- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.921
1000 sayfaya az kalmış zemuszemus
:roflol: evet doğru diyorsun ama mümkünse zayıflamış diyete ihtiyacı olmadan arkadaşlık için burada bulunuyor olalım a.s
merhaba kızlar nasılsınız
herkese hayırlı kandilleropuyorumnanaktan
sağol hatice iyiyiz sen nasılsın
nafcım
kabızlık problemi bende başlarda çok çektim canım
hareketsizlik biiiir meyve yemiyorsun ikiii yeşil çay iç üççççç
bunlar etkili oluyor
ve sabahları aç karına ılık su iç büyüüük bi bardak gün içinde de içebilirsin aklına geldikce
bende kaysı falan banamısın demezdi yeşil çayın etkisi çok ve ılıksuyun tavsiye ederşm canım
iyiyiz sen nasılsın sağol seninde kandilin mübarek olsun canım opuyorumnanaktan
sağol canım yapıcam dediklerini teşekkür ederim :kedi:Şeniz
teşekkür ederim canım bende iyiyim
şimdi aklıma geldi sen geçengün ishalim diyordun
şimdi de kabızlık...CADIARZUenfeksiyon felan oılmasın herzaman nasıldı düzenin...
İyi gidiyor canım. hihoyyyt
Sana da iyi tatiller diliyorum. Umarım gönlünce güzel bir tatil geçirirsinopuyorumnanaktan.
Kendinizi fazla özletmeyin. Gözlerimiz arıyor hepiniziolumunekankayizsmile
yok o ishal durumu üşütmeden kaynaklanıyodu çünkü kusuyodum da klimadan üşütmüştüm bu yaklaşık 2 aydır var bende eskiden ara ara olurdum ama tam anlamıyla diyete başladıktan sonra arttı bu durum :kedi:
anladım bende enfeksiyon olabilir diye düşünmüştüm
dikkat et kendine klima çarpar adama -tatlicadiarzu-
hee elvada rumeliiiiiiiiyok bee severim arada öylee konuşmayıı cnm:2:
hoşbuldum canım sende hoşgeldin izmirin neresinden acebaa kaydirigubbakcemile2hoşbuldumm naff karşıyaka cnmmaklinialirimsmile
bi dizi vardı orda da diyolardı kısçeler diye
slm kızlar bende yazıcam bundan sonra :) 54 kılo 158 boyundayım hdefim 47-48 .3 gn oldu yeni bşladm ve yavaş yavş tam olarak uygulamaya çalışıyorum. ilk gün sabah kalktım duş aldım 6.30ds nstle müsli-süt yedm.çıktım 5000 m koştum, 5 km'ye tekabül ediyor sanırım. bi şişe su içtim.12-1 gbi bi ızgara tavuk salata yedm. gibi bi nesfit daha ydm ve bi şşe daha su ıctım. ıkıncı gün spor yapmadım. geç kalktm öğlen 12de nesfıt , 3 te biraz badem ve kuru üzüm, 6da da salata yedm. 8de acıkır gıbı oldum ve bı ssalatalk ydm. bugün de kalktım yıne 6.30da nsfft yedm 5000 m koştm. orda acıktım ve bı pynır,domats,salatalık,zytınlı sandvıç yedmgeldm bıraz badem ve kuru üzüm yedm şmdi akşm da salata ymyı dşünüyorum. szce nasıl? nelr ypmam grekiyo? byle gdrse ne kadar zamanda verebılırım?
yarın mı gidiyorsun tatile
yarın mı gidiyorsun tatile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?