- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.861
:roflol::roflol::roflol:KİMMMM PATİSMİİ YEMİYYCEKKK
BUNAAA BÖYLE GÜLERİMMMM:roflol::roflol:
ONUN CANI ŞİMDİ YEMEK İSTEMEZZ HELE Bİ KAYNANASI GİTSİNN İŞTAHII HEPTEN ACILIRRlülülülülülülülülülülülü
:roflol::roflol::roflol:tabi canım sen zambakın eline düştüğündede hep beraber güleriz artık:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol:
elime düşmene az zamannn kaldıııııı:jeyyar::jeyyar:ciciler maşallahınız var bu hafta :roflol:
benim henüz tuzum kuru nasılsa :)) bol bol gülebilirim size :)))))
naniknaniknaniknanikkız bencede bu hafta ceza komik olacak herkes cezalı düşünsene:roflol:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inş. canımkaydirigubbakcemile5
ben geldim ama sen gitmişsin :1no2:
kız sen antalyadamısınkafamçokkarıştı
erikli falan biyerler diyodun ben istanbul civarındasın sanıyodumCADIARZU
bak yaa başladı bile :)))
yok canım benim kaynanamın üzerimde yarattığı sinir duygusal açlığımı kamçılıyor aksine
o gitsin yemicem
Selam kızlar nasılsınız? Tatilim bittiama çok üzülüyorum hiç dönmek istemedim. Sudan hiç çıkmadım diyebilirim. Gelir gelmez merak içinde tartıldım. Kilo artışı yok çok şükür. Ne çok yemiştim aslında kaydirigubbakcemile3. Yüzerek ve gezerek toparladım herhalde kendimi. Kilo verdiğimi çok hissettim ordayken. :lepi:
Tablonun durumu kötü evet hiç böyle olmamıştı bir zaman sonra bıkkınlık da geliyor . Neyse gelir geçer toparlanılır her hafta verilecek diye bişey yok. Hiç olmamış gibi yapın devam
patisimmm ya seni seviyorummmmnaniknaniknaniknanik
kaynana hanımm nasılllkaydirigubbakcemile3
oyyyyyyyy çokk teşekür edrimmm canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ilk kupammmşimdi daha azimli oldunn--mm kuapmıı alıyorummmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
vala o gayet iyi. beni çıldırtmakla uğraşıyor işte
Meliscim tebrik ederim kupanı.alkisalkisalkisHedefine gelmişsin nerdeyse. Hadi hayırlısı. Bu arada tablonun vahim durumu da sayende kurtulmuşsüprizzzzz
binbirrenkcim hoşgeldinnn
canım maleseff bizler malum günde oldugumuz için bildirim yapmadıkkk
ama haftaya tablo süper olucakkkk:lepi:
günaydınnn kuzucukkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktangünaydın kızlarr opuyorumnanaktan
hoşgeldin gülümm aklinialirimsmile bence de lazım düzenli hayat benim de metabolizma sapıtıyor yoksaaa kaydirigubbakcemile3bend dün akşam döndüm tatildenn...
2 kilo almışım bende artık sıkı yönetime geçiyorum kızlar
düzenli hayat oh ne rahat sloganıylakaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ollmazzzzz
cezadan kaçamazsınnnnnnkaydirigubbakcemile3
şöyleee rahat rahat biceza vermemm lazımm amaaaaa:roflol:
tablonun son halini göriyimde o ara bende cezalarınızı düşüneyimm bakalımmmm:jeyyar::jeyyar:
sen ve nesibe cezayıı kesinn alacaksınızznaniknaniknaniknanik
amiiiinnnn ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmilekızlarr hepimizz haftaya çok çokk vermiş oluruz inşallahh
öylede hissediyorumm haftaya tablo bomba gibi olacaakkkk:lepi:
hoşgeldin tatlımSelam arkadaşlar.30 yaşında 3 yaşında bir kız çocuğu sahibi çalışan bir anneyim.10 gün önce diyetisyene gittiğimde 91,300 kg dım.Bugün itibari ile 89,300 kg ım.Ölçümlerimde verdiğim 2 kilonun 1,7 si yağdan gitmiş.memnunum tabi. boyum 1.60. diyetisyenim ideal kilomun 65 civarı olduğunu söylüyor .boy kilo oranına bakıldığında fazla gibi görünsede diyetisyenim çok haklı çünkü 65 kilonun altında olduğum zaman afrikalılara dönüyorum.bence herkesin sağlıklı olduğu ve göründüğü bir kilo vardır.6 senelik evliyim evlendiğimde 52 kiloydum.yıllar içinde doğum kontrol hapı ,sigara bırakma doğum falan derken şiştikçe şiştim.kendiyle ve hayatla barışık biri olarak asla kilolu olmayı kafama takmadım...takii kızımı kreşten almaya gittiğimde yaklaşık 4 yaşında olan kızımın arkadaşının aaaaa senin annende amma şişko demesine kadar...kızım küçücük yaşında hiçtde değilll benim annem en güzel diye beni savunana kadar.çocuğuna çok düşkün bir anneyim ben.ve şu yaşıma gelene kadar öğrendiğim bişey varki çocuklar çok acımasız.ileride çocuğumla dalga geçileceği düşüncesi,kızımın benden çekineceği ihtimali beni delirtti.çünkü devir imaj devri ..ben çocuğumu ne kadarda bu durumlardan uzak tutmaya çalışsamda içinde yaşadığımız çağ böyle malesef.
bende karar verdim.sağlıklı bir şekilde formumu bulmak için bir çaba içine girdim.kızım en büyük motive kaynağım.sağlıksız diyetleri diyet haplarını ve saçma sapan diyet yöntemlerini tercih etmiyorum.hiç bişey sağlığımdan daha önemli olamaz 90-60-90 olmak bile...
bu yüzden bu topik dikkatimi çekti.inşallah güzel paylaşımlarımız olur.daha topiği okumadım birazdan okuyup daha çok fikir sahibi olucam.
bu arada hedef kiloma 1 mart 2011 tarihinde düşmeyi planlıyorum
selaaam özgeeee aklinialirimsmilegirdim denize ya inanmazson biraz önce antalya da yağmur yağdı kaydirigubbakcemile3
geldik öğle uykusu uyuyorlar bizimkiler bende pc ye geçtim napim
bu hafta melis hariç herkese ceza verelimmm laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae adaletli olsunnn delikafadulden delikafadulden delikafaduldennaniknaniknaniknanikkız bencede bu hafta ceza komik olacak herkes cezalı düşünsene:roflol:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inş. canımkaydirigubbakcemile5
ben geldim ama sen gitmişsin :1no2:
kız sen antalyadamısınkafamçokkarıştı
erikli falan biyerler diyodun ben istanbul civarındasın sanıyodumCADIARZU
tinkerbell hoşgeldinnn opuyorumnanaktan tatilinin süper geçmesine çok sevindimm kaydirigubbakcemile5Selam kızlar nasılsınız? Tatilim bittiama çok üzülüyorum hiç dönmek istemedim. Sudan hiç çıkmadım diyebilirim. Gelir gelmez merak içinde tartıldım. Kilo artışı yok çok şükür. Ne çok yemiştim aslında kaydirigubbakcemile3. Yüzerek ve gezerek toparladım herhalde kendimi. Kilo verdiğimi çok hissettim ordayken. :lepi:
Tablonun durumu kötü evet hiç böyle olmamıştı bir zaman sonra bıkkınlık da geliyor . Neyse gelir geçer toparlanılır her hafta verilecek diye bişey yok. Hiç olmamış gibi yapın devam
tebrikler meliscimmm :hooray: :hooray:son bir buçuk kilomm kaldııı benimmmm..
:içelim: :içelim:kızlar melis 1 kilo 300 gr vermiş bu hafta ve kupanın sahibi olmuş:teytey:
tebrik ederim melisdeniz a.s. buda kupannn:hooray:
çok felsefik olmuşşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bak yaa başladı bile :)))
yok canım benim kaynanamın üzerimde yarattığı sinir duygusal açlığımı kamçılıyor aksine
o gitsin yemicem
oyyyyyyyy çokk teşekür edrimmm canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ilk kupammmşimdi daha azimli oldunn--mm kuapmıı alıyorummmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Selam kızlar nasılsınız? Tatilim bittiama çok üzülüyorum hiç dönmek istemedim. Sudan hiç çıkmadım diyebilirim. Gelir gelmez merak içinde tartıldım. Kilo artışı yok çok şükür. Ne çok yemiştim aslında kaydirigubbakcemile3. Yüzerek ve gezerek toparladım herhalde kendimi. Kilo verdiğimi çok hissettim ordayken. :lepi:
binbirrenkcim hoşgeldinnn
canım maleseff bizler malum günde oldugumuz için bildirim yapmadıkkk
ama haftaya tablo süper olucakkkk:lepi:
Naaaaaaf huuuuu huuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?