Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Watsons'ın ballı saç maskesini aldım.Çok ucuz olunca tereddüt ettim,denemekte fayda var diye bir tane kaptım.Fiyatına göre iyi buldum.Nem verdi saçlarıma.bayanssulusmile
böyle uyugularım bendeee​

Bak onuda deneyim melis aslında üşengeç olduğum için hazır şeyler daha cazip geliyor bana Kendi ürünü değil mi poşet gibi bişeyin içinde.

tmm meliscim badem yağını duymuştum denemekde fayda var. Hafta da 1 uygulasam yeter herhalde yerimseniben watsonsu da alıyım

tmm meliscim badem yağını duymuştum denemekde fayda var. Hafta da 1 uygulasam yeter herhalde yerimseniben watsonsu da alıyım

dene şeker çok güzell yumuşatıp bakım yapıyorrryerimsenibenhaftada 2 uygula ki şaçın yıpranmış çabuk toparlarr evt marketen veya kozmetikten alllbayanssulusmile

AYYYYYçoooookk sevindimmmmm:sm_cool::sm_cool::dance::dance:
ozaman yarın itibarı ile aramızaa dönecekksinnnn:jeyyar::jeyyar:

günaydın kızlar bende kilo vermeye çalışıyorum özel bir diyetiniz varmı

Özel bir diyet yok canım. Başlıkta olduğu gibi sağlıklı beslenme ve spor.boshayallersmile

evet Binbirrenkcim, Zambak daha ben spora bile başlayamamışken böyle, o zaman nasıl olacak hayal bile edemiyorum :)))

Zambak baştan işleri sıkı tutuyor ki başladığında ceza almaman için seni hazırlıyor canımyerimseniben

Ödül say onu hakkettin az değil verdiğin kilo tatlım. Bende çok geç yedim akşam yemeğimi eski düzenime dönerim herhalde bir iki gün içinde.

Arkadaşlar henüz kilo verme aşamasında ödül için erken değil mi? Sen korumadasın tamam ama bitirmeden yemekli ödül bana mantıksız geliyor.:hulya:

Kendimi yemekle ödüllendirdim diyen arkadaşlara sormak istiyorum.
Binlerce seçenek varken(kitap, sinema. giysi vs), bu topikte yapılan diyet değilken, her istediğimizi bir parça da olsa yeme hakkımız varken neden yemekle kendinizi ödüllendirmeyi seçtiğinizi merak ediyorumşutarafagitti.
Yani bu şekilde gittiğinizde mehter takımı misali 2 ileri bir geri ( aslında 1 ileri 2 geri)olmaz mı?gamyoncuiremsu

Günaydınn sabah şekerleri :teytey:

canım ben tatlı badem yağı kullanıyorum.. nemli saçına özellikle de uçlarına sürebilirsin.. diplerine getirmezsen ağırlaşmaz da saçların.. bu arada watsons'un yüz maskelerini kullanıyorum ben de.. çok uygun fiyatlı ve gayet de güzel işe yarayan ürünler.. 2lisi 2.5 tl falan..:hulya:

patiscim çok sevindim canım :lepi: nası oldun bu arada??

Watsons'ın ballı saç maskesini aldım.Çok ucuz olunca tereddüt ettim,denemekte fayda var diye bir tane kaptım.Fiyatına göre iyi buldum.Nem verdi saçlarıma.bayanssulusmile
böyle uyugularım bendeee​
ben de deneyeyim..

dünkü menümm

kahvaltıı cokacimcoook
1 domatezz
azz zeytinyağı
40 gr b. peynir
3 y. zeytin
27 gr (dörtte birden biraz az) simit
yumurta
şekersizz çay
az şekerli türk kahvesi

öğle cokacimcoook
85 gr yoğurt
100 gr domatezli pilav
150 gr kavun
200 gr kıymalı bezelye

akşam cokacimcoook
50 gr yoğurt
170 gr kıymalı bezelye
115 gr domatezli pilav
150 gr kavun

ara cokacimcoook
az şekerli çay
az şekerli sütlü kahve
80 gr siyah üzüm
2 mini kayısı
1 şeftali
10 fındık
1 ufak siyah erik
13 gr peynirr
16 gr simitt
1 bardak az yağlı süt

Dün ara öğünleri coşturmuşum lmaz:
Herşey toplam tam 1950 kalori

Ama 2 saat de yürüyüş yaptımm
Bebekten taa Beşiktaş'a :smiley-cool:
Yalnız araba kalabalığından egzozdan hava leş gibiydi kafamçokkarıştı
Yürürken habire orman hayali kurdumm :çok üzgünüm:
Ve de etraf kıro doluydu maalesef sinir oldum alsanaalsanasmile

günaydın kızlarrrrrrrr hepinizin kandili mübarek olsun opuyorumnanaktan

Naaaaf günaydınnn tatlıııımmm

günaydın olalacımm nasılsın canım kaydirigubbakcemile2 kandilin mübarek olsun opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrrrr hepinizin kandili mübarek olsun opuyorumnanaktan

günaydın olalacımm nasılsın canım kaydirigubbakcemile2 kandilin mübarek olsun opuyorumnanaktan

iyiyim canım, senin de kandilin mübarek olsunn opuyorumnanaktan
nasıldı haftasonu

iyiyim canım, senin de kandilin mübarek olsunn opuyorumnanaktan
nasıldı haftasonu

haftasonu güzeldi eşimin arkadaşının oğlunun sünneti vardı cumartesi ordaydık oynamadım kimseyi tanımadığım için ama eğlendim sonra kordon turu yaptık oda güzeldi boshayallersmile bostanlıya gittik eşim tutturdu bişeyler yiyelim diye saat 12 filandı ben hiç aç değildim tabiki yemedim olumunekankayizsmile

pazar günüde evdeydim ev işleriyle uğraştım, yeni aldığım ojeleri denedim bide F1 izledik filan öyle geçti kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

senin hafta sonun nasıl geçti canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…