Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bende yaptırcaktım ya tırnaklarımı uzatabilmek için
dedim pazartesi geçsin de öyle yaptırayım
pazartesi zor bir gün olacak ya

evet haklısın canım hayırlısı inşallah olumunekankayizsmile

sor canım hayırdır

nasıl sorucam ki :kedi:

diyete başladığımdan beri tuvalet problemi yaşıyorum :kedi: sende de varmı böyle bişi onu sorcaktım :kedi: sıvı tüketimi az olduğundanmı acaba :kedi: bide nasıl üstesinden geliriz bu durumun bi fikrin varmı :kedi:

valla canım ben kendimi bildim bileli benim tuvalet problemim var oyüzden bir fikrim yok ama yeşil çay falan işe yarar herhalde

yeşil çay içiyorum onun mutlaka etkisi var ama düzenli değil :kedi: kilo verememekte bununda etkisi olduğunu düşünüyorum ben insan şiş oluyor çünkü akannehir

düzenli tuvalete gidenleri kıskanmaya başladım akannehir :kedi:

evet canım kiloda kesin etkisi vardır
bazı insanlar diyorlar kahvaltıdan sonra mutlaka tuvalete girerim diye bende şok oluyorum akannehir

günaydıııın... bugünkü kahvaltım yarım simit ve peynir. birazdan şeftali yerim ve yeşil çay içerim. akşamları spor yapamıyoruum kızım yüzünden. işten sonra onunla uğraşmaktan hal kalmıyor maalesef..

günaydın neşecim gevrek yemekten sıkılmadın mı canım

günaydın kızlar
hepinizin kandili mübarek olsun.

Günaydın canım seninde kandilin mübare olsun opuyorumnanaktan

sıkıldım sanıyordum ama dün kepek ekmeği yiyince anladım ki sıkılmamışımm..

ben sıkılıyorum 1 hafta üst üste aynı şeyleri yiyince bu hafta değiştirdim mesela sabahları kepek ekmeği yiyorum artık haftayan yine değiştiririm :hulya:

nafcım şimdi tam kayısı zamanı sabahları aç karnına 3 kayısı ye arkasından su iç canım
sorunun hallolur.

tmm canım deniycem bunu teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…