- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.841
ciciler maşallahınız var bu hafta :roflol:
benim henüz tuzum kuru nasılsa :)) bol bol gülebilirim size :)))))
tabi canım sen zambakın eline düştüğündede hep beraber güleriz artık:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol:
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................71.5............................................................68... .........kilo bildirimi yapmıyor
zambak3......................86.3...........................77.............................................................70............kilo bildirimi yapmıyor
oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........tatilde
nesibe26........................75............................71................................71.3........................68...........300 gr almış
brownsugar....................68.9...........................................................................................54..........
ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................69.2...........................................................60...........kilo bildirimi yapmıyor
melisdeniz......................65................................................................61.........................60..........
neşeli45.........................85.9..........................................................................................68.........
olala..............................54.6..........................52.4.........................52.4..........................51.5........verememiş
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................71.5............................................................68... .........kilo bildirimi yapmıyor
zambak3......................86.3...........................77.............................................................70............kilo bildirimi yapmıyor
oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........tatilde
nesibe26........................75............................71................................71.3........................68...........300 gr almış
brownsugar....................68.9...........................................................................................54..........
ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................69.2...........................................................60...........kilo bildirimi yapmıyor
melisdeniz......................65............................62.3...............................61........................60..........1 kilo 300 gr vermiş
neşeli45.........................85.9..........................................................................................68.........
olala..............................54.6..........................52.4.........................52.4..........................51.5........verememiş
yerimseniben
saol haticee tablo ğüzel:)))yerimseniben
kızlar melis 1 kilo 300 gr vermiş bu hafta ve kupanın sahibi olmuş:teytey:
tebrik ederim melisdeniz a.s. buda kupannn:hooray:
Selam kızlar nasılsınız? Tatilim bittiama çok üzülüyorum hiç dönmek istemedim. Sudan hiç çıkmadım diyebilirim. Gelir gelmez merak içinde tartıldım. Kilo artışı yok çok şükür. Ne çok yemiştim aslında kaydirigubbakcemile3. Yüzerek ve gezerek toparladım herhalde kendimi. Kilo verdiğimi çok hissettim ordayken. :lepi:
Tablonun durumu kötü evet hiç böyle olmamıştı bir zaman sonra bıkkınlık da geliyor . Neyse gelir geçer toparlanılır her hafta verilecek diye bişey yok. Hiç olmamış gibi yapın devam
canım tablo iyi değil ama sen bu tabloyla rekor kırmışsınalkisalkisalkis
işte o zamana kadar şu an ki durumumun tadını çıkarıyorum Hatice'cimmm
siz beni Zambaktan korursunuz di mii bilmiyorumkismile
hatice emegin için ve tablo için tekrarr saollkaydirigubbakcemile5
tadını çıkart canımŞeniz
koruruz tatlım ama geçenki yaptıklarını yapmazsın sende lokantaya gidip pideler lavaşlar pilav yemeler olmaz umarımsositososito
tadını çıkart canımŞeniz
koruruz tatlım ama geçenki yaptıklarını yapmazsın sende lokantaya gidip pideler lavaşlar pilav yemeler olmaz umarımsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?