- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.241
Selamlar ben geldim.Bugün yağışlı ne deniz var ne de yürüyüş. Akşam üstü evde yaparım sporumu artık. Dün de hem soğuktu hem kandil yine giremedim denize.
Bu arada herkesin geçmiş kandili mübarek olsun diyorum.
valla çok yazmışsınız sadece bugünküleri okumak için bile çok zaman lazım bir yandan okuyup bir yandan yazayım dedim.hihoyyyt
Sonuç çok güzel canım.kaydirigubbakcemile5 Kupanın sahibi sensin sanırım tebrik eder başarılarının devamını dilerim.alkisalkisalkis
İnşallah canım. Azim ve gayretle herkes mezun olacaktır. olumunekankayizsmile
Haklısın tinkerbelcim vermek kadar dikkat istiyor koruma dönemi de. bir farkı çabuk alıyorsun bünye eski kilosuna alıştığından onu istiyor. Ama kolay da veriliyor. En azından 4 ay çok dikkat etmek lazım. haftada 1 öğün serbest menü, koruma dönemi bitince de ayda 1 gün kendinize özgürlük tanımanızı öneririm.
hoşbulduk canım Şeniz
canım ya sen tamam istediğin kiloya indin bence gerek yok ama sen bilirsin :lepi:
seninkisi ilk zamanın verdiği korku sonraları düzelir herhalde:1hug:
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................72..................................72..........................68... .......verememiş
zambak3......................86.3.........................76.7..............................76.6.........................70............100 gr vermiş
oyelken........................79.9.........................71....................................71.........................65...........500 gr vermiş
nesibe26........................75............................71.8...............................71.8.......................68...........verememiş
brownsugar....................68.9.........................63.4..............................................................54..........tatilde
ege1979.........................97.2.........................92................................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................70.7.............................70.1.........................60...........600 gr vermiş
melisdeniz......................65............................64.6............................................................60..........
neşeli45.........................85.9..........................85.9..........................83.9............................68.........2 kilo vermiş
olala..............................54.6.......................54.2.............................53.3.............................52........900 gr vermiş
kızlar kendime bi haftalık performans durum değerlendirme raporu yazıyorummşimdik
öğrendiklerim:
*Gerçekten karar vermek ve plan yapmak önemliymiş. Çünkü o zaman insan zorlansa da pes etmiyor hedefe kitleniyor.. Ve önünü görüyor..sengözlerimebaksanab
*Vücudumuzun da bi adaptasyon süresi varmış. Önce direnç gösteriyor, daha sonra kilo vermeye başlıyormuş vücut.. :1rolleyes:
*Başlangıçlar hep daha zor, daha stresli.. İlerledikçe her şey daha kolay oluyor, insan alışıyor, vücut alışıyor. Yani Sabrın Sonu Selamet..
*Emeğinin karşılığını almak gerçekten mutlu ediyormuş..
*Sizlerin dostluğu ve desteği gerçekten önemli.. Yalnız olmadığını bilmek ve paylaşmak da insana güç veriyormuş..:asigim:
bu haftaki artılarım:
*6 gün yürüyüşümü aksatmadımm.. :lepi:
*Konuştuğum nerdeyse tüm arkadaşlarım benimle dalga geçip alay etti.. Bozulsam da motivasyonumu kaybetmedim.. :lepi:
*Üşenmedim, çeşit çeşit yemek pişirdim sağlıklı besleneyim diye.. :lepi:
eksilerim
*Pilatesi aksattımm.. Haftaya kesinlikle aksatmamalıyım.. :hulya:
*Nerdeyse her gün az da olsa dondurma yedim.. :icecream:
*Eşim eve Sarelle almış, dayanamayıp her akşam 2 ç.k yürüttüm.. cokacimcoook
*Akşam yemeklerini çok geç yedim..klava:
Gelecek Haftaki Hedefimm
*700 gr'ın altına düşmemek Çok üzgünüm çoook
*Pilatesi aksatmamak Çok üzgünüm çoook
*Günde 1750 kalori almak Çok üzgünüm çoook
*Yürüyüşe devam Çok üzgünüm çoook
*Ve bol muhabbet :teytey:
görüşürüz canım
bol şans inş.çok iyi geçer :Saruboceq:
olsun canım düzelttim
canım ben evime geldim dün akşam yorgundum giremedim
sabah geçtim netin başına :teytey:
güle güle canım
hadi allah kolaylık versin sanada kpss ye girecek herkesede ( patiska'yada)
bol şans canım sanada sositososito
patisede
(kocişede)
dualarımız sizinle
herkesin gönlüne göre olsun inşallahhihoyyythihoyyyt
ismini görmesem binbirrenk yazmış diyecektim
maşallah sende onun gibi istikrarlısın
hedefin eksilerin artıların
herşeyi gözden geçirmen harika tatlımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:lepi:
işte bide sinir yapma stres yapma kilo alırsın derler hadi gel yapma alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
bak içim kalktı hep böyle oluyo bigün mide hastası olucam ya bakalım ne zaman :gitme:
olursam bi tepsi kına yolluycam çakma bi isimden yakarsın dicemklava: klava:
ben bu akşam kuaföre gideyim bi pedikür yaptırayım rahatlarım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sağolun kızlarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hoş geldin haticecim.opuyorumnanaktan En azından almadan dönmüşsün o da bir şeydir.yerimseniben
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Artılarla eksilerle çok güzel tesbitler.
Başarılar diliyorum canım.vereliniortak Allah zihin açıklığı versin:Saruboceq:
nafff emekliliğini hesapladın mı hiç kaydirigubbakcemile3
09.11.2001 canım
Tebrik ederim neşe alkisalkisalkis ve kilo veren bütün arkadaşları kutlarım
Bravo cnm durum değerlendirmesi yapman çok iyi kendine. Sarelleye bende dayanamam seninde diyet düşmanın eşin sanırım ben bu abur cuburu eve sokmama savaşını çok verdim eşime kaydirigubbakcemile3.
Sınavda başarılar cnm
:hooray:Neşecim tebrik ederim canım
ilk kupannn:hooray:
selam kuzular iyi dileğini esirgemeyen herkesee çok teşekkürleer opuyorumnanaktan
ben aslında geçen sene iyi puan aldım ama kurum sınavlarında takıldım..
noolur noolmaz sonuçların son kullanma tarihi geçmesin diye bu sene bi daha girmek zorunda kaldım o yüzden.. aslında yarın 2 oturum daha var.. :hulya:
bu arada sorular geçen seneye göre kolaydı.. bi de çok özensiz hazırlanmış gibiydiler :umursamaz:
haticecim sağolasın.. ya karşılığını aldıkça motive oluyo insan.. keşke her şey böyle olsaa bayanssulusmile
sanırım bel ve karnımdan yani extraların en yoğun olduğu bölgeden kilo vermişim.. sevindim aslında..
hedef kiloma ulaşınca saçlarımı değiştirmek istiyorum sengözlerimebaksanab hem kesimini hem rengini.. karar veremedim ama daha iyisi olabilir gibi geliyo belki siz de fikir verirsinizz aklinialirimsmile bi de bu aralar paso iç çamaşırı alıyorum ilerde daha güzel duracak diye :kedi:
Nafcım cuma cuma sinirlerini zıplatmışlar seninn kıyamamm kaydirigubbakcemile5
sıra ayak tırnaklarına mı geldiii sırnaşık şey
ya öyle diyorum ama benim ayağımda tırnak stickerları ve cart pembe oce var :roflol:bu aralar dolgu topuk önü açık ama arkası kapalı ayakkabı arıyorumm hem de ucuza bulamadım dahaeskiden ne güzel pazarlar olurdu kocamaan her şeyi bulurduk :uhm:
teşekkürler binbirrenk opuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Nafcım sen 26 değil miydin? vauuv valla 17den beri paso çalışıyosun yani bravoo a.s.
ya tinkerbellcim sarellenin bitter çokellası var ona dayanamıyorum iştee :1ninca:
teşekkürler tatlımm
bu arada alakası yok ama aklıma geldi cevahire gidersen çıkıştan önce masaj koltuklarını test et mutlaka.. baya iyi geliyo alışverişin yorgunluğu gidiyoo :roflol: :roflol:
been deee :lepi: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?