Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ben çıkıyorum şu ödemeleri ayarlayayım yine gelirim kızlarr görüşürüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

umarım iyi geçer tatlım zaten anestezi yapan çok az doktor var
doktorunun iyi olması güzel inşallah iyi sonuçlanır

bende açlığa dayanırım ama susuzluk zor gerçekten
teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

ben çıkıyorum şu ödemeleri ayarlayayım yine gelirim kızlarr görüşürüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
görüşürüz canım bende çıkıcam zaten çok uykum varmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

:roflol::roflol::roflol:

elime düşmene az zamannn kaldıııııı:jeyyar::jeyyar:

haticemm kupayı melise verdikkkkk
cezayı vermiyelimmi peki şimdiiiii öylemii diyorsunnn:uhm:
bence vermeye gerek yok dedim ama yinede sen bilirsin
kızlar şimdi hesapladım da ödülüm +500 kaloriye malolmuş sadece :teytey:

daha da mutlu oldumm :teytey:
afiyet olsun canım ayda 1 oldu olur o kadar
senin adına sevindim canım iyi hadi tamamen dönersin artık aramıza
Hayırlı kandiller diliyorum.
Allah herkesin dualarını kabul etsin.:Saruboceq:
senindeopuyorumnanaktan kandilin mübarek olsun canım amin:Saruboceq:
topikce regl dönemimiz galiba hatice de sanırım o durumda bende bekliyorum bu gün yarın
:roflol::roflol::roflol:evet yine böyle olmuştu bi ara patiste bizimle oluyodu o zaman :roflol::roflol:

allah kabul etsin canım :Saruboceq:

Herkeze günaydın ve iyi kandiller

Binbirrenk sana katılıyorum ödül konusunda ancak melis için yazmamın sebebi onun ki daha çok fazla kaçırmak Rejim döneminde bende de bir çok kişide de bu oldu. hedefine 1.5 kilosu kalmış zaten. Artık yemiş gereksiz pişmanlık duymayıp sefam olsun deyip yola devam edilmeli bu durumda zaten.

Geçmiş olsun cnm. İnşallah hiç bişey de çıkmaz kolayca atlatırsın bu durumu.

Selam Arkadaşlar....
Cuma günü bişeyler yazmıştım size...cevap veren ve iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Cumartesi ve pazar diyetime dikkat ettim doğrusu.sadece diyetim de olan dondurmadan biraz daha fazla tükettim.

Bugün sabah da kaçırdım biraz.arkadaş çok güzel sıcak patatesli bir poğaça getirmiş.onu mideme indirdim.bu kaçamak bana öğlen ve akşam yemeklerimde hakkım olan ekmeklerimden etti tabi.telafi için öğle yemeğinde iki dilim ekmeğimi yemedim pilavımıda yemedim.biraz haşlama söğüş et ve bi tabak yoğurt yedim.yanımda kg yakın salatalık taşıyorum ben .iş yerimde acıktıkça onu yiyorum.akşamda taze fasulye ve karpuz yemeyi planlıyorum. bakalım perşembe diyetisyen günüm ..neler olacak.
tek sıkıntım hareketsizlik.memurum ve sabahtan akşama kadar oturuyorum.eve gidincede yemek hazırla kızımla ilgilen derken yürüyüşe vaktim olmuyor.çünkü kızım yürümeme izin vermiyor....

Diyetisyenimin tavsiyelerini yazayım kızlar gerçi hepsi bilindik şeyler ama....

- kepek ekmek yasak.tam buğday ekmeği yada çavdar kullanılacak.
-hergün mutlaka omega - ve içeren ir besin tüketilecek çünkü yağların parçalanmasında bu asitler çok işe yarıyormuş.bu ihtiyacımız günde siyah zeytin yada - 2-3 adet cevizden karşılaya bilirmişiz.
-su içmek ...bir seferde toplu içmek yerine şöyle bir öneride bulundu.hersabah uyandığında,her tuvalete girmeden önce çıktıktan sonra...yemek yemeden önce vede sonra.birde saat başları.benim vücut anlizinde su oranım çok düşük çıktı ..ama halbuki günde 2-2,5 lt re su tüketirim dedim.ama suyu bi dikerim tepeye yarım litre.parçalayıp içince vücutta kalma oranı daha yüksek oluyormuş.
-çalıştığım için herzman yanımda taze meyve bulunduramıyorum onun için kuru peyveeri tercih edebileceğimi söyledi,1 incir yada 3-4 kuru kayısı yada bir avuç çekirdekli siyah üzüm.
-yoğurt ve ayran bol miktarda ve her öğünmümde var kalsiyumunda yağ yakmada yardımcı olduğunu belirtti.günde 6 bardak ayran yada 3 kase yoğurdum var.

bunun dışında klasik bir diyet.4 kaşık sbze yemeği,3 köfte büyüklüğünde et.öğlen ve akşam aynı hemen hemen.çorba dahil edilmek istenirse bir dilim ekmeğim azalıyor.işte böyle ....

nafcım bekledim seni sonra çıktım canım
izmirde geçti çocukluğum kordon deyince bi hoş oldum ben opuyorumnanaktan
düğün yemeğine gittim ben de ama kimseleri tanımadığımdan ben de dökemedimm kurtlarımı
disiplini bozmaman harika olmuş gülüm
yeni ojeler ne renk kaç ojen oldu yav sempatiksalakcinni bende 70 tane var
haftasonu ev işi bana da fiks, hiç de sevmiyorum ama olmazsa olmuyor tabi ki..

kızlarrr günaydınopuyorumnanaktan
bende herkesin kandilini kutluyorum
dualarınızın kabul olması dileğiyle...
selam haticecim seninki de mübarek olsunn opuyorumnanaktan

günayydın kızlarrr
nasılsınız bakalımmm

bende iyiyimm karın agrısı dışındaaa:kedi:

herkesin kandili mübarek olsuunn
bugünn tüm dualarımız kabul olsunnn:Saruboceq::Saruboceq:
bende de ağrı oluyo.. artık ponstan diye bi ağrı kesici kullanıyorum çok daha memnunum, çok ağrınız olursa tavsiye ederim kızlar :hulya:

sabah yediklerim
soganlı yumurta (1tane yumurtayla)
az peynir yarım domates ve 1tatlı kaşıgı bal
1buçuk dilim çavdar ekmegi

arada 2tane armut
afiyet olsun zambakcım

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bence o yüzden tablo yıkılıyodu görürsünüz delikafadulden
topikce regl dönemimiz galiba hatice de sanırım o durumda bende bekliyorum bu gün yarın

hayırlısı nafcım opuyorumnanaktan

allah kabul etsin haticecim

nafcım endoskopide zaten anestezi yapılmazmış. ama uyutarak yapılabilirmiş.. onun için de damar içi narkotik ilaç enjekte edilirmiş.
ENDOSKOPİ HAKKINDA PRATİK BİLGİLER ve Uyutarak Endoskopi - Prof.Dr.Ahmet Kemal GÜRBÜZ
bi araştır canım istersen artısı eksisini.. dr ne kadar ikna edici konuşsa da pek iyi bi deneyim olmayabilir ayık olmak..

selam tinkerbell.. bence ödül motivasyonun devamı için gerekli.. hatta vücudu şaşırtmak için de iyi olabilir.. ayda bir yediğim iskender kebap ve yarım künefenin verdiği mutluluk ve kazandırdığı devam motivasyonunun eklediği artı 500 kaloriden çok daha pozitif etkisi var çünkü..

selam tatlım.. tebrikler.. kızın kaç yaşında??

3 yaşını bitirece eylülde inşallah olala :)
bırakmaması normal o zaman
burda sahilde bebek arabasıyla yürüyen çok anne var canım
nispeten temiz havalı bi yerdeysen o şekilde birlikte çıkabilirsiniz belki
bi de işe yürüyerek gidebilirsin akşamları yorgun argın çıkmak zor gelirse

herkese hayırlı kandillera.s.

sağol hatice seninde kandilin mübarek olsun opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun cnm. İnşallah hiç bişey de çıkmaz kolayca atlatırsın bu durumu.

sağol canım amin inşallahh :Saruboceq:

aramıza hoşgeldin ssdemetss a.s.

izmirde geçen çocukluktan sonra başka şehire nasıl gittin canım sen yaaa :kedi: :kedi:

seviyorum izmiri :asigim:

canım ben 2 senedir doğru düzgün oje sürmüyorum o yüzden çoğunu dağıttım bozulanları attım şimdi yeniden almaya başladım boshayallersmile çok yok yani 30- 40 tane filan vardır istediğim her rengi bulamıyorum sinir oluyorum gamyoncuiremsu

son aldığım ojeler flormar supermatte nail serisi M106 - M110 - M111

mat ve tek renkte opak olmaları çok hoşuma gitti tırnakta çok sade ama şık duruyorlar boshayallersmile

endoskopi içinde aynı yere bi akrabamız gitti ağzına sprey sıkıp uyuşturuyomuş doktor hortumun girip çıktığını anlamıyosun bile dedi sadece midende sağa sola çevirdimi bulantı yapıyo dedi onun dışında acı filan kesinlikle yokmuş yatıp kalkman 10 dk sürmüyo bile dedi bana o çok güven verdi açıkçası çok fazla da kurcalamak istemiyorum olsun bitsin neyim var öğreneyim yoksa psikoloji iyice gidecek :kedi:

kızlar kandiliniz mübarek olsun

sağol canım seninde kandilin mübarek olsun

Son düzenleme:

kızımı kreşe brakıyorum arabayla malesef.kurumun kreşi işimle yan yana .dönüştede gene araba.malesef oturduğum yerde de kızımı da kendi arabasına oturtup gezdirme imkanım yok.ama evde stepperım var bakalım sabahları uykuyu yenebilirsem 15-20 dakka yapsam iyi olacak..

Evet tatil dönüşü işler bitmez ama ne olursa olsun kendi evinin yerini hiçbir yer tutmuyor. Allah kabul etsin haticecim.

Sen de haklısın tinkerbellcim. Herkesin doğruları farklı tabii ki.
Ben sadece merak etmiştim. Beslenme konusuna ilgim olduğu için neden gerek duyulur acaba dedim.
Yani diyet psikolojisine girmek mi?
Hedef zaman belirlemeyip ne zaman olursa olsun demek mi? veya başka nedenler mi diye.a.s

Hoş geldin demet. Her ne kadar diyetisyenle kilo verilse de burada arkadaşlarla beraber insan daha iyi motive oluyor. Başarılar diliyorumkaydirigubbakcemile5

ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere zemuszemus zemuszemus

çok felsefik olmuşşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaynanan bu konuyu takip etse neler hissederdi acaba diye düşündümm bi an sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ayy düşünmek istemiyorum bile -tatlicadiarzu- dilinden kurtulamazdım artık :roflol:
ama içimdekileri öğrendi diye mutlu da olabilirdim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…