Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Seninde geçmiş kandilin mübarek olsun Binbirrenk
Aynen öyle cnm bir gün fazla kaçırsam kilo almış gibi şiş hissediyorum kendimi.Bu hafta biraz daha rahatım. Biraz fazla kaçırsam midemdeki doluluk hissi rahatsız da ediyor zaten

Önerin için teşekkür ederim uyguluycam mutlaka. opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım Şeniz
canım ya sen tamam istediğin kiloya indin bence gerek yok ama sen bilirsin :lepi:
seninkisi ilk zamanın verdiği korku sonraları düzelir herhalde:1hug:

Evet canım bende öyle düşünüyorum yeter artık üst tarafım iyice zayıfladı gerisi sporla olucak bişey. Alırsam yine veririm aldığım gibi vermesini de biliyorum artık

İyi akşamlar cnm

Tebrik ederim neşe alkisalkisalkis ve kilo veren bütün arkadaşları kutlarım

Bravo cnm durum değerlendirmesi yapman çok iyi kendine. Sarelleye bende dayanamam seninde diyet düşmanın eşin sanırım ben bu abur cuburu eve sokmama savaşını çok verdim eşime kaydirigubbakcemile3.

Sınavda başarılar cnm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr bayanssulusmile

neşecim tebrik ederim :hooray: opuyorumnanaktan

haftaya herkes kilo vermiş olsun inşallah

selam kuzular iyi dileğini esirgemeyen herkesee çok teşekkürleer opuyorumnanaktan
ben aslında geçen sene iyi puan aldım ama kurum sınavlarında takıldım..
noolur noolmaz sonuçların son kullanma tarihi geçmesin diye bu sene bi daha girmek zorunda kaldım o yüzden.. aslında yarın 2 oturum daha var.. :hulya:
bu arada sorular geçen seneye göre kolaydı.. bi de çok özensiz hazırlanmış gibiydiler :umursamaz:
görüşürüz canım
bol şans inş.çok iyi geçer :Saruboceq:

olsun canım düzelttim
canım ben evime geldim dün akşam yorgundum giremedim
sabah geçtim netin başına :teytey:

güle güle canım

hadi allah kolaylık versin sanada kpss ye girecek herkesede ( patiska'yada)

bol şans canım sanada sositososito
patisede
(kocişede)
dualarımız sizinle
herkesin gönlüne göre olsun inşallahhihoyyythihoyyyt

haticecim sağolasın.. ya karşılığını aldıkça motive oluyo insan.. keşke her şey böyle olsaa bayanssulusmile
sanırım bel ve karnımdan yani extraların en yoğun olduğu bölgeden kilo vermişim.. sevindim aslında..
hedef kiloma ulaşınca saçlarımı değiştirmek istiyorum sengözlerimebaksanab hem kesimini hem rengini.. karar veremedim ama daha iyisi olabilir gibi geliyo belki siz de fikir verirsinizz aklinialirimsmile bi de bu aralar paso iç çamaşırı alıyorum ilerde daha güzel duracak diye :kedi:
ismini görmesem binbirrenk yazmış diyecektim
maşallah sende onun gibi istikrarlısın
hedefin eksilerin artıların
herşeyi gözden geçirmen harika tatlımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:lepi:

Nafcım cuma cuma sinirlerini zıplatmışlar seninn kıyamamm kaydirigubbakcemile5
sıra ayak tırnaklarına mı geldiii sırnaşık şey
ya öyle diyorum ama benim ayağımda tırnak stickerları ve cart pembe oce var :roflol:bu aralar dolgu topuk önü açık ama arkası kapalı ayakkabı arıyorumm hem de ucuza bulamadım daha eskiden ne güzel pazarlar olurdu kocamaan her şeyi bulurduk :uhm:
ben bu akşam kuaföre gideyim bi pedikür yaptırayım rahatlarım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sağolun kızlarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

teşekkürler binbirrenk opuyorumnanaktan

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
nafff emekliliğini hesapladın mı hiç kaydirigubbakcemile3

Nafcım sen 26 değil miydin? vauuv valla 17den beri paso çalışıyosun yani bravoo a.s.
09.11.2001 canım

ya tinkerbellcim sarellenin bitter çokellası var ona dayanamıyorum iştee :1ninca:
teşekkürler tatlımm
bu arada alakası yok ama aklıma geldi cevahire gidersen çıkıştan önce masaj koltuklarını test et mutlaka.. baya iyi geliyo alışverişin yorgunluğu gidiyoo :roflol: :roflol:

been deee :lepi: :teytey:
:hooray:Neşecim tebrik ederim canım
ilk kupannn:hooray:

canımmm inşallah büsbüyük puanlar alırsın kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

evet dün delirttiler beni ama sağolsun kuaför baya bi iyi geldi ayaklarıda hallettik sıra saçlara mı gelir acabaaa :roflol: :roflol:

özge bıkcak benden vallahi :roflol: :roflol:

sende süslüsün heeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bide aslında ben stajdan beri çalışıyorum yani 13.09.2000 yılından beri burdayım kaydirigubbakcemile3 ne istikrar dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım öpüyorum seni ben çıkıyorum mesai bitti eve gideyim daha yazlığa gidices 1.5 saat yoll pöff :hulya: yarın yüzme denemesi yapıcam inş. boğulmazsam pazartesi burdayım

çok öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

olala tebrik ederim inşallah iyi bi puan alırsın yarın içinde kolay gelsin
benim eşimde girdi sınava oda soruların geçenseneye göre kolay olduğunu söylüyor
inşallah herkes hakettiğini alır

geldiim :) inşallah yarından sonra aranızdayım ciciiiler.
siz sormadan ben söyleyeyim,sınavda çok heyecanlıydım, soru kitapçıklarını dağıtmaya başladıklarında ben de ağlamaya başladım
bi kısmını çözerken kendimi yukarıdan izledim sanki, o derece şuursuzdum.. yeni yeni kendime geliyorum. iyi geçti sanırım sınavım. yani çok yanlışım yok, Allahın izniyle. tabii puanlar açıklanmadan herşey muallak ama böyle işte... yarın da alan sınavlar var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…