Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sağol hatice seninde kandilin mübarek olsun opuyorumnanaktan
sağol canımŞeniz
şimdiden hayırlı yolculuklar canım :gitme:
ne kadar kalacaksın bakalımyerimseniben
Kızlar bende geldim bugünden itibaren başlıyorum boyum 1 63 kilom 71.8 işe sabah ılık su limonluylamı baslayım
bende varım deyip kaybolmayacaksan hoşgeldin aramızaa.s.
bende binbirrenke katılıyorum 1-2 bardak sabah içeceğin ılık su yeterli olacaktır
sirkeli suya gerek yok bence

hoşgeldin özgecim Şeniz kilo almadan gelmene sevindim
sanada iyi kandiller yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

kızlaar ya bu haftada ben tatildeyim bilgisayardaki problem yüzünden bir türlü girememiştim. cuma günü olmadı ama cumartesi tartıltım 82,900 kilom. bakalım bu hafta nasıl yapıcam bildirimimi çarşamba günü gidiyorum ama inşallah bi yolunu bulurum. kupayı alan arkadaşıda tebrik ederim geçmişi okuyamadım maalesef..

Kızlar bende geldim bugünden itibaren başlıyorum boyum 1 63 kilom 71.8 işe sabah ılık su limonluylamı baslayım
Hoşgeldin. Bende güne 2 bardak ılık suyla başlarım metabolizmayı harekete geçirmek için ama hiç limon ya da başka bişeyle karıştırmadan. Aç karna dokunacakmış gibi gelir bana hep o yüzden saf su :) içtim.
nekadar süre duracaksın pekii patisimmmsenağlama

paylaşım için teşekkürlerr
ama neden kepek ekmegi yasakkk
Kepek ekmeği uzun süre yenilince kansızlık yaptığını duymuştum bende

Hoşgeldin cnm sevindim kilo almadan döndüğüne. Sana da iyi kandiller

İyi tatiller cnm sanada

güle güle canım şimdiden

geçen hafta kaçtın ne kadar verdin bu haftabilmiyorumkismile

merhaba kızlar...
bugün neredeyse tüm gün uğraştım yine de tüm sayfaları okuyupta cevap veremedim, internet bağlantısı o kadar kötü ki... o yüzden şimdi önce merhaba yazayım sonra geçmiş sayfalara bakayım dedim :)))

patisimm hoşgeldinnn
nasılsınnn
neler yaptın bakalımmmmm

canım bi sene rahatım Allahın izniyle :)))))
iki hafta kadar kalırım sanırım, diş tedavim de var malum....
ben de sizi özleyeceğim vala, evimi de ... anneme gidiyorum çok mutluyum ama evimden , eşimden uzak kalmak tüm sevincimi gölgeliyor

2hafta sonra katıl ama aramıza tamammıııı:mymeka:
naniknaniknaniknanik

özliycem seniiii:a015:

ama amaaa öyle yaparsan ben de ağlarım mafoldumben
özleyeceğim ben de sizi çokk
ama annemi görmedim aylardır sınav yüzünden
tamam canım anneni göör sennn

özlemişsindir tabiii
tabii ki aranızda olucam 2 hafta sonr, hem de bomba gibi :) ben döndükten sonra kimse kupa hayali kurmasın :lepi:

:roflol::roflol::roflol:inanmammmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…