- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.841
bence düşür canım ben 65 istiyordum önce 68 olayım ondan sonra devam edecem:hulya:
bana motivasyon açısından faydası varolumunekankayizsmile
canım çizelgeni hazırlarken kilolarını yazdığın yerin alt tarafında bmı yazan yer var onu metric/sl yapıp boyunu yazıyosun canım o zaman çıkıyorkaydirigubbakcemile5
ŞenizŞeniz
yap bakalım merak ettim bende normal olman gereken kilonu
kızlar beni de alın aranızaaaa
acilen 10 kilo vermem lazımm,4 aylık bi kızım var ve süt süt süt diye gözlerimin içine bakıyo her diyeti yapamıyorum oyüzden,ne yapacam ben yaaa
ya canım bende ilk üye oldum ve buraya yazdım daha doğrusu burası için üye oldum
benim içinde böyle yapmışlar demekki zamanındadelikafadulden
ama zambak yoktu ben buraya geldiğimde o araştırma yapamadı benim için
ilk hatic22 sonra ben ve zambak patiska geldilerdi olumunekankayizsmile
hatice mezun oldu sıra bende inşallah:Saruboceq:
ben geldm gündüz giremedm ama şmdi burdaym bugün oruç tuttum ben ve akşam su içtim bol bol birde bir tabak pirinç pilavı yedm sadece .:S
iki bardakta çay..
kızlar ben ehliyet almak istiyorum bu aralar
bu gün eşimle biraz direksiyon çalıştık gülmekten ölürsünüz
tam bi paniğim yaaakaydirigubbakcemile3
en çokda direksiyonda oturuşum kamikti
ben önceden acemi şöförü oturuşundan bilir gülerdim
nasıl acemi gibi oturuyor diye
bu günde ben öyleydim...sırnaşık şey
eee gülme komşuna gelir başına:roflol::roflol::roflol:
bende bugün başlıyorum 79 kiloyum en azından 70 olmalıyım
hoşgeldin a.s.
ilk sayfada yapılması gerekenler yazıyor başarılar tatlım
teşekkür ederim
geçen ay 5 kilo verdim bu ay boşladım ama inşallah veririm
bmı kaç olursa normal oluyoruz ?
akşama arkadaşın evine davetliyim yemeğebu hafta kilo alırsam bu davetlerden olcak zaten
sonra naf kaç zambak tut oynucass zambaklaklava: klava: klava:
başarılar diliyorum tatlım
1900 lerde kalori aldığını okudum bana biraz fazla geldi sanki...
günlük aktivitelerin nasıl
1200 ün altına düşmek zaten sağlıksız bana göre
kalori hesabı yapman dagüzel herşeyi ona göre yersin
buarada boyun ve hedefin kaç
Selam!.. Ben geldim. zemuszemus Herkes, sabah gelir ve "günaydın" der. Bense akşam geliyorum. kaydirigubbakcemile3
Aslında bir şey itiraf etmeye özellikle geldim. eyvahedigeldismile Öğünlerimin hepsi kaçamak denilecek şekildeydi. :kedi: Ceza bulamadım kendime. CADIARZU Siz verin. :Saruboceq: Ne olur, ceza verin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Öğünlerim:
Sabah: Peynir, salatalık ve somates suyuna banılmış bazlama ekmek ve şekersiz çay :kedi:
Öğlen: Soğuk sandviç ve soda
Soğuk sandvicin içindekiler: ne siz sorun ne ben söyliyim kafamçokkarıştı
Akşam: Tavuklu börek ( 2,5 porsiyon) ve çerez
Çok yorgunum. Bunları telafi etmek için kolumu kaldırmaya halim yok. :sinifsinif:
Bu hafta bugünü telafi etmek için sıkı bir menü uygulasam. Yani hiçbir şekilde taviz vermeden.
Ayrıca bugün sabahtan beri ne kadar su içsem de çok susadım. CADIARZU Tabi bunların hepsini yedim; içim yandı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bu saatten sonra bol su içmeyi ve mate çayı gibi sindirim sistemini çalıştıran içeceklerden tüketmeyi düşünüyorum.
Bugün ne güzel 63.8'dim. :sinifsinif: Ooof :sinifsinif: :sinifsinif:
canım bende hipoglisemi var dayanamıyorum açlığa kan şekerim çok fena düşüyor.. normal zamanımda rejim yapmazken bile zorlanıyorum.. şimdi yaklaşık 500 kalori falan eksik alıyorum eski halime göre günlük.. hafta içi pilates bi de 6 gün yürüş yapıyorum tempolu en az bir saat.. bisikletim var şu an bozuk, yapılınca günaşırı bisiklete binicem.. yani kalori miktarı az sayılmaz farkındayım
kalori hesabıyla hiç bişi yasak değil ama yemek yemenin keyfi gidiyor biraz o kadar hesap kitapla..
beş dakikaya yürüyüşe çıkıcam.. normalde bu kadar geçe kalmıyorum ama bugün sarktı işler.. neyse ki kalabalık yerdeyiz.. rutini bozmak yokkk sengözlerimebaksanab iyi geceler herkeseee a.s
Selam!.. Ben geldim. zemuszemus Herkes, sabah gelir ve "günaydın" der. Bense akşam geliyorum. kaydirigubbakcemile3
Aslında bir şey itiraf etmeye özellikle geldim. eyvahedigeldismile Öğünlerimin hepsi kaçamak denilecek şekildeydi. :kedi: Ceza bulamadım kendime. CADIARZU Siz verin. :Saruboceq: Ne olur, ceza verin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Öğünlerim:
Sabah: Peynir, salatalık ve somates suyuna banılmış bazlama ekmek ve şekersiz çay :kedi:
Çok yorgunum. Bunları telafi etmek için kolumu kaldırmaya halim yok. :sinifsinif:
Bu hafta bugünü telafi etmek için sıkı bir menü uygulasam. Yani hiçbir şekilde taviz vermeden.
Ayrıca bugün sabahtan beri ne kadar su içsem de çok susadım. CADIARZU Tabi bunların hepsini yedim; içim yandı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bu saatten sonra bol su içmeyi ve mate çayı gibi sindirim sistemini çalıştıran içeceklerden tüketmeyi düşünüyorum.
fazla kaçırma bakklava: klava:
kurtlarını dök ama çok kaçamak yapmaCADIARZU
Öğünlerim:
günaydın arkadaşlarrr opuyorumnanaktan
eh işte cnm sıkkın biraz sen nasılsın
anlatayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?