- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.941
doktor çok iyi bi doktordu çok motive edici konuştu bilmiyorum anestezi yapmıyomuş bikaç yere daha sordum pek yapmıyolar neden bilmiyorum bilmiyorumkismile
inşallah iyi geçer atlatırım biran önce ve umarım bişey çıkmaz :hulya: :hulya:
Allah kabul etsin canımm bende açlığa dayanırım ama susuzluk çok etkiliyor beni Allah sabrını versin inşallahh opuyorumnanaktan
doktor çok iyi bi doktordu çok motive edici konuştu bilmiyorum anestezi yapmıyomuş bikaç yere daha sordum pek yapmıyolar neden bilmiyorum bilmiyorumkismile
Allah kabul etsin canımm bende açlığa dayanırım ama susuzluk çok etkiliyor beni Allah sabrını versin inşallahh opuyorumnanaktan
görüşürüz canım bende çıkıcam zaten çok uykum varmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirben çıkıyorum şu ödemeleri ayarlayayım yine gelirim kızlarr görüşürüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bence vermeye gerek yok dedim ama yinede sen bilirsin:roflol::roflol::roflol:
elime düşmene az zamannn kaldıııııı:jeyyar::jeyyar:
haticemm kupayı melise verdikkkkk
cezayı vermiyelimmi peki şimdiiiii öylemii diyorsunnn:uhm:
afiyet olsun canım ayda 1 oldu olur o kadarkızlar şimdi hesapladım da ödülüm +500 kaloriye malolmuş sadece :teytey:
daha da mutlu oldumm :teytey:
senin adına sevindim canım iyi hadi tamamen dönersin artık aramızabugün hiçbişe beni üzemez ve korkutamaz şakkıdı
çünkü kayınvalideciiğimle birbirimize hasret kalacağımız günlerin yarın sabah itibariyle başlayacağını öğrenmiş bulunuyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool:
senindeopuyorumnanaktan kandilin mübarek olsun canım amin:Saruboceq:Hayırlı kandiller diliyorum.
Allah herkesin dualarını kabul etsin.:Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol:evet yine böyle olmuştu bi ara patiste bizimle oluyodu o zaman :roflol::roflol:topikce regl dönemimiz galiba hatice de sanırım o durumda bende bekliyorum bu gün yarın
bende de keyifler iyi canım
geldim ev işleriyle uğraştım bi sürü
bu günde oruç tuttum serildim kaldım hava çok sıcak
aklımda suuuuu var akşama kadar serap görmesem iyidirsırnaşık şeysırnaşık şey
Özel bir diyet yok canım. Başlıkta olduğu gibi sağlıklı beslenme ve spor.boshayallersmile
Zambak baştan işleri sıkı tutuyor ki başladığında ceza almaman için seni hazırlıyor canımyerimseniben
Arkadaşlar henüz kilo verme aşamasında ödül için erken değil mi? Sen korumadasın tamam ama bitirmeden yemekli ödül bana mantıksız geliyor.:hulya:
nafcım bekledim seni sonra çıktım canımhaftasonu güzeldi eşimin arkadaşının oğlunun sünneti vardı cumartesi ordaydık oynamadım kimseyi tanımadığım için ama eğlendim sonra kordon turu yaptık oda güzeldi boshayallersmile bostanlıya gittik eşim tutturdu bişeyler yiyelim diye saat 12 filandı ben hiç aç değildim tabiki yemedim olumunekankayizsmile
pazar günüde evdeydim ev işleriyle uğraştım, yeni aldığım ojeleri denedim bide F1 izledik filan öyle geçti kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
senin hafta sonun nasıl geçti canım a.s.
selam haticecim seninki de mübarek olsunn opuyorumnanaktankızlarrr günaydınopuyorumnanaktan
bende herkesin kandilini kutluyorum
dualarınızın kabul olması dileğiyle...
bende de ağrı oluyo.. artık ponstan diye bi ağrı kesici kullanıyorum çok daha memnunum, çok ağrınız olursa tavsiye ederim kızlar :hulya:günayydın kızlarrr
nasılsınız bakalımmm
bende iyiyimm karın agrısı dışındaaa:kedi:
herkesin kandili mübarek olsuunn
bugünn tüm dualarımız kabul olsunnn:Saruboceq::Saruboceq:
afiyet olsun zambakcımsabah yediklerim
soganlı yumurta (1tane yumurtayla)
az peynir yarım domates ve 1tatlı kaşıgı bal
1buçuk dilim çavdar ekmegi
arada 2tane armut
topikce regl dönemimiz galiba hatice de sanırım o durumda bende bekliyorum bu gün yarın
hayırlısı nafcım opuyorumnanaktanevet öyle sanırım canım :kedi: inşallah ağrısız sızısız atlatırsın opuyorumnanaktan
iyiyim canım ne olsun atlattım çok şükür bitti hihoyyyt hihoyyyt
bu iki gün işlerimi toparlayıp izin kullanabilirim çarşamba günü doktor randevum var endoskopi için çıkacak sonuca göre hafta sonuna kadar izin alabilirim eyvahedigeldismile
allah kabul etsin haticecimbende de keyifler iyi canım
nafcım endoskopide zaten anestezi yapılmazmış. ama uyutarak yapılabilirmiş.. onun için de damar içi narkotik ilaç enjekte edilirmiş.doktor çok iyi bi doktordu çok motive edici konuştu bilmiyorum anestezi yapmıyomuş bikaç yere daha sordum pek yapmıyolar neden bilmiyorum bilmiyorumkismile
selam tinkerbell.. bence ödül motivasyonun devamı için gerekli.. hatta vücudu şaşırtmak için de iyi olabilir.. ayda bir yediğim iskender kebap ve yarım künefenin verdiği mutluluk ve kazandırdığı devam motivasyonunun eklediği artı 500 kaloriden çok daha pozitif etkisi var çünkü..Herkeze günaydın ve iyi kandiller
Binbirrenk sana katılıyorum ödül konusunda ancak melis için yazmamın sebebi onun ki daha çok fazla kaçırmak Rejim döneminde bende de bir çok kişide de bu oldu. hedefine 1.5 kilosu kalmış zaten. Artık yemiş gereksiz pişmanlık duymayıp sefam olsun deyip yola devam edilmeli bu durumda zaten.
selam tatlım.. tebrikler.. kızın kaç yaşında??Selam Arkadaşlar....
Cuma günü bişeyler yazmıştım size...cevap veren ve iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Cumartesi ve pazar diyetime dikkat ettim doğrusu.sadece diyetim de olan dondurmadan biraz daha fazla tükettim.
Bugün sabah da kaçırdım biraz.arkadaş çok güzel sıcak patatesli bir poğaça getirmiş.onu mideme indirdim.bu kaçamak bana öğlen ve akşam yemeklerimde hakkım olan ekmeklerimden etti tabi.telafi için öğle yemeğinde iki dilim ekmeğimi yemedim pilavımıda yemedim.biraz haşlama söğüş et ve bi tabak yoğurt yedim.yanımda kg yakın salatalık taşıyorum ben .iş yerimde acıktıkça onu yiyorum.akşamda taze fasulye ve karpuz yemeyi planlıyorum. bakalım perşembe diyetisyen günüm ..neler olacak.
tek sıkıntım hareketsizlik.memurum ve sabahtan akşama kadar oturuyorum.eve gidincede yemek hazırla kızımla ilgilen derken yürüyüşe vaktim olmuyor.çünkü kızım yürümeme izin vermiyor....
bırakmaması normal o zaman3 yaşını bitirece eylülde inşallah olala :)
herkese hayırlı kandillera.s.
Geçmiş olsun cnm. İnşallah hiç bişey de çıkmaz kolayca atlatırsın bu durumu.
Selam Arkadaşlar....
Cuma günü bişeyler yazmıştım size...cevap veren ve iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Cumartesi ve pazar diyetime dikkat ettim doğrusu.sadece diyetim de olan dondurmadan biraz daha fazla tükettim.
Bugün sabah da kaçırdım biraz.arkadaş çok güzel sıcak patatesli bir poğaça getirmiş.onu mideme indirdim.bu kaçamak bana öğlen ve akşam yemeklerimde hakkım olan ekmeklerimden etti tabi.telafi için öğle yemeğinde iki dilim ekmeğimi yemedim pilavımıda yemedim.biraz haşlama söğüş et ve bi tabak yoğurt yedim.yanımda kg yakın salatalık taşıyorum ben .iş yerimde acıktıkça onu yiyorum.akşamda taze fasulye ve karpuz yemeyi planlıyorum. bakalım perşembe diyetisyen günüm ..neler olacak.
tek sıkıntım hareketsizlik.memurum ve sabahtan akşama kadar oturuyorum.eve gidincede yemek hazırla kızımla ilgilen derken yürüyüşe vaktim olmuyor.çünkü kızım yürümeme izin vermiyor....
nafcım bekledim seni sonra çıktım canım
izmirde geçti çocukluğum kordon deyince bi hoş oldum ben opuyorumnanaktan
düğün yemeğine gittim ben de ama kimseleri tanımadığımdan ben de dökemedimm kurtlarımı
disiplini bozmaman harika olmuş gülüm
yeni ojeler ne renk kaç ojen oldu yav sempatiksalakcinni bende 70 tane var
haftasonu ev işi bana da fiks, hiç de sevmiyorum ama olmazsa olmuyor tabi ki..
nafcım endoskopide zaten anestezi yapılmazmış. ama uyutarak yapılabilirmiş.. onun için de damar içi narkotik ilaç enjekte edilirmiş.
ENDOSKOPİ HAKKINDA PRATİK BİLGİLER ve Uyutarak Endoskopi - Prof.Dr.Ahmet Kemal GÜRBÜZ
bi araştır canım istersen artısı eksisini.. dr ne kadar ikna edici konuşsa da pek iyi bi deneyim olmayabilir ayık olmak..
kızlar kandiliniz mübarek olsun
bırakmaması normal o zaman
burda sahilde bebek arabasıyla yürüyen çok anne var canım
nispeten temiz havalı bi yerdeysen o şekilde birlikte çıkabilirsiniz belki
bi de işe yürüyerek gidebilirsin akşamları yorgun argın çıkmak zor gelirse
bende de keyifler iyi canım
Herkeze günaydın ve iyi kandiller
Binbirrenk sana katılıyorum ödül konusunda ancak melis için yazmamın sebebi onun ki daha çok fazla kaçırmak Rejim döneminde bende de bir çok kişide de bu oldu. hedefine 1.5 kilosu kalmış zaten. Artık yemiş gereksiz pişmanlık duymayıp sefam olsun deyip yola devam edilmeli bu durumda zaten.
Selam Arkadaşlar....
çok felsefik olmuşşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaynanan bu konuyu takip etse neler hissederdi acaba diye düşündümm bi an sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?