Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

nafff emekliliğini hesapladın mı hiç kaydirigubbakcemile3

hesaplayıpta tayyibede saydıramam şimdi :roflol::roflol:

Hiç veremiyenlerle en az verenler ceza alıyordu değişmediyse öyle biliyorum.:hulya:

Herkese iyi akşamlar, iyi bir hafta sonu diliyorumkaydirigubbakcemile5

sağol canım sanada iyi akşamlar dilerim desteğin için teşekkürler opuyorumnanaktan

ozaman zambak ta alcakkkk :roflol:
iyi akşamlar cnm

alcak tabiii allahımm gülmeyeyim haftaya başıma gelir filan

cinnet geçirmekle meşgulümm bugün herkese benden görünmüşler alsanaalsanasmile

menekşe oldum sarardım soldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy sinirden gülüyorum he kaydirigubbakcemile3

bizim şubedeki çaycının çıkışını vericektim pazartesi günü şimdi yap diyolar bizim burdaki gelmiş beni sigortaya ne zaman alıcaksınız diyo onada pazartesi demiştim kadın tafra yapıyo bana 4 gün geçti diye allahım yarabbimm ölürmüsün öldürürmüsün benim için o 4 gün çok önemli diyo bide :roflol: :roflol: ya bugüne kadar sanki sigortan yapılıydıda 4 günün peşine düştün be kardeşimm cevabını verdimm ama kötü oldum off offff delikafadulden delikafadulden

kamyona mal yüklüyoruz onu sigorta yaptır diyolar bi taraftan çek kes diyo güvenlik zaten sağolsun kapıdan sinek uçsa nafiye hanım sinek uçtu diye beni arıyo gelde kriz geçirmeeee :enbuyukkk:

ben kaçıyorum kuşum internet aşırı yavaş vedalaşalım bari
seninde işlerin var

tamam canım bende ilgilenemiyorum zaten şuan vedalaşalım olumunekankayizsmile

çok öpüyorum seni dikkat et kendine iyi tatiller dilerimmm yarın girebilirsen görüşürüz giremezsen pazartesi görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz:asigim:

hım yarın sen çalışıyordun değil mi
girmeye çalışırım kuşum
hadi bende çok öpüyorum kendine iyi bak canım
iyi akşamlar herkeseee

yapıcam inşallahhh
ayy aman düşelimm haticemm ne olcakk
hem cezaları seviyorumm ben yapma zorunlulugu hissediyorum kendimdeeeolumunekankayizsmile
yaparızz kuzucukkkkkguclubacismile

bende çıkıyorummmmm
bende canım bekleyelim bakalım cezamızıeyvahedigeldismile
hatice zambak hoşgeldiniz kızlar
hatice annenin yanından geldiğin belli olmuş tatlım
hoşbulduk cicim
evet öyle oldu biraz
ŞenizŞeniz
sağol canımvereliniortak
ama nesibeyle hatice var CADIARZU
zambak yırttı cezadan yerimseniben
hayır canım zambakta alacak ya en az verende var
Bence zambak cezalı olduğu zaman en çok kilo veren arkadaş cezasını versinaklinialirimsmile
Benim cezam ağır kaçar hiç karışmıyayım.
bence olur

sanada iyi haftasonları canım

ozaman zambak ta alcakkkk :roflol:
iyi akşamlar cnm
:roflol:
hım yarın sen çalışıyordun değil mi
girmeye çalışırım kuşum
hadi bende çok öpüyorum kendine iyi bak canım
iyi akşamlar herkeseee

hadi iyi akşamlar canım olumunekankayizsmile

merhabalar ben geldimmmm

zambak kilo bildirimi yapmamış

tinkerbell tekrar tabloya girecekmisin canım

Hoşgeldin haticecim .Yok cnm girsem mi girmesem mi diye düşündüm aslında . ilk hafta alıcam geri korkusu bastı çünkü. Hedef kilomdan da indim biraz şimdilik kontrolümde sayılır. opuyorumnanaktan

Hoşgeldin haticecim .Yok cnm girsem mi girmesem mi diye düşündüm aslında . ilk hafta alıcam geri korkusu bastı çünkü. Hedef kilomdan da indim biraz şimdilik kontrolümde sayılır. opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım Şeniz
canım ya sen tamam istediğin kiloya indin bence gerek yok ama sen bilirsin :lepi:
seninkisi ilk zamanın verdiği korku sonraları düzelir herhalde:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…