Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sağol haticecim sonuçlar beklediğimden iyi çok mutluyumm delikafadulden
insan gayretinin karşılığını alınca hem mutlu hem mutlu hem motive oluyormuş..
hem vücudum da alışıyor kalorileri çok olmasa da biraz daa kısabilirim sanırım alkisalkisalkis
yerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ooo maşallah pek gayretli gidiyorsun canım...
kupa senin mi yoksa yarın...Şeniz

ütüyü ben de hiç sevmem :sinifsinif: ama ütülü kıyafet giymeye bayılırım .. keşke onun da otomatiğini çıkarsalar kaydirigubbakcemile3
benimde ütüm var daha ama elim gitmiyor....:dilcikar::dilcikar:

günaydın özgecimm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

slm özgecim nasısın,
ya sonuçlar çılgın değil ama beklentimin ötesinde..
bi de biliyosun ben kalorileri çok kısamamıştım,
o yüzden de yürüyüş ve pilatese ağırlık vermiştim ve pek sonuç alamayacağımı düşünüyordum..
o yüzden mutlu oldum aslında..
bi hesap yaptım günde 1963 kl almışım..
8 günde sadece - 293 kalori rejimden (ortalama 2000 kaloriye ihtiyacımız var desek)
yani ben sanırım öncesinde en az 500 kl daha fazla alıyormuşum
yaklaşık -300 kaloriyi pilatesle verdim diye düşünüyorum,
yaklaşık -1,100 kaloriyi de yürüyüşle vermişim
yani toplamda -1670 kl, günde -208 kl yapıyor..
bu hesapla yaklaşık 250 gr vermem lazımdı sadece (bi kilo atmak için yaklaşık -7000 kalori atmak gerekiyomuş)
oysa 400 gr vermişim 8 günde, hayırlısıyla 2 kilo eder bu da ayda yaklaşık çünkü az daha kısıcam yediklerimi..
hipoglisemiden ötürü zaten çok zorlanıyodum yemekten sonra bile hemen acıkıyodum..
pek umudum yoktu o yüzden mutlu oldumm :içelim:

günaydın canım naber

senin durum nası özgecim?
sonuçlardan mutlusun demekki
ütüden nefret ederim bendeee

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben sabah tartıldım bugün diyetimin 5. günü ve hiç kilo verememişiim.. dün gece çok hastaydıım. sabaha kadar ateşim düşmedi. bugünde hiç keyfim yok. tartıyıda oynamamış görünce iyice moralim düştüü..

olmuş benimde iş yerinde problem mi ne var her zaman göremiyorum çizelgeyi
sen bile öğrendin yapmayı ben hala beceremiyorum

teşekkür ederim özge sağol. dün akşamı nasıl sabah ettim bilmiyorum bende. umarım dediğin gibi olurda kilo verebilirim.

neşecim geçmiş olsunn.. sakın bozma moralini.. ben her gün tartılıyorum.. çünkü belli olmuyor kilo alsan da almasan da vücut hormonlara, aktivitene, yediklerine göre ödem yapıp su tutabiliyor.. neyse işte şimdi ajandama baktım canım.. ben ilk 5 gün hep sabitmişim.. 6. gün vermeye başlamışım.. ve 7'de, 8'de de düşme olmuş.. daha çok başı kilo vermedim diye düşünme.. dediğim gibi benim de ilk 5 gün hep sabit, sonraki 3 günde 400 gr gitmiş.. sakın bozma moralciğini.. hastayken de aman iyi beslen ki çabuk iyileş.. abartma yeter.. sonra dönersin sıkı diyete.. öptüm canım..

özgecim anlatayım istersen öğlen.. adım adım yazarım sen de yaparsın merak etme..
olmuş benimde iş yerinde problem mi ne var her zaman göremiyorum çizelgeyi
sen bile öğrendin yapmayı ben hala beceremiyorum

a.s.kızlar öğlen görüşürüz

bugün veriyo tv8 ebrunun tekrarını pilates de yapıcam disiplinim gözlerimi yaşartıyo :teytey:

evet canım Meriçe dikkat etmem lazım. kıyamam onunla bile ilgilenedim dün gece.
Olala inşallah dediğin gibi olur canım. yarın tartıya çıkınca bende sevincek kadar kilo kaybetmiş olurum. pes etmiyorum zaten. amacım hızlı değil sağlıklı kilo vermek. bebeğimi sütünden etmek istemiyorum çünkü.

günaydınn kızlarr nasılsınız bakalımmmm
neşeli kızlar buhafta yenisin diye ceza vermiycem sanaakaydirigubbakcemile3
olala azda olsa vermen güzelll

özgee nerde kilo bildirimi yapmadınmı göremedim bennn

kızlar ben reglim onun için bildirim yapmıycamm haticemm bilginee...

ayrıca haticemin verdigi cezayı uyguladımmolumunekankayizsmile
ama 2gün sadece spor yapamadım okadarrbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…