- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.861
banada yemek hazırlasınlarr yaa bende istiyorumm boshayallersmile
evet içi kararıyo insanın
somonu çok severim canım hiç yaprağa sarıp tost makinasında pişirmeyi denedin mi ? mükemmel oluyor cokacimcoook
ben türk kahvesini seviyorum ama günde 1 tane fazla değil :kedi: canım heryerim ağrıyo demiştim ya hafta sonu yüzme öğrenme çabalarım yüzünden tüm vücudum hamlamış ağrıyor spor yapamıyorum bu hafta doğru düzgün bişey yapamadım mafoldumben
bide oje demişsin mat ojeler istiyorum tek katta tırnağını kapatan ojeler renk hiç mühim değil bayanssulusmile bayanssulusmile
günaydın balım opuyorumnanaktan
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun kızlar opuyorumnanaktan Allah dualarımızı kabul etsin inşallah opuyorumnanaktan
geç olsun güç olmasınnnbr sende geç kalmışsın benim gibi kaydirigubbakcemile3
amin canım bende herkesin miraç kandilini tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim
günaydınnn nafcımm ve özgecimm opuyorumnanaktan
sabah kahvaltım tam buğday ekmeği arası peynir ve şekersiz çay
ben hiç somon falan yapmadım kaydirigubbakcemile3
Nafcım nası yaprak bildiğimiz asma yaprağı mı? peki çiğ somon mu? ince kesilmesi lazım di mi? ben seviyorum çünkü hem lezzetli, hem yağları yararlı kaydirigubbakcemile2 hem de diğer balıklarla kıyaslayınca çok pratik kokutmuyo evi..
ben sabah kalkar kalkmaz ilk iş türk kahvesi yaparımm opuyorumnanaktan
canım vücudunun ağrıması iyi bişi sempatiksalakcinni laktik asit birikmiştir kasların hamladığından.. birikeni atmak için de hafiften hareket gerekiyo ama yine kaydirigubbakcemile
tek katta örtücülük pastelde var canım.. bende mat da var ama çoğu cart sanırım ojelerimin.. ne renk istiyodun :hulya:
evet kızlar hepimizin kandili mübarek olsun..
bildiğimiz asma yaprağı canım bende internette görmüştüm
salamura asma yaprağını yıkıyosun dilimli somon alıyoruz ya inceltmeye gerek yok gayet güzel pişiyor yaprakları seriyosun somonu üstüne koyuyosun çok az zeytinyağı yarım parça sarımsak yarım limon dilimi 1 tane defne yaprağı koyarak sıkıca sarma sarar gibi sarıyosun ondan sonra tost makinasını ısıtıyosun somonu koyuyosun üstüne 3-4 dk altlı üstlü pişiriyorsun hımmmmm nefissss cokacimcoook
ojelerden de cam göbeği yeşili meselaa yada mürdüm rengi istiyorum boshayallersmile
seninde kandilin mübarek olsun bu arada canım opuyorumnanaktan
pastel 99 ve 35 e bak.. 35 mürdüme daha yakın ama hafif güzel bi pırıltısı var..99 da canlı bi renk ama hoşuna gidebilir.. ikisi de tam mürdüm değil ama değişik ve hoş renkler.. cam göbeği yeşili rengi nası bişi ki netten bakayım.. mavisini biliyorum da yeşili duymamıştımm
.. hmmm şimdi baktım Yeşil Renkler Yeşil Renk Kataloğu Yeşil Renk Kodları maviye çalan bi renk sanırım.. bende yok o renk lacivert ve mavi var direk..
somonu denicem mutlaka sağol tarif için olumunekankayizsmile
kızlarrr görüşmek üzereee
GÜNAYDINN KIZLARRRopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımmmm
neler yapıyosunuzzzz
binbirrenk bana seyrek giriyorsun demişşş
haklısın canım yaaa
ama bugünlerde ya misafirim varr ya ben gidiyorum biyere
hemencecik sabah yediklerimi yazıyımmm
20dk kadar yürüyüşş
sonra
1tane salatalık
2parça karpuz
ve 1kase çorba içtimmm
degişiklik olsun dimiiikaydirigubbakcemile3
herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlarrropuyorumnanaktan
ben kandil oldugunu unttumm bugün oruç tutacaktım amafisfisfis
naf yok oldun birden
oooo süslü bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?