- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.881
ben de cevap gelmeyince başka işlere daldımm ancaa geldimm olsun şekerimm boshayallersmile
nasısısın ne var ne yokk :hulya:
aaaa Naf aşkolsunnn akannehir akannehir akannehir
kimsecikler yok mademm dünkü mutfak maceralarımı yazıyorum ben dee
Kahvaltıcokacimcoook
domatezimin tadı tavuk eti gibiydi yiyemedimmlmaz: lmaz:
38 gr beya peynir
3 yeşil zeytin
azıcıkk zeyninyağı
yumurta
28 gr ekmek
az şekerli türk kahvesi
hepsi 390 kalori
ara öğüncokacimcoook
6 mini kayısı
100 kalori
Öğle cokacimcoook
180 gr patatezli kabak
80 gr makarna
130 gr yoğurt
hepsi 410 kalori
Ara öğün
Yine dışarı çıkınca yıkadığım şeftalimi çantaya atmayı unuttumlmaz:
Akşammm cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Bugün (dün) ödül günümdüüü :asigim: :asigim: :asigim:
Az ezme+ az tulum peyniri+ azıcıkkk yağ+ pideee sempatiksalakcinni
Tereyağlı iskendeeeeer sırnaşık şey
1/2 künefeeee delikafadulden
şekersizzz çay
sanırsam ki hepisi tammm 1300 kalori yapıyooo
ohhh hiç de suçluluk hissetmeden yemek ne büyük zevkmiş yaaa :lepi:
tabi bunu ayda bi yapcam sadece opuyorumnanaktan
zaten çok geçe kaldık 10u geçe yedim iskenderi gece zor uyudum valla :bbo:
midem alışmış az porsiyonlara baya bi zorlandı galiba yavrucuk sırnaşık şey
vücudumu da şaşırtmışımdır inşallah bu porsiyonlarla delikafadulden
biliyosunuz son bi hafta hiç kaçamak yapmama rağmen kilo veremedimm
tabi dün yürüyüş de yapmadımm ödül günüm diyeee sositososito
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
tatilden kilo almadan dönen bir sen varsın galiba tebrik ederim a.s.
tinkerbell hoşgeldinnn
kilo almadan dönmüşsün ne güzelll
meliss senide tebrik ederimmmmm:hooray::hooray:
Hoş geldin tinkerbellcim.olumunekankayizsmile Hem tatilin iyi geçmiş hem de kilo almamışsın daha ne olsun. Tebrik ederim:lepi:.
günaydınnn kuzucukkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşgeldin gülümm aklinialirimsmile bence de lazım düzenli hayat benim de metabolizma sapıtıyor yoksaaa kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
amiiiinnnn ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
hoşgeldin tatlım
henüz çok gençsin.. kızının verdiği motivasyonla başlasan da aslında en büyük hediyeyi sağlığına vermiş olacaksınn.. fazla kilo yaşlılıkta eklem problemleri, kalp damar hastalıkları, şeker vb bi dolu hastalığa davetiye çıkarıyo.. sevdiklerimizle uzun süre birlikte olmalıyız di mi ama alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis haklısın şimdiki çocuklar çok ceyarlmaz:
selaaam özgeeee aklinialirimsmile
bu hafta melis hariç herkese ceza verelimmm laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae adaletli olsunnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
toptan yıkılıyoruz ne de olsaaa
tinkerbell hoşgeldinnn opuyorumnanaktan tatilinin süper geçmesine çok sevindimm kaydirigubbakcemile5
tebrikler meliscimmm :hooray: :hooray:
:içelim: :içelim:
çok felsefik olmuşşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaynanan bu konuyu takip etse neler hissederdi acaba diye düşündümm bi an sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
tebrik ederim meliscimm nice kupalara inşallah :hooray: :hooray:
hoşgeldin tinkerbell opuyorumnanaktan tatilinin güzel geçmesine ve kilo almamış olmana sevindim canım a.s.
haftaya bomba gibi olur inşallah olumunekankayizsmile
kızlar şimdi hesapladım da ödülüm +500 kaloriye malolmuş sadece :teytey:
daha da mutlu oldumm :teytey:
Meliscim tebrik ederim kupanı.alkisalkisalkisHedefine gelmişsin nerdeyse. Hadi hayırlısı. Bu arada tablonun vahim durumu da sayende kurtulmuşsüprizzzzz
çokk saol canımm:kedi:tinkerbell hoşgeldinnn
kilo almadan dönmüşsün ne güzelll
meliss senide tebrik ederimmmmm:hooray::hooray:
:))napımm bari ben biraz çabalıyımda kızlarda çosssun dedimmkaydirigubbakcemile5çok saoll canımmm az kaldıı artık benimm inşaşalahh:kedi:Meliscim tebrik ederim kupanı.alkisalkisalkisHedefine gelmişsin nerdeyse. Hadi hayırlısı. Bu arada tablonun vahim durumu da sayende kurtulmuşsüprizzzzz
günaydınnn kuzucukkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu hafta melis hariç herkese ceza verelimmm laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae adaletli olsunnn delikafadulden delikafadulden delikafaduldenevett herkeze cezaakafamçokkarıştıkızlarr biraz toparlanalım iştee azimlee olcak..ama ben buğün biraz yedim hamur işi:)
toptan yıkılıyoruz ne de olsaaahaftaya umutttttt
tebrikler meliscimmm :hooray: :hooray:saolun kızlarrr ayy çok sevindim tebriklereee:kedi:
:içelim: :içelim:
aminnn:)nafımm haftaya daha azimliyimmguclubacismile
evtt kelebegim azkaldı 1,5 kiloo hafatya ne olcak amaaavereliniortak :)
Meliscim tebrik ederim cnm :hooray: :hooray: Az da kaldı hedefine..biraz buğün şımarıklık yapıp yedimdeemirmirmirmir
Merhaba hanımlar
Oooo geleneksel zambak patis atışmaları başlamış deseneaklinialirimsmile
Ben de arkadan geçmişi okuyarak geliyordum pek iç açıcı değil şimdilik. Haftaya çok iyi olacağının işareti diyelim artık da olumlu düşünelim olumlu olsun:hulya:
çokk saol canımm:kedi:
:))napımm bari ben biraz çabalıyımda kızlarda çosssun dedimmkaydirigubbakcemile5çok saoll canımmm az kaldıı artık benimm inşaşalahh:kedi:
aminnn:)nafımm haftaya daha azimliyimmguclubacismile
evtt kelebegim azkaldı 1,5 kiloo hafatya ne olcak amaaabiraz buğün şımarıklık yapıp yedimdeemirmirmirmir
Ödül say onu hakkettin az değil verdiğin kilo tatlım. Bende çok geç yedim akşam yemeğimi eski düzenime dönerim herhalde bir iki gün içinde.
evet Binbirrenkcim, Zambak daha ben spora bile başlayamamışken böyle, o zaman nasıl olacak hayal bile edemiyorum :)))
yaa havalar çok sıcak ben de artık erken yatamıyorum ne kadar uğraşsam da..çokk saol canımm:kedi:
:))napımm bari ben biraz çabalıyımda kızlarda çosssun dedimmkaydirigubbakcemile5çok saoll canımmm az kaldıı artık benimm inşaşalahh:kedi:
Ödül say onu hakkettin az değil verdiğin kilo tatlım. Bende çok geç yedim akşam yemeğimi eski düzenime dönerim herhalde bir iki gün içinde.
yaa havalar çok sıcak ben de artık erken yatamıyorum ne kadar uğraşsam da..
Günaydın herkeze
Çok sıcak nefes alınmıyor ben bir de geç yattığım gibi geç de kalkmaya başladım yorgun kalkıyorum üstelik. Benim için tehlikeli bir durum bu böyle kilo almıştım geç saatlere kadar oturunca atıştırma yapma gereği duyuyorum sabah geçde kalkınca öğün atlıyorum. Düzene dönmeliyimlmaz:
Etmemen daha hayırlı senin için:jeyyar::jeyyar:
Kızlar saçlarım röfleden üstüne şimdi denizden güneşten kupkuru oldu özellikle de uçları rengi matlaştı sanki. Kullandığınız bildiğiniz saça iyi gelen bir ürün var mı tavsiyeniz bana Evde yaptığınız bitkisel bişey de olabilir.
ben saçıma hiçbi işlem yaptırmadım şimdiye kadar, tek sorunum kansızlığa bağlı olarak dökülmeydi.
güvendiğin bir kuaförün varsa kaliteli ürünlerden oluşan bir serum isteyebilirsin belki, bana öyle bir karışım yapmıştı kuaförüm gözümün önünde, iyi gelmişti ama dediğim gibi dökülmeyle ilgiliydi...
bi de tanrıçanın topiğine bi bak istersen. sorunu mutlaka cevaplar ve süper önerileri var
bi de yazık yahu saçına boyatma :1hug: yaşlanınca bol bol uğraşıcaz zaten
bugün hiçbişe beni üzemez ve korkutamaz şakkıdı
çünkü kayınvalideciiğimle birbirimize hasret kalacağımız günlerin yarın sabah itibariyle başlayacağını öğrenmiş bulunuyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?