- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.901
ben zor yiyiyorum
kızlarrr
devamlı oturdugunuz için tuvalet problemi olabilir hareketsizlikten
sandalye üzeride iki ayagınızı yukarı kaldırıp indirin
etrafınızda kimse yoksa sizi gören rahatlıkla yapabilirsiniz
sık sık yapın kuru kayısı yiyinn bol su için inanın faydasını görürsünüz
kızlar ben çıkıyorum
işlerim varrrr
ben öyle bir hareket yapamam işyerinde kaydirigubbakcemile3
ya canım aslında ben satış destek e bağlıyım ama fatura kesiyorum oyüzden muhasebe de olmam lazım aslında ama satış departmanındayım bundan önce çek senet le uğraşıyordum şimdi faturalarla alış faturası değil satış faturası
Ben yemeğe iniyorum
yok bee severim arada öylee konuşmayıı cnm:2:kızçe dedin ya boşnaklarla arnavutlar diyorlar kızçe diye oyüzden merak ettim boshayallersmile
:teytey:evittttttttttttelveda rumelidedir kesin
taa kendisiiii kızzzdelikafaduldenevet evet öyle bişeydi kaydirigubbakcemile3
bende oorucum kandin hayırrlı kandilerr..Ben yemeĞe İnİyorum
evet haklısın canım hayırlısı inşallah olumunekankayizsmile
nasıl sorucam ki :kedi:
diyete başladığımdan beri tuvalet problemi yaşıyorum :kedi: sende de varmı böyle bişi onu sorcaktım :kedi: sıvı tüketimi az olduğundanmı acaba :kedi: bide nasıl üstesinden geliriz bu durumun bi fikrin varmı :kedi:
yok bee severim arada öylee konuşmayıı cnm:2:
hoşbuldum canım sende hoşgeldin izmirin neresinden acebaa kaydirigubbakcemile2hoşbuldumm naff karşıyaka cnmmaklinialirimsmile
bi dizi vardı orda da diyolardı kısçeler diyehee elvada rumeliiiiiiii
:teytey:evitttttttttttt
taa kendisiiii kızzzdelikafadulden
bende oorucum kandin hayırrlı kandilerr..
akşama dogru dolam biber un helvası domates çorbası ypcemm:lepi:
demin tüm yazdıklarım gitti uyuz oldummmmm alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
neyse..
tekrar yazıyorum..
nafcım bende de aynı problem vardı.. yani rejimle alakası olmadan.. şimdi kuş gibiyim.. nası aştın dersenn.. haftada bi pazara gidip taze meyva sebze alarak.. her gün en az bi öğün genelde 2 öğün sebze yemeği olmasına dikkat ederek (bu arada sebzenin yanına pilavalsanaalsanasmile falan da var tabi..) yaptığım sebzelerin çok çok aşırı olmamak kaydıyla yağını bol tutarak.. bu arada tüm yemeklerime protein eksik kalmasın diye kıyma veya tavuk da ekliyorum neredeyse.. etkisi var mı bilmiyorum ama kas kaybetmemek için özellikle dikkat ediyorum.. yalnız tabi sebze pişirmek daha zahmetli oluyor.. yıka, ayıkla, doğra.. yani işinin gücünün arasında yapması zor olabilir ama bende çoooook işe yaradı..
bu arada suyun, hareketin, tam tahıllı ekmeğin, iyi çiğneyip yavaş yemenin de faydası var tabi ki.. sen belki yağı çok kıstın ondan da olabilir bilmiyorum..
afiyet olsun şekerler..
ne yediğimi yazmıştım ama uğraşamıcam tekrar
görüşmek üzere opuyorumnanaktan
slm kızlar bende yazıcam bundan sonra :) 54 kılo 158 boyundayım hdefim 47-48 .3 gn oldu yeni bşladm ve yavaş yavş tam olarak uygulamaya çalışıyorum. ilk gün sabah kalktım duş aldım 6.30ds nstle müsli-süt yedm.çıktım 5000 m koştum, 5 km'ye tekabül ediyor sanırım. bi şişe su içtim.12-1 gbi bi ızgara tavuk salata yedm. gibi bi nesfit daha ydm ve bi şşe daha su ıctım. ıkıncı gün spor yapmadım. geç kalktm öğlen 12de nesfıt , 3 te biraz badem ve kuru üzüm, 6da da salata yedm. 8de acıkır gıbı oldum ve bı ssalatalk ydm. bugün de kalktım yıne 6.30da nsfft yedm 5000 m koştm. orda acıktım ve bı pynır,domats,salatalık,zytınlı sandvıç yedmgeldm bıraz badem ve kuru üzüm yedm şmdi akşm da salata ymyı dşünüyorum. szce nasıl? nelr ypmam grekiyo? byle gdrse ne kadar zamanda verebılırım?
hoşgeldin bence gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?