Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ciciler maşallahınız var bu hafta :roflol:
benim henüz tuzum kuru nasılsa :)) bol bol gülebilirim size :)))))

Selam kızlar nasılsınız? Tatilim bitti ama çok üzülüyorum hiç dönmek istemedim. Sudan hiç çıkmadım diyebilirim. Gelir gelmez merak içinde tartıldım. Kilo artışı yok çok şükür. Ne çok yemiştim aslında kaydirigubbakcemile3. Yüzerek ve gezerek toparladım herhalde kendimi. Kilo verdiğimi çok hissettim ordayken. :lepi:
Tablonun durumu kötü evet hiç böyle olmamıştı bir zaman sonra bıkkınlık da geliyor . Neyse gelir geçer toparlanılır her hafta verilecek diye bişey yok. Hiç olmamış gibi yapın devam

[
canım sen hep bildirime geç geliyosun ben olmuyorum sonrada tablo geride kalıyo
geçen haftada yazılanlar silindiği için geçen haftaki kiloları hatırlamıyorum

sende arada kendini hatırlat canım:1closedeyes: genelde toparlayıp yazardım bildirrimii hatice ama bazende fırsat olmuyunca gç bildirmişimdirr...şaunki 61.geçen hafta 62.3düü

şimdiki kilon 61 geçen hafta kaçtı:1rolleyes: 62.3

[

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................71.5............................................................68... .........kilo bildirimi yapmıyor

zambak3......................86.3...........................77.............................................................70............kilo bildirimi yapmıyor

oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........tatilde

nesibe26........................75............................71................................71.3........................68...........300 gr almış

brownsugar....................68.9...........................................................................................54..........

ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde

naf..................................73...........................69.2...........................................................60...........kilo bildirimi yapmıyor

melisdeniz......................65............................62.3...............................61........................60..........1 kilo 300 gr vermiş

neşeli45.........................85.9..........................................................................................68.........

olala..............................54.6..........................52.4.........................52.4..........................51.5........verememiş

yerimseniben

saol haticee tablo ğüzel:)))yerimseniben

kızlar melis 1 kilo 300 gr vermiş bu hafta ve kupanın sahibi olmuş:teytey:

tebrik ederim melisdeniz a.s. buda kupannn:hooray:

oyyyyyyyy çokk teşekür edrimmm canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ilk kupammmşimdi daha azimli oldunn--mm kuapmıı alıyorummmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

tatilden kilo almadan dönen bir sen varsın galiba tebrik ederim a.s.

tadını çıkart canımŞeniz

koruruz tatlım ama geçenki yaptıklarını yapmazsın sende lokantaya gidip pideler lavaşlar pilav yemeler olmaz umarımsositososito

:roflol::roflol::roflol:KİMMMM PATİSMİİ YEMİYYCEKKK
BUNAAA BÖYLE GÜLERİMMMM:roflol::roflol:

ONUN CANI ŞİMDİ YEMEK İSTEMEZZ HELE Bİ KAYNANASI GİTSİNN İŞTAHII HEPTEN ACILIRRlülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…