- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.821
neymiş naf ben bakamadım
haticem bende merak edip ilk sayfalara baktım
bendisayı gördüm onunda hedefine 2 kilo kala boşladı burayı umarım önemli bişey yoktur
bende nihayet vakit bulup yazabildim. öğle yemeğinde lorlu yumurta salatalık domates ve bir dilim ekmek yedim. birazdan yine yeşil çayımı içeriim. akşam yemeğinede kayınvalidem ekşili köfte çorba varya ondan yapıyor yanınada erişte pilavı yapıcakmış. ben yine en geç 6 da bir tabak ekşili köfteden yerim bir kaç kaşıkta erişte pilavı alırım yanında da yoğurt o kadar. çok olmaz dimi kızlar..
ay bizim şoförlerden birine sinir oldum şimdi neredeyse 10 senedir bu firmadayım adam daha adımı bilmiyo kıvırcık dedi bende sinirlendim arkadaş yanımdaydı ne dedi sana o dedi bende ne diyecek adımı bilmiyo daha mal demiş bulundum sessiz söyledim ama duydu sonra kendi kendime vicdan yapıyorum ağzımdan nasıl çıktı diye
gerçi adam yüssüz güldü napiyim öğrenemedim diyo daha da sinir oldum haliyle :dilcikar:
ve masamın önünde adım soyadım yazıyo akannehir
kriz geçiricem bu şirkette bigün fisfisfis
bu arada kimsenin ismini bilmiyorum. benim ismim Neşe.. neşeliden aklınızda kalabilir..
gerçekten her çalışan muhasebeci başka iş yokmuştuAllah analı babalı büyütmek nasip etsin canım opuyorumnanaktan
topik muhasebeciler topiğine döndü bu ne yavv :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar ben arada ders çalışıyorum kamu sınavları için.. kafam durdukça nete giriyorum..
oyelken ben etiler tarafındayım..
şu mutfak tartısı ve kalori hesabını deneyin derim özellikle ev hanımıysanız ve yemekleri siz yapıyorsanız...
ben artık dışarda yemiyorum çünkü yediklerimin içeriğini kontrol edemiyorum dışarda.. zaten çoğunlukla evde olduğumdan problem olmuyor.. spora falan da çıkınca insan daha da az para harcıyormuş böylece aklinialirimsmile
kızlar çoğunuz gerçekten çok çok az yiyorsunuz, nasıl dayanabiliyorsunuz buna, ben bu şekilde yesem dayanamazdım sanırım.. yalnız aman dikkat edin aşırı az yiyerek bu sefer de metabolizmanızı yavaşlatmayın.. kalori miktarı 1500-1200lerin altında vücut kıtlığa girdim sanıp metabolizmayı yavaşlatıyormuş yani daha az kalori harcıyormuş aynı aktiviteler için.. bir de çok aç olunca spor yapmaya mecali kalmıyor insanın..
bugünü rejimi bozmadan kapatan herkese tebriklerrr olumunekankayizsmile
hehehe kıvırcık naf kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile2
vavvvvvvvv 2000 mesajı geçtin he a.s.
maşallahherkesi solladı
sırada zambak var o 3 yıllık kk lı :enbuyukkk:
özge 6 ayda zambaka yetişecekturkbayragi
kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile2
ismim nafiye haticecim :hulya:
ben yazmayı atlamışım :kedi:
kıvırcık naf
bende kaçıyorum kızlar öpüyorum sizi partiye gideyim azcık kurt döktüreyim kendime geleyim
ismim nafiye haticecim :hulya:
ben yazmayı atlamışım :kedi:
kıvırcık naf
bende kaçıyorum kızlar öpüyorum sizi partiye gideyim azcık kurt döktüreyim kendime geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?