Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................72..................................72..........................68... .......verememiş

zambak3......................86.3.........................76.7..............................76.6.........................70............100 gr vermiş

oyelken........................79.9.........................71....................................71.........................65...........500 gr vermiş

nesibe26........................75............................71.8...............................71.8.......................68...........verememiş

brownsugar....................68.9.........................63.4..............................................................54..........tatilde

ege1979.........................97.2.........................92................................................................85...........tatilde

naf..................................73...........................70.7.............................70.1.........................60...........600 gr vermiş

melisdeniz......................65............................64.6............................................................60..........

neşeli45.........................85.9..........................85.9..........................83.9............................68.........2 kilo vermiş

olala..............................54.6.......................54.2.............................53.3.............................52........900 gr vermiş

Son düzenleme:
neşeyi kırdık mı acaba gitti bi daha dönmedi??
:sm_confused:

neden ki :uhm:

kızlar amma çok yazmışsınız merakta ettim sabahtan beri okumaya çalışıyorum geçmişi

sonunda bitirebildim opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnm evet çenemiz düştü

neşenin geçen tablodaki kilosu 85 değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum ?

bu hafta her türlü yırttım cezadan kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

desene ceza alacağız
olsun alalım faydası var cezaların
aaayy inşallahhh..
aldın zaten kuzum 2 kilo azmı
neden ki :uhm:

hoşgeldin cnm evet çenemiz düştü

neşenin geçen tablodaki kilosu 85 değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum ?

evet canım okuyana kadar canım çıktı sabahtan beri bilgisayar başındayım

evet canım 85 yazıyodu o öyle söylemişti öyle kaydetmiştim bu sabahki bildiriminde böyle dediği için değiştirdim

haticecim eline sağlık bizi yalnız bırakmadın tabloyu bu hafta da yaptınn a.s.
benimkisi doğru canım
kızlar tabloda yanlışlık yaptıysam hatırlatın lütfenkaydirigubbakcemile5

özgecim ben 4 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum
hiç bir yan etkisini görmedim.kilo falanda aldırmadı yani.ama
dedikleri gibi bünyeden bünyeye değişir herhalde.

katılıyorum canım bilgin için sağol

merhabalar ben geldimmmm

hoşgeldin haticecim

kızlar tabloda yanlışlık yaptıysam hatırlatın lütfenkaydirigubbakcemile5

benim hedefim 65 di

bu hafta her türlü yırttım cezadan kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

aynen bende öyle kaydirigubbakcemile2

kızlar kendime bi haftalık performans durum değerlendirme raporu yazıyorumm şimdik

öğrendiklerim:
*Gerçekten karar vermek ve plan yapmak önemliymiş. Çünkü o zaman insan zorlansa da pes etmiyor hedefe kitleniyor.. Ve önünü görüyor..sengözlerimebaksanab
*Vücudumuzun da bi adaptasyon süresi varmış. Önce direnç gösteriyor, daha sonra kilo vermeye başlıyormuş vücut.. :1rolleyes:
*Başlangıçlar hep daha zor, daha stresli.. İlerledikçe her şey daha kolay oluyor, insan alışıyor, vücut alışıyor. Yani Sabrın Sonu Selamet..
*Emeğinin karşılığını almak gerçekten mutlu ediyormuş..
*Sizlerin dostluğu ve desteği gerçekten önemli.. Yalnız olmadığını bilmek ve paylaşmak da insana güç veriyormuş..:asigim:

bu haftaki artılarım:
*6 gün yürüyüşümü aksatmadımm.. :lepi:
*Konuştuğum nerdeyse tüm arkadaşlarım benimle dalga geçip alay etti.. Bozulsam da motivasyonumu kaybetmedim.. :lepi:
*Üşenmedim, çeşit çeşit yemek pişirdim sağlıklı besleneyim diye.. :lepi:

eksilerim
*Pilatesi aksattımm.. Haftaya kesinlikle aksatmamalıyım.. :hulya:
*Nerdeyse her gün az da olsa dondurma yedim.. :icecream:
*Eşim eve Sarelle almış, dayanamayıp her akşam 2 ç.k yürüttüm.. cokacimcoook
*Akşam yemeklerini çok geç yedim.. klava:

Gelecek Haftaki Hedefimm
*700 gr'ın altına düşmemek Çok üzgünüm çoook
*Pilatesi aksatmamak Çok üzgünüm çoook
*Günde 1750 kalori almak Çok üzgünüm çoook
*Yürüyüşe devam Çok üzgünüm çoook
*Ve bol muhabbet :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…