Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ayrıca çok geçmiş olsun canıma.s.
bebişini sütünden etmee aman haaaa
nasıl olsa sen bişekilde verirsin kilonu
dedigin gibi agır olsun ama saglıklı olsunnn

ya zambak önce nasılsın falan diye sorsana canım heme kilo kilo kaydirigubbakcemile3
amaaa bildirim yapıyorum bu sabah tartıda tam 71,50 tum yani 1 kg vermişim :lepi:

kızlarrr artık çayımı şekersiz içebiliyorumhihoyyythihoyyyt
önceden 1kupaya 1kesme şekeri koyarkenn
şiimdi hiç koymuyorummm

haticem bunun için teşekkürlerr sana eger sen buhafta tatlı yasak demeseydinn ben hala içerdimm şekerleeee
şimdiii hepten bıraktımmm:sm_cool:

ya zambak önce nasılsın falan diye sorsana canım heme kilo kilo kaydirigubbakcemile3
amaaa bildirim yapıyorum bu sabah tartıda tam 71,50 tum yani 1 kg vermişim :lepi:

canımmm işte görmekk istedigimm özgeeeee
:lepi::lepi::lepi:süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr

çookk tebriklerrr
buhafta kupaa seninn galibaaaaaa:hooray::sm_cool::sm_cool:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis ne güzel işte cezalar işe yarıyor
çok güzel olmuş canım Şeniz
tamam canım haftaya çok güzel vermiş olarak dönersin artıkopuyorumnanaktan
2 haftadır duraklama oldu kaydirigubbakcemile5

ŞenizŞenizolumunekankayizsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrik ederima.s. özge süpersin:sm_cool: maşallah
kız beni geçtin desene

haticemde gelmişş hoşgelmişşş

beeeeeeennnnnnnn geldim

Geçmiş olsun, canım. :teselli: Bozma moralini, sağlıklı olduktan sonra yapamayacağımız iş yok. yerimseniben

a.s.kızlar öğlen görüşürüz

bugün veriyo tv8 ebrunun tekrarını pilates de yapıcam disiplinim gözlerimi yaşartıyo :teytey:

Hakikaten takdir ettim. kaydirigubbakcemile2
Ben sınav çalışmaları diye baya aksattım. :sinifsinif: Yakında başlarım umarım. kaydirigubbakcemile2

Ben de geçen hafta regldim. Bu hafta şaşıracağım kadar kilo vermişim. Sen de haftaya baya bir verirsin artık. olumunekankayizsmile

Kutlarım canım, çok iyi :lepi: Geçen hafta hayaller kuruyorduk. Herkes kilo vermiş bir şekilde diye. zemuszemus
Tabi önce sağlıklı olalım bir de regl geçsin. yerimseniben

canımmm işte görmekk istedigimm özgeeeee
:lepi::lepi::lepi:süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr

çookk tebriklerrr
buhafta kupaa seninn galibaaaaaa:hooray::sm_cool::sm_cool:

Amaaa kupayı vermem, diyormuşum kaydirigubbakcemile3 Bugün 63.4'üm sositososito Sporumu da yapabilseydim daha mutlu olacaktım. :kedi:

Şimdi kahvaltımı yapayım. Bizimkiler tost yaptılar, yanına da domates ve şekersiz çay yerimseniben

Öptüm sizleri opuyorumnanaktan

iyiyim canımcım ama hala soyunduğum zaman şişkoyum :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
ayy ne güldümmmmmmmm
bende yeşilçaya alışmaya başlıyorum galiba kaydirigubbakcemile3

tek alışamayacagım şeyy galiba yeşil çay sempatiksalakcinni

evet canım 2hafta duraklama oldu inşallah bu hafta çok güzell bişekilde vericemmmmm
cezalar işe yaramazzmııı yarıyorr vallaa
belki spor yapmıycaktım buhafta ama sayende yaptım vallaa
olumunekankayizsmile

sen de durumlar nasıl bakalımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…