- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.901
buğüne evde kendim yaptıgım yaşpastadan 1dilim yedimm:))bende azııtıtmm:)çokk saol canımm:kedi:
:))napımm bari ben biraz çabalıyımda kızlarda çosssun dedimmkaydirigubbakcemile5çok saoll canımmm az kaldıı artık benimm inşaşalahh:kedi:
Ödül say onu hakkettin az değil verdiğin kilo tatlım. Bende çok geç yedim akşam yemeğimi eski düzenime dönerim herhalde bir iki gün içinde.
bende çok geçç 2 de anca uyuyrum ve geç kalkıyormmyaa havalar çok sıcak ben de artık erken yatamıyorum ne kadar uğraşsam da..
Yıpranmış saçları onarmak için: Olgunlaşmış bir muzu ezerek püre haline getirdikten sonra içine birkaç damla badem yağı damlatın ve masaj yaparak saçınıza yedirin. 15 dk bekledikten maden suyu ile durulayın. Ardından saçlarınızı şampuanlayıp, saç kremini de kullandıktan sonra durulayın.Kızlar saçlarım röfleden üstüne şimdi denizden güneşten kupkuru oldu özellikle de uçları rengi matlaştı sanki. Kullandığınız bildiğiniz saça iyi gelen bir ürün var mı tavsiyeniz bana Evde yaptığınız bitkisel bişey de olabilir.
canımm
buğüne evde kendim yaptıgım yaşpastadan 1dilim yedimm:))bende azııtıtmm:)
bende çok geçç 2 de anca uyuyrum ve geç kalkıyormm
Yıpranmış saçları onarmak için: Olgunlaşmış bir muzu ezerek püre haline getirdikten sonra içine birkaç damla badem yağı damlatın ve masaj yaparak saçınıza yedirin. 15 dk bekledikten maden suyu ile durulayın. Ardından saçlarınızı şampuanlayıp, saç kremini de kullandıktan sonra durulayın.
canımm
sağol şekerim :1hug: Yarın alıyım hemen badem yağıyla muz. Çok yıpranmış saçlarım yeni kestirdiğim halde cansız duruyor
bunu evde denee canım daha uzun vadede sonuçç alıırsın dogal çünklüüü besliyoorrrrbuğüne evde kendim yaptıgım yaşpastadan 1dilim yedimm:))bende azııtıtmm:)
sağol şekerim :1hug: Yarın alıyım hemen badem yağıyla muz. Çok yıpranmış saçlarım yeni kestirdiğim halde cansız duruyor
haa zamanım yok vaktüm az üşengeçsen ozamn buunu all dene..çok iyi denedimm nemlendridiibayanssulusmileşaçımıı..digerleir biraz pahalıı ...hazır kutudayerimsenibenBak onuda deneyim melis aslında üşengeç olduğum için hazır şeyler daha cazip geliyor bana Kendi ürünü değil mi poşet gibi bişeyin içinde.
tmm meliscim badem yağını duymuştum denemekde fayda var. Hafta da 1 uygulasam yeter herhalde yerimseniben watsonsu da alıyım
bugün hiçbişe beni üzemez ve korkutamaz şakkıdı
çünkü kayınvalideciiğimle birbirimize hasret kalacağımız günlerin yarın sabah itibariyle başlayacağını öğrenmiş bulunuyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool:
günaydın kızlar bende kilo vermeye çalışıyorum özel bir diyetiniz varmı
evet Binbirrenkcim, Zambak daha ben spora bile başlayamamışken böyle, o zaman nasıl olacak hayal bile edemiyorum :)))
Ödül say onu hakkettin az değil verdiğin kilo tatlım. Bende çok geç yedim akşam yemeğimi eski düzenime dönerim herhalde bir iki gün içinde.
canım ben tatlı badem yağı kullanıyorum.. nemli saçına özellikle de uçlarına sürebilirsin.. diplerine getirmezsen ağırlaşmaz da saçların.. bu arada watsons'un yüz maskelerini kullanıyorum ben de.. çok uygun fiyatlı ve gayet de güzel işe yarayan ürünler.. 2lisi 2.5 tl falan..:hulya:Kızlar saçlarım röfleden üstüne şimdi denizden güneşten kupkuru oldu özellikle de uçları rengi matlaştı sanki. Kullandığınız bildiğiniz saça iyi gelen bir ürün var mı tavsiyeniz bana Evde yaptığınız bitkisel bişey de olabilir.
patiscim çok sevindim canım :lepi: nası oldun bu arada??bugün hiçbişe beni üzemez ve korkutamaz şakkıdı
çünkü kayınvalideciiğimle birbirimize hasret kalacağımız günlerin yarın sabah itibariyle başlayacağını öğrenmiş bulunuyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool:
ben de deneyeyim..Watsons'ın ballı saç maskesini aldım.Çok ucuz olunca tereddüt ettim,denemekte fayda var diye bir tane kaptım.Fiyatına göre iyi buldum.Nem verdi saçlarıma.bayanssulusmile
böyle uyugularım bendeee
Naaaaf günaydınnn tatlıııımmm
günaydın kızlarrrrrrrr hepinizin kandili mübarek olsun opuyorumnanaktan
günaydın olalacımm nasılsın canım kaydirigubbakcemile2 kandilin mübarek olsun opuyorumnanaktan
iyiyim canım, senin de kandilin mübarek olsunn opuyorumnanaktan
nasıldı haftasonu
Nafcım ben çıkıyorum, işlerimi halledicem, görüşmek üzere canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?