Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sağol canım ola ola lale olmuşum kaydirigubbakcemile3
nafçım sen nasıl bu çeneyle hala 200 lerdesin bana yaklaşmanı bekliyorum

sağol canım ola ola lale olmuşum kaydirigubbakcemile3
nafçım sen nasıl bu çeneyle hala 200 lerdesin bana yaklaşmanı bekliyorum

dadlım akşamları giremiyorum ben bide sen benden önce burdaydın ya ondan sanırım

ama senin yolunda emin adımlarla ilerliyorum :roflol: :roflol:

ben çıkıyorum kızlar. yarın görüşmek üzeree. öptüüüm..

görüşürüz canım öptümm senide bebişinide opuyorumnanaktan

kızlar ben arada ders çalışıyorum kamu sınavları için.. kafam durdukça nete giriyorum..

oyelken ben etiler tarafındayım..

şu mutfak tartısı ve kalori hesabını deneyin derim özellikle ev hanımıysanız ve yemekleri siz yapıyorsanız...

ben artık dışarda yemiyorum çünkü yediklerimin içeriğini kontrol edemiyorum dışarda.. zaten çoğunlukla evde olduğumdan problem olmuyor.. spora falan da çıkınca insan daha da az para harcıyormuş böylece aklinialirimsmile

kızlar çoğunuz gerçekten çok çok az yiyorsunuz, nasıl dayanabiliyorsunuz buna, ben bu şekilde yesem dayanamazdım sanırım.. yalnız aman dikkat edin aşırı az yiyerek bu sefer de metabolizmanızı yavaşlatmayın.. kalori miktarı 1500-1200lerin altında vücut kıtlığa girdim sanıp metabolizmayı yavaşlatıyormuş yani daha az kalori harcıyormuş aynı aktiviteler için.. bir de çok aç olunca spor yapmaya mecali kalmıyor insanın..

bugünü rejimi bozmadan kapatan herkese tebriklerrr olumunekankayizsmile

selam kızlar ben yine geldim:)
hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan

özge 2000 i geçmişsin kuşum maşallah
arkandanda naf geliyo

naf hala senin dediğin yeri okuyorum kaydirigubbakcemile3

canım ben bitirdim orayı başka biyer buldum ama espirili değil ayy insan neler var diyor yaa akannehir akannehir

valla canım tartı işi bana ters o zaman diyet psikolojisine giriyorum ben sonra yasakladığım şeyleri yemek istiyorum alsanaalsanasmile

şimdi iyiyim ne açım ne tokum ikisinin ortası yaşıyorum kaçamak yapıyorum bugünkü jelibon olayı gibi ama hemen telafisi için uğraşıyorum kaydirigubbakcemile5

yavaş yavaş geldiler yavaş yavaş gidecekler kaydirigubbakcemile5

çünkü birden gidenler fazlası ile geri geldi :gitme:

başarılar diliyorum tatlım
1900 lerde kalori aldığını okudum bana biraz fazla geldi sanki...
günlük aktivitelerin nasıl
1200 ün altına düşmek zaten sağlıksız bana göre
kalori hesabı yapman dagüzel herşeyi ona göre yersin
buarada boyun ve hedefin kaç

canım ben bitirdim orayı başka biyer buldum ama espirili değil ayy insan neler var diyor yaa akannehir akannehir

kızlar biyerde ben söyleyim :hulya:
o bölümde yine ilk öpüşme hikayeleri ve kaç yaşında olduğu yazıror
orasıda güzel
geçengün biri ilk öpüşme hikayesini yazmış atkasındanda öpüştüğü adamın karısı yazdı ayy pişti oldular resmen...kaydirigubbakcemile3

hadi canım akannehir neresi acaba orası

komik yer arıyosanız kızlar boş zamanınızda okumak için artı 18 bölümünde fıkralarda varkaydirigubbakcemile3

ilişkiler duygular ve hayatın içinden bölümünde
yalnız 2. sayfayagerilemiş bakın ne hikayeler var

bana pek inandırıcı gelmedi o olay CADIARZU

komik yer arıyosanız kızlar boş zamanınızda okumak için artı 18 bölümünde fıkralarda varkaydirigubbakcemile3

sağol canım bakim bi neler varmış

ben çıkıyorum sonra yine gelirim
zaten herkes dağılmışkaydirigubbakcemile3

gülegüle canımm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…