S
iki bardakta çay..
canım allah kabul etsin
ama menün bence olmamış sadece pilav olmaz hele hele oruçsun mutlaka çorba ile başla benden sana tavsiyekaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol:klay gelsin canım bende istiyorum ama aynı senin anlattığın gibi olacağım için şimdilik cesaret edemedimkaydirigubbakcemile3
bmı kaç olursa normal oluyoruz ?
canım normali 19 ila 25 olması gerekiyor
bende merak ettim ama :kedi:

Şenizsağol canımyerimseniben

üff içimde bi sıkıntı var sabahtan beri senağlama

neden canım gene ne oldu:teselli:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…