- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.801
sağol canım ola ola lale olmuşum kaydirigubbakcemile3
nafçım sen nasıl bu çeneyle hala 200 lerdesin bana yaklaşmanı bekliyorum
ben çıkıyorum kızlar. yarın görüşmek üzeree. öptüüüm..
Olala
hoşgeldin armızaa.s.
hoşgeldin canımm opuyorumnanaktanselam kızlar ben yine geldim:)
özge 2000 i geçmişsin kuşum maşallah
arkandanda naf geliyo
naf hala senin dediğin yeri okuyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar ben arada ders çalışıyorum kamu sınavları için.. kafam durdukça nete giriyorum..
oyelken ben etiler tarafındayım..
şu mutfak tartısı ve kalori hesabını deneyin derim özellikle ev hanımıysanız ve yemekleri siz yapıyorsanız...
ben artık dışarda yemiyorum çünkü yediklerimin içeriğini kontrol edemiyorum dışarda.. zaten çoğunlukla evde olduğumdan problem olmuyor.. spora falan da çıkınca insan daha da az para harcıyormuş böylece aklinialirimsmile
kızlar çoğunuz gerçekten çok çok az yiyorsunuz, nasıl dayanabiliyorsunuz buna, ben bu şekilde yesem dayanamazdım sanırım.. yalnız aman dikkat edin aşırı az yiyerek bu sefer de metabolizmanızı yavaşlatmayın.. kalori miktarı 1500-1200lerin altında vücut kıtlığa girdim sanıp metabolizmayı yavaşlatıyormuş yani daha az kalori harcıyormuş aynı aktiviteler için.. bir de çok aç olunca spor yapmaya mecali kalmıyor insanın..
bugünü rejimi bozmadan kapatan herkese tebriklerrr olumunekankayizsmile
kızlar ben arada ders çalışıyorum kamu sınavları için.. kafam durdukça nete giriyorum..
oyelken ben etiler tarafındayım..
şu mutfak tartısı ve kalori hesabını deneyin derim özellikle ev hanımıysanız ve yemekleri siz yapıyorsanız...
ben artık dışarda yemiyorum çünkü yediklerimin içeriğini kontrol edemiyorum dışarda.. zaten çoğunlukla evde olduğumdan problem olmuyor.. spora falan da çıkınca insan daha da az para harcıyormuş böylece aklinialirimsmile
kızlar çoğunuz gerçekten çok çok az yiyorsunuz, nasıl dayanabiliyorsunuz buna, ben bu şekilde yesem dayanamazdım sanırım.. yalnız aman dikkat edin aşırı az yiyerek bu sefer de metabolizmanızı yavaşlatmayın.. kalori miktarı 1500-1200lerin altında vücut kıtlığa girdim sanıp metabolizmayı yavaşlatıyormuş yani daha az kalori harcıyormuş aynı aktiviteler için.. bir de çok aç olunca spor yapmaya mecali kalmıyor insanın..
bugünü rejimi bozmadan kapatan herkese tebriklerrr olumunekankayizsmile
canım ben bitirdim orayı başka biyer buldum ama espirili değil ayy insan neler var diyor yaa akannehir akannehir
kızlar biyerde ben söyleyim :hulya:
o bölümde yine ilk öpüşme hikayeleri ve kaç yaşında olduğu yazıror
orasıda güzel
geçengün biri ilk öpüşme hikayesini yazmış atkasındanda öpüştüğü adamın karısı yazdı ayy pişti oldular resmen...kaydirigubbakcemile3
ilişkiler duygular ve hayatın içinden bölümünde
yalnız 2. sayfayagerilemiş bakın ne hikayeler var
komik yer arıyosanız kızlar boş zamanınızda okumak için artı 18 bölümünde fıkralarda varkaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum sonra yine gelirim
zaten herkes dağılmışkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?