Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

biri de bana yemek hazırlasaaaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bazen daral geliyo valla değişiklik istiyorummmm en azından 15 günde tek bir öğün kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

olala canım sen böyle devamlı gramlarla kalori hesabı ile uğraşırsan bıkarsın tabii ki:bbo:
Zaten yiyeceklerin kalorileri az çok bellidir. Biraz göz kararı yapmaya bak bence.
Yemeklerini tabak yerine kasede yesen ölçülü olur bence.yerimseniben

Nafcım ben de çok severim kahve ama hazır değil filtre daha güzel oluyoo
sabah kahvemi içmedim başım ağrımaya başladı

Sağol şekerim gittim döndüm bile en azından deniz sezonunu açtımm opuyorumnanaktan
gülegüle yewrum iyi eğlenceler

tebrikler özgecim alkisalkisalkis
kızlar beni gören herkes gözlerine inananamıyor çok zayıflamışsın diyor herkes :dance::teytey:

olursun şekerim illa ki olumunekankayizsmile
niye ağrıyo her yerin??
ben 69.99 olmak istiyorum :roflol: :roflol:

off yaa bu hafta yine ceza alıcam galiba sempatiksalakcinni heryerim ağrıyo doğru düzgün sporumu yapamıyorum kaydirigubbakcemile2

Benim koleksiyondan yardımcı olabilirimm kaydirigubbakcemile3 yeter ki renk ve ton söyle sen aklinialirimsmile

evet kızlar sizin tam iş çıkışı saatinde geldiğimden rastlaşamıyoruz akşamüstleri :hulya:
bende gittimmm iyi akşamlarrr Şeniz

Sayı azalmış ama sohbet daha koyulaşmış sanırım herkeste bir tatil hazırlığı var gibi.
Geriye dönük okumaya çalıştım. Brown sugar, hatic22 de gidiyorlar gördüğüm kadarıyla.

haticecim tenin çok beyazsa bronzlaşamazsın ancak kızarır yeniden aynı rengine dönersin.
Senin yüksek faktörlü güneş kremleri kullanman lazım.
Bronzluğu istiyorsan güneşsiz bronzlaşma ürünleri var onları denersin.
yazlık giysilerle insan beyaz kalmak istemiyor haklısın canım.:hulya:

Zambakcım sen de seyrek uğrar olmuşsun sanırım hatice 1 de bu hafta yok.

öğlen yemeğim:
75 gr tam tahıllı ekmek
117 gr somon haşlanmış
toplam 435 kalori baya yüksek oldu sandviç yapmıştım..

ara öğünler:
1 çay tek şekerli
4 kayısı
8 erik
140 gr kiraz
2 ufak domates
50 gr dondurma
hepsi 435 kalori..

akşam:
100 gr tavuk
150 gr yoğurt
85 gr pilav
salata az zeytinyağı ile
toplam 415 kalori

tüm gün toplam 1650 kalori tabi sabredip boğazımı tutarsamm inşallahh

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
nasıl gidiyor tatilinbende hafta sonu çıkıyorumdelikafadulden
dediğin gibi beyaz olunca kremler bile banamısın demiyor
kızarıp gelirim artık:)hoşçakal...

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
nasıl gidiyor tatilinbende hafta sonu çıkıyorumdelikafadulden
dediğin gibi beyaz olunca kremler bile banamısın demiyor
kızarıp gelirim artık:)hoşçakal...

İyi gidiyor canım. hihoyyyt
Sana da iyi tatiller diliyorum. Umarım gönlünce güzel bir tatil geçirirsinopuyorumnanaktan.
Kendinizi fazla özletmeyin. Gözlerimiz arıyor hepiniziolumunekankayizsmile

banada yemek hazırlasınlarr yaa bende istiyorumm boshayallersmile

canım oraya fazla takılma
fenalık gelir....kaydirigubbakcemile3

evet içi kararıyo insanın

somonu çok severim canım hiç yaprağa sarıp tost makinasında pişirmeyi denedin mi ? mükemmel oluyor cokacimcoook

ben türk kahvesini seviyorum ama günde 1 tane fazla değil :kedi: canım heryerim ağrıyo demiştim ya hafta sonu yüzme öğrenme çabalarım yüzünden tüm vücudum hamlamış ağrıyor spor yapamıyorum bu hafta doğru düzgün bişey yapamadım mafoldumben

bide oje demişsin mat ojeler istiyorum tek katta tırnağını kapatan ojeler renk hiç mühim değil bayanssulusmile bayanssulusmile

günaydınnnnnnn

günaydın balım opuyorumnanaktan

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun kızlar opuyorumnanaktan Allah dualarımızı kabul etsin inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…