Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Nafcım nası yaprak bildiğimiz asma yaprağı mı? peki çiğ somon mu? ince kesilmesi lazım di mi? ben seviyorum çünkü hem lezzetli, hem yağları yararlı kaydirigubbakcemile2 hem de diğer balıklarla kıyaslayınca çok pratik kokutmuyo evi..

ben sabah kalkar kalkmaz ilk iş türk kahvesi yaparımm opuyorumnanaktan

canım vücudunun ağrıması iyi bişi sempatiksalakcinni laktik asit birikmiştir kasların hamladığından.. birikeni atmak için de hafiften hareket gerekiyo ama yine kaydirigubbakcemile

tek katta örtücülük pastelde var canım.. bende mat da var ama çoğu cart sanırım ojelerimin.. ne renk istiyodun :hulya:

evet kızlar hepimizin kandili mübarek olsun..
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun kızlar opuyorumnanaktan Allah dualarımızı kabul etsin inşallah opuyorumnanaktan

nbr sende geç kalmışsın benim gibi kaydirigubbakcemile3
geç olsun güç olmasınn

amin canım bende herkesin miraç kandilini tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim

amin inşallah

günaydınnn nafcımm ve özgecimm opuyorumnanaktan

günaydın canımmm opuyorumnanaktan

sabah kahvaltım tam buğday ekmeği arası peynir ve şekersiz çay

benimde kepek ekmeği arası peynir+domates ve şekersiz limonlu çay

ya ben aldığım balıklardan hep zehirlendim ve kokusundan iğrenmeye başladım o yüzden.. evim de ufak.. o yüzden denemiştim somonu.. bi de direk suya atıp haşlasan bile tadı güzel oluyo çünkü yağlı balık.. ama adamlar kırmızı et pahalılanıyo diye habire zam yaptıla alsanaalsanasmiler..
ben hiç somon falan yapmadım kaydirigubbakcemile3

kahvaltım
kibrit kutusu kaşar
ufak domatezz
yumurta
30 gr tam tahıllı ekmek
şekersiz çay
az şekerli türk kahvesi
hepsi 350 kalori..

bildiğimiz asma yaprağı canım bende internette görmüştüm

salamura asma yaprağını yıkıyosun dilimli somon alıyoruz ya inceltmeye gerek yok gayet güzel pişiyor yaprakları seriyosun somonu üstüne koyuyosun çok az zeytinyağı yarım parça sarımsak yarım limon dilimi 1 tane defne yaprağı koyarak sıkıca sarma sarar gibi sarıyosun ondan sonra tost makinasını ısıtıyosun somonu koyuyosun üstüne 3-4 dk altlı üstlü pişiriyorsun hımmmmm nefissss cokacimcoook

ojelerden de cam göbeği yeşili meselaa yada mürdüm rengi istiyorum boshayallersmile

seninde kandilin mübarek olsun bu arada canım opuyorumnanaktan

kızlar siz gelince çıkcaktım ama kimseden ses seda yok.. işler yoğunlaştı sanırım.. benim de baya bi işim var bugün.. kulağım ağrıyo doktora gitcem ama doktorum epey uzakta.. zaten o yüzden serdim kaç gün ama bu sefer fena ağrıyo.. deniz ve güneş de fena yormuş beni dün.. akşam anca yemek yaptım zorla diğer tüm işler de sabaha kaldı.. çok öptümm sizii.. görüşmek üzeree :hulya: opuyorumnanaktan

pastel 99 ve 35 e bak.. 35 mürdüme daha yakın ama hafif güzel bi pırıltısı var..99 da canlı bi renk ama hoşuna gidebilir.. ikisi de tam mürdüm değil ama değişik ve hoş renkler.. cam göbeği yeşili rengi nası bişi ki netten bakayım.. mavisini biliyorum da yeşili duymamıştımm
.. hmmm şimdi baktım http://www.renkler.org/yesil-renkler.php maviye çalan bi renk sanırım.. bende yok o renk lacivert ve mavi var direk..

somonu denicem mutlaka sağol tarif için olumunekankayizsmile

kızlarrr görüşmek üzereee

Son düzenleme:
GÜNAYDINN KIZLARRRopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımmmm
neler yapıyosunuzzzz
binbirrenk bana seyrek giriyorsun demişşş
haklısın canım yaaa

ama bugünlerde ya misafirim varr ya ben gidiyorum biyere

hemencecik sabah yediklerimi yazıyımmm
20dk kadar yürüyüşş
sonra
1tane salatalık
2parça karpuz
ve 1kase çorba içtimmm
degişiklik olsun dimiiikaydirigubbakcemile3

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlarrropuyorumnanaktan

ben kandil oldugunu unttumm bugün oruç tutacaktım amafisfisfis

teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile2 bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine opuyorumnanaktan

günaydın cnm hoşgeldin :hulya:

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlarrropuyorumnanaktan

ben kandil oldugunu unttumm bugün oruç tutacaktım amafisfisfis

sağol canım seninde kandilin mübarek olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…