Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

işte bide sinir yapma stres yapma kilo alırsın derler hadi gel yapma alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

bak içim kalktı hep böyle oluyo bigün mide hastası olucam ya bakalım ne zaman :gitme:

olursam bi tepsi kına yolluycam çakma bi isimden yakarsın dicem klava: klava:

ben bu akşam kuaföre gideyim bi pedikür yaptırayım rahatlarım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sağolun kızlarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Selamlar ben geldim. Bugün yağışlı ne deniz var ne de yürüyüş. Akşam üstü evde yaparım sporumu artık. Dün de hem soğuktu hem kandil yine giremedim denize.
Bu arada herkesin geçmiş kandili mübarek olsun diyorum.
valla çok yazmışsınız sadece bugünküleri okumak için bile çok zaman lazım bir yandan okuyup bir yandan yazayım dedim.hihoyyyt

ay makyaz yapıyordum geldim.. 12. günün sonuda 85,900 la başladığım kilom 83,900 arkadaşlar.. aslında daha fazla bekliyordum ama sizce nasıl sonuç?

Sonuç çok güzel canım.kaydirigubbakcemile5 Kupanın sahibi sensin sanırım tebrik eder başarılarının devamını dilerim.alkisalkisalkis

sağol canım benimm opuyorumnanaktan gitsinde her hafta 500 500 gitsin farketmez yeterki gitsin sen tartıldın mı ?

ahh ahhh bizde bigün mezun olucaz inşallah boshayallersmile

İnşallah canım. Azim ve gayretle herkes mezun olacaktır. olumunekankayizsmile

Dün sabah tartıldım 53.4 çıktım. Almamışım allahtan çünkü bu hafta biraz coşmuştum Kilo korumak çok zor ve stresliymiş sürekli tartıya çıkma ihtiyacı hissediyorsun.

Haklısın tinkerbelcim vermek kadar dikkat istiyor koruma dönemi de. bir farkı çabuk alıyorsun bünye eski kilosuna alıştığından onu istiyor. Ama kolay da veriliyor. En azından 4 ay çok dikkat etmek lazım. haftada 1 öğün serbest menü, koruma dönemi bitince de ayda 1 gün kendinize özgürlük tanımanızı öneririm.

merhabalar ben geldimmmm

Hoş geldin haticecim.opuyorumnanaktan En azından almadan dönmüşsün o da bir şeydir.yerimseniben

kızlar ben haftasonu kpssye gircem lütfeeen benim için dua edinnn olur muu mirmirmirmir

alkisalkisalkisalkisalkisalkis Artılarla eksilerle çok güzel tesbitler.
Başarılar diliyorum canım.vereliniortak Allah zihin açıklığı versin:Saruboceq:

Haticecim sen mezun olduğunda tablo için bir arkadaşı yetiştirmen lazım sanırım. herkes bu güzel tablolarına alıştı.
bugünkü tablo da güzel kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum.kaydirigubbakcemile5

ismini görmesem binbirrenk yazmış diyecektim
maşallah sende onun gibi istikrarlısın
hedefin eksilerin artıların
herşeyi gözden geçirmen harika tatlımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:lepi:

kaydirigubbakcemile3Haticim sen de istikrarlısınolumunekankayizsmile hedeflediğin zamanda kilo işini bitirdin

Canım dök içini rahatla. Kendi işinin sahibi olmadıktan sonra kaprisler insanı çileden çıkarıyor zaman zaman üzme kendini boşveeer:teselli:

ben bu akşam kuaföre gideyim bi pedikür yaptırayım rahatlarım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sağolun kızlarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oooo sen rahatlamışın bilekaydirigubbakcemile2. Geriden geldiğim için anında canlı görüntüyü kaçırıyorumsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…