Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

neymiş naf ben bakamadım

kadın mesajı silmiş bende asıl mesajı okuyamadım ama pek inandırıcı gelmedi haticenin dediği bölüme bak canım ilk öpüşmeniz galiba o konu son sayfaları oku orda yazıyo aklinialirimsmile

bu arada +18 de güzel karikatürler var güldürdü akşam akşam

ay bizim şoförlerden birine sinir oldum şimdi neredeyse 10 senedir bu firmadayım adam daha adımı bilmiyo kıvırcık dedi bende sinirlendim arkadaş yanımdaydı ne dedi sana o dedi bende ne diyecek adımı bilmiyo daha mal demiş bulundum sessiz söyledim ama duydu sonra kendi kendime vicdan yapıyorum ağzımdan nasıl çıktı diye

gerçi adam yüssüz güldü napiyim öğrenemedim diyo daha da sinir oldum haliyle :dilcikar:

ve masamın önünde adım soyadım yazıyo akannehir

kriz geçiricem bu şirkette bigün fisfisfis

canım ekmek yerine yiyebilirsin pilavdan 2-3 kaşık turkbayragi
çok yemediğin sürece menün güzelkaydirigubbakcemile5

zor canım ama çalışmak için katlanacaksın böyle insanlara:1hug:
bu arada sen adını demişmiydin ben hatırlamıyorum söylediysen:uhm:

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım opuyorumnanaktan

topik muhasebeciler topiğine döndü bu ne yavv :roflol: :roflol: :roflol:
gerçekten her çalışan muhasebeci başka iş yokmuştu

canım ölçülü şeylere bende gelemem zaten biz düzenimizi oturttuk inş.vereliniortak
bence senin yaşamın hızlı yoksa 1500 kaloriyi geçmemeli aktif olmayan bir insanın CADIARZU
neyse herkes kendi düzeninde ilerlesin ama güzelce verelim fazlalıklarımızı:lepi:

ismim nafiye haticecim :hulya:

ben yazmayı atlamışım :kedi:

kıvırcık naf

bende kaçıyorum kızlar öpüyorum sizi partiye gideyim azcık kurt döktüreyim kendime geleyim

Selam!.. Ben geldim. zemuszemus Herkes, sabah gelir ve "günaydın" der. Bense akşam geliyorum. kaydirigubbakcemile3
Aslında bir şey itiraf etmeye özellikle geldim. eyvahedigeldismile Öğünlerimin hepsi kaçamak denilecek şekildeydi. :kedi: Ceza bulamadım kendime. CADIARZU Siz verin. :Saruboceq: Ne olur, ceza verin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Öğünlerim:
Sabah: Peynir, salatalık ve somates suyuna banılmış bazlama ekmek ve şekersiz çay :kedi:
Öğlen: Soğuk sandviç ve soda
Soğuk sandvicin içindekiler: ne siz sorun ne ben söyliyim kafamçokkarıştı
Akşam: Tavuklu börek ( 2,5 porsiyon) ve çerez

Çok yorgunum. Bunları telafi etmek için kolumu kaldırmaya halim yok. :sinifsinif:
Bu hafta bugünü telafi etmek için sıkı bir menü uygulasam. Yani hiçbir şekilde taviz vermeden.
Ayrıca bugün sabahtan beri ne kadar su içsem de çok susadım. CADIARZU Tabi bunların hepsini yedim; içim yandı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu saatten sonra bol su içmeyi ve mate çayı gibi sindirim sistemini çalıştıran içeceklerden tüketmeyi düşünüyorum.

Bugün ne güzel 63.8'dim. :sinifsinif: Ooof :sinifsinif: :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…