Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bak yaa başladı bile :)))
yok canım benim kaynanamın üzerimde yarattığı sinir duygusal açlığımı kamçılıyor aksine
o gitsin yemicem

tabi canım sen zambakın eline düştüğündede hep beraber güleriz artık:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ciciler maşallahınız var bu hafta :roflol:
benim henüz tuzum kuru nasılsa :)) bol bol gülebilirim size :)))))
elime düşmene az zamannn kaldıııııı:jeyyar::jeyyar:

haticemm kupayı melise verdikkkkk
cezayı vermiyelimmi peki şimdiiiii öylemii diyorsunnn:uhm:

Hoş geldin tinkerbellcim.olumunekankayizsmile Hem tatilin iyi geçmiş hem de kilo almamışsın daha ne olsun. Tebrik ederim:lepi:.

oyyyyyyyy çokk teşekür edrimmm canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ilk kupammmşimdi daha azimli oldunn--mm kuapmıı alıyorummmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Meliscim tebrik ederim kupanı.alkisalkisalkis Hedefine gelmişsin nerdeyse. Hadi hayırlısı. Bu arada tablonun vahim durumu da sayende kurtulmuşsüprizzzzz

Merhaba hanımlar
Oooo geleneksel zambak patis atışmaları başlamış deseneaklinialirimsmile
Ben de arkadan geçmişi okuyarak geliyordum pek iç açıcı değil şimdilik. Haftaya çok iyi olacağının işareti diyelim artık da olumlu düşünelim olumlu olsun:hulya:

Meliscim tebrik ederim kupanı.alkisalkisalkis Hedefine gelmişsin nerdeyse. Hadi hayırlısı. Bu arada tablonun vahim durumu da sayende kurtulmuşsüprizzzzz

binbirrenkcim hoşgeldinnn
canım maleseff bizler malum günde oldugumuz için bildirim yapmadıkkk
ama haftaya tablo süper olucakkkk:lepi:

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan
günaydınnn kuzucukkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bend dün akşam döndüm tatildenn...
2 kilo almışım bende artık sıkı yönetime geçiyorum kızlar
düzenli hayat oh ne rahat sloganıylakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin gülümm aklinialirimsmile bence de lazım düzenli hayat benim de metabolizma sapıtıyor yoksaaa kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlarr hepimizz haftaya çok çokk vermiş oluruz inşallahh
öylede hissediyorumm haftaya tablo bomba gibi olacaakkkk:lepi:
amiiiinnnn ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

hoşgeldin tatlım
henüz çok gençsin.. kızının verdiği motivasyonla başlasan da aslında en büyük hediyeyi sağlığına vermiş olacaksınn.. fazla kilo yaşlılıkta eklem problemleri, kalp damar hastalıkları, şeker vb bi dolu hastalığa davetiye çıkarıyo.. sevdiklerimizle uzun süre birlikte olmalıyız di mi ama alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis haklısın şimdiki çocuklar çok ceyar lmaz:

girdim denize ya inanmazson biraz önce antalya da yağmur yağdı kaydirigubbakcemile3
geldik öğle uykusu uyuyorlar bizimkiler bende pc ye geçtim napim
selaaam özgeeee aklinialirimsmile

bu hafta melis hariç herkese ceza verelimmm laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae adaletli olsunnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
toptan yıkılıyoruz ne de olsaaa

tinkerbell hoşgeldinnn opuyorumnanaktan tatilinin süper geçmesine çok sevindimm kaydirigubbakcemile5

son bir buçuk kilomm kaldııı benimmmm..
tebrikler meliscimmm :hooray: :hooray:

kızlar melis 1 kilo 300 gr vermiş bu hafta ve kupanın sahibi olmuş:teytey:

tebrik ederim melisdeniz a.s. buda kupannn:hooray:
:içelim: :içelim:

bak yaa başladı bile :)))
yok canım benim kaynanamın üzerimde yarattığı sinir duygusal açlığımı kamçılıyor aksine
o gitsin yemicem
çok felsefik olmuşşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaynanan bu konuyu takip etse neler hissederdi acaba diye düşündümm bi an sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

oyyyyyyyy çokk teşekür edrimmm canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ilk kupammmşimdi daha azimli oldunn--mm kuapmıı alıyorummmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

tebrik ederim meliscimm nice kupalara inşallah :hooray: :hooray:

hoşgeldin tinkerbell opuyorumnanaktan tatilinin güzel geçmesine ve kilo almamış olmana sevindim canım a.s.

binbirrenkcim hoşgeldinnn
canım maleseff bizler malum günde oldugumuz için bildirim yapmadıkkk
ama haftaya tablo süper olucakkkk:lepi:

haftaya bomba gibi olur inşallah olumunekankayizsmile

sanırım sende çıktın canım bende kaçıyorum görüşürüz opuyorumnanaktan

ben de cevap gelmeyince başka işlere daldımm ancaa geldimm olsun şekerimm boshayallersmile

nasısısın ne var ne yokk :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…