Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ben sabah 72 geldim yerimseniben
2 gün önce bi değişiklik yoktu sabah 500 gr vermiş olarak gördüğüm için bana iyi geldi

süper canım geçen hafta verdin 1,5kilonun üzerine bu 500grda süperr bencee
esmerrr şekerimm canımmm süperrsinn vallaaaaaa
çokk tebriklerrrr

kupa özgeninn degilllllkaydirigubbakcemile3ozamannnnn
senin olma yolunda ilerliyoorrrrrr:hooray::hooray:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

günaydın balım

tebrik ederim canım opuyorumnanaktan

gelmiş geçmiş olsun neşecim dikkat et kendine olumunekankayizsmile

günaydın canım

ya zambak önce nasılsın falan diye sorsana canım heme kilo kilo kaydirigubbakcemile3
amaaa bildirim yapıyorum bu sabah tartıda tam 71,50 tum yani 1 kg vermişim :lepi:

wowwwww süper özgecim tebrik ederim harikasın :hooray:

iyiyim canımcım ama hala soyunduğum zaman şişkoyum :roflol:

sabah sabah hiç güleceğim yoktu yaaaa :roflol: :roflol:

nafişşş gelmiş

evettt bayanssulusmile

naf ta açıklasın kilosunu da hatice bi listeyi yayınlasın merak ettim doğrusu kaydirigubbakcemile3

ben dün midemi bozduğum için kilomun doğruluğundan emin değilim :hulya:

akşam 70.7 gösterirken sabah 70.3 gösteriyordu tartım boshayallersmile

emin olamadığım için kilomu 70.7 olarak bildirmek istiyorum kaydirigubbakcemile5

canım limonlu yeşil çay iç ben onunla başlamıştım(hatta naneli limonluydu)
şimdi sallama yapmıyorum demleme bence sende dene

iyi canım şuan kendimden memnunum geçen haftaki giden kilolar göbek bölgemden gitmiş her gören şaşırıyor
benimde çok hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile3
en kilolu zamanım da aldığım eteğim artık olmuyor:teytey:
daha ne olsun:sm_cool:

tebrik ederim canım kaydirigubbakcemile5

evdekii yeşil çaya limon sıkarak denemiştimm
ama ne o öylee yaaa samanın üzerine su döküp içiyomuşum hissi verdiii

neyse yeşil çay eksik kalsınn no problemmm yaniiikaydirigubbakcemile3

nafçımm kuzumm yinede vermişsinn tebriklerrrr

özgee esmerşekerimizz seni geçtiiiiikaydirigubbakcemile3
çok çalışman lazımm çookkkkkaydirigubbakcemile3

yaa sayılmaz ama yaa o ders çalışıyordu girmiyor du ki nete ama :roflol::roflol:
kızım gitsene ders çalış yaa ne geldin :çok üzgünüm:

teşekkürler canım opuyorumnanaktan

hatice ve naf teşekkür ederim kızlar. öğleden sonra burda olmayabilirm doktora gitmem gerekiyor artık sanırım. bu arada kupayı alan arkadaşıda tebrik ediyorum.

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................72.5..................................72..........................68... .......500 gr vermiş

zambak3......................86.3.........................76.7................................76.7..........................70............bildirim yapmıyor

oyelken........................79.9.........................72.5.................................71.5..........................60...........1 kilo vermiş

nesibe26........................75............................71.8...............................................................68...........yok

brownsugar....................68.9.........................64.6...............................63.4...........................54............1.200 gr vermiş

ege1979.........................97.2.........................92...................................................................85............tatilde

naf..................................73...........................71..................................70.7..........................60.............300 gr vermiş

melisdeniz........................65............................65................................64.6..........................60............400 gr vermiş

neşeli45...........................85..........................85....................................85...........................68.........verememiş

olala.................................54.6.......................54.6.................................54.2.........................52........400 gr vermiş

Son düzenleme:
cnm tebrik ederim kaydirigubbakcemile5
sağol canım benimŞeniz

:roflol::roflol: saman he :roflol:
öyle olsun canım nasıl istersen
bende 2 haftadır düzenli içmiyorum bakalım vücut arada değişiklikler yaptığımı düşünsündelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…