- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.141
hoşbulduk canımŞenizhatice hoşgeldin canım
iyiydi koşuşturmacalı geçiyor biraz ama güzeldiopuyorumnanaktannasıl gitti tatil iyi geçti mi
nasıl kilo verebildinmi hatice
neşeyi kırdık mı acaba gitti bi daha dönmedi??
:sm_confused:
kızlar amma çok yazmışsınız merakta ettim sabahtan beri okumaya çalışıyorum geçmişi
sonunda bitirebildim opuyorumnanaktan
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................72..................................72..........................68... .......verememiş
zambak3......................86.3.........................76.7.............................................................70............
oyelken........................79.9.........................71....................................71.........................60...........500 gr vermiş
nesibe26........................75............................71.8...............................71.8.......................68...........verememiş
brownsugar....................68.9.........................63.4..............................................................54..........tatilde
ege1979.........................97.2.........................92................................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................70.7.............................70.1..........................60...........600 gr vermiş
melisdeniz........................65............................64.6...........................................................60..........
neşeli45...........................85.9..........................85.9..........................83.9...........................68.........2 kilo vermiş
olala.................................54.6.......................54.2.............................53.3.........................52........900 gr vermiş
olsun alalım faydası var cezalarındesene ceza alacağız
aldın zaten kuzum 2 kilo azmıaaayy inşallahhh..
neden ki :uhm:
hoşgeldin cnm evet çenemiz düştü
neşenin geçen tablodaki kilosu 85 değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum ?
kızlar tabloda yanlışlık yaptıysam hatırlatın lütfenkaydirigubbakcemile5
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................72..................................72..........................68... .......verememiş
zambak3......................86.3.........................76.7.............................................................70............
oyelken........................79.9.........................71....................................71.........................60...........500 gr vermiş
nesibe26........................75............................71.8...............................71.8.......................68...........verememiş
brownsugar....................68.9.........................63.4..............................................................54..........tatilde
ege1979.........................97.2.........................92................................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................70.7.............................70.1.........................60...........600 gr vermiş
melisdeniz......................65............................64.6............................................................60..........
neşeli45.........................85.9..........................85.9..........................83.9............................68.........2 kilo vermiş
olala..............................54.6.......................54.2.............................53.3.............................52........900 gr vermiş
haticecim eline sağlık bizi yalnız bırakmadın tabloyu bu hafta da yaptınn a.s.
benimkisi doğru canım
özgecim ben 4 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum
hiç bir yan etkisini görmedim.kilo falanda aldırmadı yani.ama
dedikleri gibi bünyeden bünyeye değişir herhalde.
merhabalar ben geldimmmm
kızlar tabloda yanlışlık yaptıysam hatırlatın lütfenkaydirigubbakcemile5
bu hafta her türlü yırttım cezadan kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin haticecim
benim hedefim 65 di
aynen bende öyle kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?