- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.981
sağol canımŞenizsağol hatice seninde kandilin mübarek olsun opuyorumnanaktan
şimdiden hayırlı yolculuklar canım :gitme:tam olarak dönüyorum sayılmaz tatlım, çünkü çarşamba günü izmire gidiyorum anneciğimin yanına... ama zaten annem yazlıkta, yani yüzme yürüyüş falan zaten başlamış olucam, yediklerime de dikkat edicem ama orada internet yok yan dönene kadar yazamayabilirim size. beni özlemeye devam edin yerimseniben
bende varım deyip kaybolmayacaksan hoşgeldin aramızaa.s.Kızlar bende geldim bugünden itibaren başlıyorum boyum 1 63 kilom 71.8 işe sabah ılık su limonluylamı baslayım
kızlar bende dönmüş bulunmaktayım çok şükür ki hiç kilo almamış oysaki çok kola içtiğim için çok korkuyordum kaydirigubbakcemile2
herkese iyi kandiller yarın görüşmek üzere olumunekankayizsmile
yok güzelim yanlış anlama.. delikafadulden nerden çıkardınn delikafadulden
yok cnm binbirrenke yazmıştım kaydirigubbakcemile3 senden de alıntı yapmışım ama yazmamışım şimdi farkettim kaydirigubbakcemile3 . bende zaten ara sıra olmasına katı bakmadığımı düşündüğümü ve yazdığımı söyliycektim ama unutmuşum . delikafadulden
Hoşgeldin. Bende güne 2 bardak ılık suyla başlarım metabolizmayı harekete geçirmek için ama hiç limon ya da başka bişeyle karıştırmadan. Aç karna dokunacakmış gibi gelir bana hep o yüzden saf su :) içtim.Kızlar bende geldim bugünden itibaren başlıyorum boyum 1 63 kilom 71.8 işe sabah ılık su limonluylamı baslayım
Kepek ekmeği uzun süre yenilince kansızlık yaptığını duymuştum bendenekadar süre duracaksın pekii patisimmmsenağlama
paylaşım için teşekkürlerr
ama neden kepek ekmegi yasakkk
kızlar bende dönmüş bulunmaktayım çok şükür ki hiç kilo almamış oysaki çok kola içtiğim için çok korkuyordum kaydirigubbakcemile2
herkese iyi kandiller yarın görüşmek üzere olumunekankayizsmile
kızlaar ya bu haftada ben tatildeyim bilgisayardaki problem yüzünden bir türlü girememiştim. cuma günü olmadı ama cumartesi tartıltım 82,900 kilom. bakalım bu hafta nasıl yapıcam bildirimimi çarşamba günü gidiyorum ama inşallah bi yolunu bulurum. kupayı alan arkadaşıda tebrik ederim geçmişi okuyamadım maalesef..
kızlaar ya bu haftada ben tatildeyim bilgisayardaki problem yüzünden bir türlü girememiştim. cuma günü olmadı ama cumartesi tartıltım 82,900 kilom. bakalım bu hafta nasıl yapıcam bildirimimi çarşamba günü gidiyorum ama inşallah bi yolunu bulurum. kupayı alan arkadaşıda tebrik ederim geçmişi okuyamadım maalesef..
selam zambaaaak opuyorumnanaktan
merhaba kızlar...
bugün neredeyse tüm gün uğraştım yine de tüm sayfaları okuyupta cevap veremedim, internet bağlantısı o kadar kötü ki... o yüzden şimdi önce merhaba yazayım sonra geçmiş sayfalara bakayım dedim :)))
patiscim ne diyelim. Allah kavuştursun demek pekde hoş olmayabiliruzun bi süre gelmez artık
anneciğinide kavuşuyorsun ne güzel
tatil bugün itibari ile başladı sana :hulya:
çok kalacakmısın özletme kendiniopuyorumnanaktan
canım bi sene rahatım Allahın izniyle :)))))
iki hafta kadar kalırım sanırım, diş tedavim de var malum....
ben de sizi özleyeceğim vala, evimi de ...anneme gidiyorum çok mutluyum ama evimden , eşimden uzak kalmak tüm sevincimi gölgeliyor
nekadar süre duracaksın pekii patisimmm senağlama
2hafta sonra katıl ama aramıza tamammıııı:mymeka:
naniknaniknaniknanik
özliycem seniiii:a015:
tamam canım anneni göör sennnama amaaa öyle yaparsan ben de ağlarım mafoldumben
özleyeceğim ben de sizi çokk
ama annemi görmedim aylardır sınav yüzünden
tabii ki aranızda olucam 2 hafta sonr, hem de bomba gibi :) ben döndükten sonra kimse kupa hayali kurmasın :lepi:
patisimm hoşgeldinnn
nasılsınnn
neler yaptın bakalımmmmm
canım sabah uğurladık işte misafirlerimizi...
sonra da tüm gün işlerimizi falan hallettik eşimle. yemek yedik dışarda naniknanik
şimdi de çamaşır falan yıkıyorum, sonra ütü yapıcam
:roflol::roflol::roflol:inanmammmmmmmmm
görürüz :dilcikar:
ayyyyyy
pide pilav güveçmii yedinnnnnn:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?